- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.798
- 298
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Arkadaşlar özellikle şu kadınlara yapıştırılan evlilik meraklısı tabirinden inanılmaz rahatsız oluyorum. Sevdiğimiz hayatımızda olan insanla bunu konusamayacaksak hiç kinusmayalim. Henüz evlenmeden önce bir yere gittik biri evlenme teklif ediyodu ben de " aaaa bak insanlar neler yapıyor" dedim . Sonra da " ama ben böyle gösterişli şeyler istemem başbaşa olacağımız sessiz sakin bi ortam isterim" demiştim. Birlikte bir gelecek hayal ettiğim kişiyle bunları konuşmak kadar normal doğal bir şey yok. Ayrıca elbette sevdiğim kişiyle evlenmeye meraklı olacağım. Bence hayatınızdaki kişiyle bunları konudabilmelisiniz.Şu an hem şaşkın birazda üzgünüm. Erkek arkadaşım ev bakıyor baktığı evler 550 500 K civarında o da birikimi harici aylık 5 bin kredi demek.
En az on yıl.
Şimdi oturup konuşsam “ tabiiki seninle gelecek planlıyorum” “kalan hayatımı seninle geçirmek istiyorum “ diyecek. Açıkçası konuşmak istemiyorum evlilik meraklısı gibi ev alacaksın ama biz nasıl evleneceğiz konuşması yapmak istemiyorum.
Ee bu belirsizlikle de minimum 2 yıl kendini toparlaması için süre lazım. Yaşım oldu 32.
Yakın zamanda evlenme planı yok sanırım.
Oturup bir tarih konuşmadık ama sürekli ömür boyu diyip duruyordu.
Aklımdan ayrılık geçiyor gerçekten 2 3 yıl beklemek istemiyorum onun ev planının önüne geçmek de istemiyorum.
Şimdiki birikimi ve benim birikimim ile çok rahat düğün yapabilirdik
Kafam çok karışık
Edit: düğünden kastım davullu zurnalı düğün değil evlenmek anlamında. Bende dümdüz nikah istiyorum. Ama benim bütçem ancak yatak odası bir iki beyaz eşya ve kendi çeyizime yeter
Sizi kırmadan yazmak için kaç kere yazıp sildim.
Karşılıklı hatalısınız.
Bu adam sizinle evlenmek istemiyor.
İstiyorsa bile bence siz artık evlenmemelisiniz.
Finansal konularda, yaşayacağınız yer konusunda ailesiyle karar alıyor.
Ailesi kısmını hariç tutuyorum maddi açıdan kendisini garanti altına almak istemesine kızamıyorum.
Çünkü erkek olsam sizin gibi hedefi evlenmek, maddi olarak sorumluluk almaktan kaçınan ve evleneceği erkeği kolay harcayabilecek bir kadına güvenemem. Bu nedenle evlenmem.
Sevdiğim için evleneceksem de böyle güvensiz bir ilişkide saçmalayabilirim.
Öte yandan aile meselesi var. Gözünüzün önündeki tehlikenin farkında değilsiniz.
Aileci erkek "acaba" diye düşünecek kadar zamanı bile hak etmiyor.
Gelecek ilişkilerinizde evlilik odaklı görünmeyin.
Evlenmek için aceleniz varsa maddi açıdan sizde güçlü olun.
Şuan bi iletişimimiz yok hayatımda öğrendiğim bir şey varsa bir şeyleri bazen düzeltmeye uğraşmamak yada derdini anlatıp karşıdakinin anlamasını beklememek hiç te aramayı düşünmüyorum velevki o ararsa aklımdaki her şeyi söylerim sorarım ama alacağım cevapları biliyorumArkadaşlar özellikle şu kadınlara yapıştırılan evlilik meraklısı tabirinden inanılmaz rahatsız oluyorum. Sevdiğimiz hayatımızda olan insanla bunu konusamayacaksak hiç kinusmayalim. Henüz evlenmeden önce bir yere gittik biri evlenme teklif ediyodu ben de " aaaa bak insanlar neler yapıyor" dedim . Sonra da " ama ben böyle gösterişli şeyler istemem başbaşa olacağımız sessiz sakin bi ortam isterim" demiştim. Birlikte bir gelecek hayal ettiğim kişiyle bunları konuşmak kadar normal doğal bir şey yok. Ayrıca elbette sevdiğim kişiyle evlenmeye meraklı olacağım. Bence hayatınızdaki kişiyle bunları konudabilmelisiniz.
bızım evlılık durumu ıcın planın nedır dıye hala sormadınız dımıDünden sonra daha oturdu kafamda bir şeyler belki de bu bir sebep olur bazı şeylere
Dediğim gibi o iletişime geçerse konuşurum yoksa aramambızım evlılık durumu ıcın planın nedır dıye hala sormadınız dımı
ay bayılaazaaamm
boyle karsılıklı sessızlıge burunerek gıttıgı yere kadar gıtsın dıyorsunuz o zaman
Evlilik meraklısı tabirinden rahatsız olabilirsiniz ama bu durumu açıklayacak başka bir şey yok.Arkadaşlar özellikle şu kadınlara yapıştırılan evlilik meraklısı tabirinden inanılmaz rahatsız oluyorum. Sevdiğimiz hayatımızda olan insanla bunu konusamayacaksak hiç kinusmayalim. Henüz evlenmeden önce bir yere gittik biri evlenme teklif ediyodu ben de " aaaa bak insanlar neler yapıyor" dedim . Sonra da " ama ben böyle gösterişli şeyler istemem başbaşa olacağımız sessiz sakin bi ortam isterim" demiştim. Birlikte bir gelecek hayal ettiğim kişiyle bunları konuşmak kadar normal doğal bir şey yok. Ayrıca elbette sevdiğim kişiyle evlenmeye meraklı olacağım. Bence hayatınızdaki kişiyle bunları konudabilmelisiniz.
Sizin yazdiklariniza bı göz attım da kimsenin anası babası o kadar sene kredi ödemez. Elinde olan zaten direkt verir. O krediyi ilerde birlikte ödeyeceksiniz ama ev onun bekarken aldığı olacak. Eğer sizle ciddi bir düşünce içindeyse bilerek bile erken almaya çalışıyor olabilir sadece kendi üstüne olsun diye. Daha önce böyle plan yapan biri görmüştüm o yüzden eşime ben böyle bir şey duyarsan tahammül edemem evlenelim evimizi öyle alalım ya da ortak alalım paşa paşa ödeyelim demiştim. Evlendik gerek kalmadı ortak tapuya falan.Ne kadar güzel bi hareket olmuş ya
illa pasta kesilecekse tek kat olsun, gerçek olsun.... kıl oluyorum o sahte pastalara, onu gördüğüm yerde düğünden çıkıp üstümde abiye, koşa koşa kaçasım geliyor.ben 10 kat maket pasta yerine 5 kat gerçek pasta kesmiştim valla.diğeri aşırı komik geliyor .after party ler çok daha eğlenceli düğünlerden ya da gelin hamamı.
Bence aklınızda soru işaretleri kalacağına açık açık yüzyüze konuşun.Şuan bi iletişimimiz yok hayatımda öğrendiğim bir şey varsa bir şeyleri bazen düzeltmeye uğraşmamak yada derdini anlatıp karşıdakinin anlamasını beklememek hiç te aramayı düşünmüyorum velevki o ararsa aklımdaki her şeyi söylerim sorarım ama alacağım cevapları biliyorum
Benimle bir hayat istiyor bunu hissediyorum ama bazı çekinceleri var gibi maddi yada manevi ki bu beni şu an ilgilendirmiyor
aradımı bugün.Dediğim gibi o iletişime geçerse konuşurum yoksa aramam
Sizde çalışmıyorsanız çalışın ve makul eşyalarla evlenin.Aynen öyle ya, teşekkür ederim.
Sabahtan beri ev konuşuyoruz maaşı 2 buçuk k kalacak. Bununla nikah bile yapılmaz ki.
Ki bu yaşımızda aldığımız evde otururuz 10 yıl boyunca
Siz olayı çok yanlış anlamışsınız5 bin kredi ödeyecek diye karalar bağlıyosunuz evlenmek istiyosunuz. Tüm birikimi eşyaya gömüp ayda 3 bin lira kiraya havaya gidecek. Sizin birikiminiz bir şeye yetmiyor ama Ev tam olsun eksiksiz olsun altın varaklı mobilya istiyosunuz sanırım. Ev sahibi olacaksınız ne güzel. Evin eşyası eksik olsun zamanla tamamlanır. Çok ilginç bir bakış açısı gerçekten. Eşya tamamlayıp kiraya havaya para atmak istemek. Üstelik iki sene sonra kira belki 5 bin olacak.
Ayrıca evlenme planı olan adam size bunu sorar. Hiç bu konuları konusmayıp kendi kendinize düğün planı yapmanız garip
Maalesefaradımı bugün.
HayırEvi beraber oturmaniz icin almiyor mu?
Alınan evde oturmayacak mısınız? O zaman olay o kadar saçma ki evet yanlıs anladım. Ayrıca ile başlayan cümlemin arkasındayımSiz olayı çok yanlış anlamışsınız
Alınan evde oturmayacak mısınız? O zaman olay o kadar saçma ki evet yanlıs anladım. Ayrıca ile başlayan cümlemin arkasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?