5 bin TL 10 yıllık kredi

Kaçırmış olabilirim ama bir saat gibi bir ayrıntı görmüştüm sanırım bir yerlerde, iş yerine bir saat uzaklık mıydı, yol süresi bir saat uzayacak mıydı? Bence gayet ideal bir süre. Biz İstanbul’da 5 saat trafikte kalıyoruz diye mi gözüme gelmedi. Buna mı kesin gelemem diyor konu sahibi?

Onun dışında iletişimsizlik gibi bir problemleri var, netlik yok

Ekonominin gidişi belli ama şunuda unutmayın hayatta bazen o anda ne gerekiyorsa onu yapmak gerekiyor ben yerinizde olsam hareketlerini biraz daha gözlemlerim ona göre konuşurum ve ayrılırım asla 2 3 yıl bekleyemem. Bu zamanda dümdüz evlenmek isteyenleri erkeklerin havada karada kapması lazım. Fazla fedakar olup hak ettiği muameleyi göreni görmedim büyük konuşmayayım ama bence hem onu gözlemleyin hem kendinize o arada birikim yapın ve şartlar ayrılık gerektiriyorsa ayrılın. Mantığınıza uyan birini bulursunuz illa. Evlenmek çok zor allah herkese yardımcı olsun şu zamanda.

Endişemde haklı çıktım resmî bi ayrılık konuşmadı yapmasak da şuan konuşmuyoruz birikimim var zaten istesem şuan basit bir nikah yapıp küçük bir ev düzebilirim

Endişemde haklı çıktım resmî bi ayrılık konuşmadı yapmasak da şuan konuşmuyoruz birikimim var zaten istesem şuan basit bir nikah yapıp küçük bir ev düzebilirim
neden karsılıklı bıtırmedıgınızı en azından sızın neden bır konusma yapmadıgınızı ben cok merak edıyorum
neyı beklıyorsunuz mesela

Beraber yaşarsınız daha iyi

Seviyorsan açık açık konuş ev Alman çok güzel çok sevindim tabi ki ama benimle bir gelecek düşünmüyor musun beni neden ortak etmiyorsun diye sor ?

Düşünmüyorum derse bye
Düşünürüm tabi vs yuvarlak konuşursa daha açık ol diyin net bir şekilde ondan duyun

Ben de anlayamadım. Adam ben ev alıcam sonra param kalmayacak 500tlm kalacak eh işte diyor. Yani planlarda sen yoksun ona göre davran diyor, ama acikca degil alttan alttan. Duzgun bir erkek olsaydi, ben ev aliyorum goruyorsun ki evlenme niyetim yok zamanini calmak istemem derdi zaten.
Ne yapsın bu kız yok sayılmaya eyvallah mı desin? Bu evlilik meraklısı olmak değil ki, kim olsa yok sayılmaya hop burda ne oluyoruz der.

Konu sahibesi fazlasında gözüm yok, makul şekilde evlenirim, ortak alırız krediye de ortak olurum yazmış. Paragöz yazmışlar yukarda alakası yok.

neden karsılıklı bıtırmedıgınızı en azından sızın neden bır konusma yapmadıgınızı ben cok merak edıyorum

ben olsam tekme atarım bu adam konuşma falan hak etmiyor. Ben paramı yatırcam sen e ne yaparsan yap demiş konu sahibesine, şu tarz bir konuşma ve kafa bir konuşmayı bile hak etmiyor.

ben olsam tekme atarım bu adam konuşma falan hak etmiyor. Ben paramı yatırcam sen e ne yaparsan yap demiş konu sahibesine, şu tarz bir konuşma ve kafa bir konuşmayı bile hak etmiyor.
bıtırdıgını de soylemıyor ya da sıldım bıttı de demıyor bugunde aramadı suanda konusmuyoruz dıyor... yanı adam arasa konusacak ıknaya meyıllı gıbı
halbukı konu sahıbı ayrılmalı . mesela engellese sılse ne guzel olur adam arasın dursun ulasamasın konu sahıbıne

iyide demekkki senle ciddi düsünmüyor oyle olsa derdi sana hayatım bak ev alıcam bıtcemız bu bu söyle böyle diye asık adam evini bile birlikte bakar emin ol bosa hayal kurma bence o adamla

Paragöz falan değil önünü görmek istiyor haklı olarak. Bir de şöyle bir durum var eğer konu sahibi evlenip evlendikten sonra bir konu açsaydı bu defa “Evlenmeden önce neden konuşmadınız ? Adam seni kaldırmış, böyle şeylere birlikte karar verilir.” yazılacaktı.

bızım evlılık durumu ıcın planın nedır dıye hala sormadınız dımı
ay bayılaazaaamm

boyle karsılıklı sessızlıge burunerek gıttıgı yere kadar gıtsın dıyorsunuz o zaman
Bugun konuştuk sonunda kısaca geçiyorum ben anlattım planlarının dışında bıraktıgını bıraktığını o da anlattı o evi ikimiz için baktığını şuan ödeyeceği kredi ile 3 yıl sonraki kiranın aynı olacağı gibi vsvs 40 45 dk konuştuk
Zaten almayacakmış çevresi ile de konuşmuş ev almakla bitmiyor tadilatı tamiratı döşemesi vs 60 70 daha şuan vermek gerektiğini gücünün yetmediğini söyledi

Ailesi ile telefonda konuşurken hep birinci tekil şahıs konuşup geldim gittim oturdum dediğini söyledim ona bir şey demedi işte

Neyse özetle böyle

+ bide ulaşım konusuna değindiğimde babamdan arabayı alacaktım dedi

Seninle gelecek planı yaparken seni saf dışı bırakan adamla evlilik düşünme.
Evlenince düzelir deme...
Sorman gereken soru "benimle beraber olduğun gelecek planını neden ailenle yapıp beni saf dışı bırakıyorsun?"
Hani diyoruz ya evlenmeden önce kendini belli eder diye. İşte o sinyal, bu sinyal.
Aileci erkek, senin fikrin ve düşüncenin bir önemi yok.

ha ılıskınıze devam edıyorsunuz yanı :)
tahmın etmıstım o yuzden sessız kaldınız bıtmesın dıye

ben acıkcası gelecegınızı parlak gormuyorum bu sahısla ... yasayıp gorursunuz sızde zaten
herseyın hayırlısı olsun

Hayır, telefonda konuştuk sadece benim işe dönmem gerekti kapandı öyle
O da açık açık 1.5 lirayla hiçbir şey yapılmaz ne yuva kurulur ne yaşanır dememe bozuldu. Yalan söyleyemem oturur kuru soğan yeriz dersem yalan söylemiş olurum dedim ben başka şeylere bozuldum. Hami sevgi sözcükleri ile dolu bi konuşma değildi

Valla o adamdan hiçbirşey olmaz. Adamın hayatındaki hiçbir planda yoksunuz ki. Ev alma kararında, ev alınacak muhitte , evden vazgeçme planının hiçbir yerinde siz yoksunuz. O etraf kadar önemli ve söz sahibi değilsiniz. Ayrıca ev almaya niyet ettiği yerin sizin işinize çok ters bir yer olması ve bunun savunması olarak da babasının altındaki arabayı alacağını söylemesi bile o kadar baştan savma ki. Bence oturun düşünün bu kadar önemli kararları size sorma tenezzülünde bulunmayan adamla evlense bile nasıl bir geleceğiniz olacak. Kaldı ki haya kendindeyken 2-3 gün aramaya tenezzül etmeyen bir adamın size verdiği değerin pek yüksek olduğunu ve kaybetmekten korktuğunu düşünmüyorum.

kadınlar kulubu etrafın sozuyle hareket eden ,sureklı etrafı dınleyen ve sadece aılesının lafıyla hareket eden kocalara sahıp kadınların cektıgı sıkıntılarla ılgılı konularla dolu

konu sahıbı kucuk bır ınsanda degıl ama ödü kopuyor sevgılısıyle ayrılacak dıye

sonra keske zamanında ayrılsaydım dıyeceksınız

Neden ödüm kopsun yaa
İletişim kurun iletişim kurun konuşun diyen sizdiniz o ev olayından sonra hiçbir konuşmamız yoktu
Bir ortak noktaya varamazsak ayrılırız sordunuz diye yazdım da yani insanı konudan sapıp kendini açıklatmak durumunda bırakıyorsunuz

Ne ben onu kaybetmekten korkuyorum be de o beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…