- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Az buçuk anlaşılıyor aslında ama bu yılın sonuna kadar en geç alır o zaman anlaşılır iyice planlarıhah aılesı de yardımcı olacak odemeye ya o yuzden... tek basına ev almayacagından sızınde fıkrınızı alamıyor evle ılgılı bence
evlılık ıcın suan erken mı dedı kı bence net konusun hemen karamsar dusunmeyın
bence açık açık konuşun bu ev meselesini ve evlilik meselesini .sürüncemeye bırakacak yaşlarda değilsiniz.Kesinlikle
bosu bosuna stresle nıye beklıyorsunuz kı sorun ısteAz buçuk anlaşılıyor aslında ama bu yılın sonuna kadar en geç alır o zaman anlaşılır iyice planları
Konuştum dedim ya gelecekle ilgili bir şey demedi. Elindeki para eriyormuş belkide 1 1 buçuk bin ile geçinecekmiş kendisi alamıyormuş zaten ailesi yardım edecekmişay allah askına bır konusun resmen benım mesaj atıp ne olacak uyeadızorunludr357 ıle durumunuz bu borca gırıyorsun evlılık planın yok mu dıyesım varbelkı sız sorsanız kafanıza yatacak cevaplar verecek
Ne kadar güzel bi hareket olmuş yaEşimde bende yatırım yapmak istiyorduk. Nikahı erken yaptık başka bir sebepten evimizi de aldık hemen. Ben açık açık ortak ödeyeceğimiz bir krediye evlenmeden önce alıp o ev almış gibi davranılmasını istemediğimi söyledim. 10. Yıldır beraberdik biz hak verdi. Evlenince aldık açıkça konuşabilirsiniz. Durum gittikçe kötüye gidiyor evi birlikte alabiliriz vs. Diye
e tamam bunda kotu bırsey yok kıKonuştum dedim ya gelecekle ilgili bir şey demedi. Elindeki para eriyormuş belkide 1 1 buçuk bin ile geçinecekmiş kendisi alamıyormuş zaten ailesi yardım edecekmiş
Bu kadar hesapçılık iyi değil evlilik için. Güvenmiyorsa evlenmez zaten öyle bir durumda eşya ortak olsa ne olur gözü bile görmez eşyayı, yaşanmışlardan..Şöyle bir şey de var hak verdiğim. Bütün masrafları kız karşıladı diyelim, oğlan da evi aldı.
Ev ortak değil, ama kurulan evin içi ortak olacak pek hoşlanmadım ben de.
Ama evlenirken eşyaları belki oğlanın ailesi karşılayacak bilemeyiz. Bu durum makul olur.
İlk seçenek hoş gelmedi.
aaa öyle mi dedi?ben bu adama hiç güvenmedim nedense.Konuştum dedim ya gelecekle ilgili bir şey demedi. Elindeki para eriyormuş belkide 1 1 buçuk bin ile geçinecekmiş kendisi alamıyormuş zaten ailesi yardım edecekmiş
Şöyle bir şey de var hak verdiğim. Bütün masrafları kız karşıladı diyelim, oğlan da evi aldı.
Ev ortak değil, ama kurulan evin içi ortak olacak pek hoşlanmadım ben de.
Ama evlenirken eşyaları belki oğlanın ailesi karşılayacak bilemeyiz. Bu durum makul olur.
İlk seçenek hoş gelmedi.
Kız elinde iki bin lira kalıyoe tamam bunda kotu bırsey yok kı
mantıklı
aılesınınde elınde para var kendısınınde erımeden evlerın fıyatı daha da ucmadan hemen bır yere baglamayı dusunuyorlar cunku yarın bır gun yakın tarıhte evlenecek barklanacak ona hazırlık
bundan nasıl evlılık planı olmadıgını cıkarıyorsunuz bu kadarcık konusma da yetmez
pekı evlılık ıcın ne dusunuyorsun dıye sorsanıza allah askına neyı beklıyorsunuz :)
gencler neden konusamıyorlar ceyceyaaa öyle mi dedi?ben bu adama hiç güvenmedim nedense.
çekinik değil çakal bence.oyalıyor konu sahibini.şimdi de evi bahane buldu.evlenince beraber kredi çekilip alınır.o zamana dek de 1+1 bir evde oturulur.çare çok da niyet yoko da sızın gıbı konusmaya cekınen bır tıpse cekınık cekınık bır omur nasıl gecıreceksınız ben olsam daha ılk ev meselesı konusuldugu an e evlılık durumu ne olacak derdım yanı
Evet evi o almış olacak hiç hoş bi durum değil ben nasıl güvencem ona ailesine oğlum Ev aldı demeyeceklerine ben zarar ev almayı isteyen biriyimEv de ortak olacak, birlikte yasayacaklari ev degil mi bu? Ben mi yanlis anladim?
evlenmeden once alınan mal ortak degıl ya evlendıkten sonra kızın aldıklarına koca ortak olacak ama dıyor arkadas o yorumundaEv de ortak olacak, birlikte yasayacaklari ev degil mi bu? Ben mi yanlis anladim?
Kız okumuyon mu konuştum diyom ya konuşmanın başındaki istanbul Türkçem kydı yeminle yaagencler neden konusamıyorlar ceycey
resmen çöplerini catmak ıstıyorum ama olmuyor yanı pek bır cekıngenler
evlenmeden once alınan mal ortak degıl ya evlendıkten sonra kızın aldıklarına koca ortak olacak ama dıyor arkadas o yorumunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?