5 bin TL 10 yıllık kredi

Belki dugün için aklinda birşey vardır para olarak.

Evlilik konuşmamaniz daha buyük problem bence. Siz evlenmek istiyorsunuz cunku. Bence evlilik meselesini konusup karara baglayın. Yoksa mutsuz olursunuz

ay allah askına bır konusun resmen benım mesaj atıp ne olacak uyeadızorunludr357 ıle durumunuz bu borca gırıyorsun evlılık planın yok mu dıyesım var belkı sız sorsanız kafanıza yatacak cevaplar verecek

Az buçuk anlaşılıyor aslında ama bu yılın sonuna kadar en geç alır o zaman anlaşılır iyice planları

Az buçuk anlaşılıyor aslında ama bu yılın sonuna kadar en geç alır o zaman anlaşılır iyice planları
bosu bosuna stresle nıye beklıyorsunuz kı sorun ıste
bır omur evlılık dusunuyorsanız konusmadan omur gecmez onu soyleyeyım kafanıza bırsey takıldı mı hep karsıdan beklemeyın sorun dusuncenızı paylasın acık acık

Konuştum dedim ya gelecekle ilgili bir şey demedi. Elindeki para eriyormuş belkide 1 1 buçuk bin ile geçinecekmiş kendisi alamıyormuş zaten ailesi yardım edecekmiş

Eşimde bende yatırım yapmak istiyorduk. Nikahı erken yaptık başka bir sebepten evimizi de aldık hemen. Ben açık açık ortak ödeyeceğimiz bir krediye evlenmeden önce alıp o ev almış gibi davranılmasını istemediğimi söyledim. 10. Yıldır beraberdik biz hak verdi. Evlenince aldık açıkça konuşabilirsiniz. Durum gittikçe kötüye gidiyor evi birlikte alabiliriz vs. Diye

Ne kadar güzel bi hareket olmuş ya

Konuştum dedim ya gelecekle ilgili bir şey demedi. Elindeki para eriyormuş belkide 1 1 buçuk bin ile geçinecekmiş kendisi alamıyormuş zaten ailesi yardım edecekmiş
e tamam bunda kotu bırsey yok kı
mantıklı
aılesınınde elınde para var kendısınınde erımeden evlerın fıyatı daha da ucmadan hemen bır yere baglamayı dusunuyorlar cunku yarın bır gun yakın tarıhte evlenecek barklanacak ona hazırlık

bundan nasıl evlılık planı olmadıgını cıkarıyorsunuz bu kadarcık konusma da yetmez
pekı evlılık ıcın ne dusunuyorsun dıye sorsanıza allah askına neyı beklıyorsunuz :)

Bu kadar hesapçılık iyi değil evlilik için. Güvenmiyorsa evlenmez zaten öyle bir durumda eşya ortak olsa ne olur gözü bile görmez eşyayı, yaşanmışlardan..

o da sızın gıbı konusmaya cekınen bır tıpse cekınık cekınık bır omur nasıl gecıreceksınız ben olsam daha ılk ev meselesı konusuldugu an e evlılık durumu ne olacak derdım yanı

Ev de ortak olacak, birlikte yasayacaklari ev degil mi bu? Ben mi yanlis anladim?

Kız elinde iki bin lira kalıyo sinirim bozuldu iyice
En kötü şarjlı süpürge iki bin lira valla benim maaş yetmez evi düzmeye
ya toplamda 11 bin lira ile evlenip ortak ev almak varken o otursun iki bin lira ile her gün makarna yesin
Sinirim bozuldu valla kendi de biliyor çok zor geçineceğini evlilik planı olan adam Böyle bir işe kalkışmaz bence

o da sızın gıbı konusmaya cekınen bır tıpse cekınık cekınık bır omur nasıl gecıreceksınız ben olsam daha ılk ev meselesı konusuldugu an e evlılık durumu ne olacak derdım yanı
çekinik değil çakal bence.oyalıyor konu sahibini.şimdi de evi bahane buldu.evlenince beraber kredi çekilip alınır.o zamana dek de 1+1 bir evde oturulur.çare çok da niyet yok

Ev de ortak olacak, birlikte yasayacaklari ev degil mi bu? Ben mi yanlis anladim?
evlenmeden once alınan mal ortak degıl ya evlendıkten sonra kızın aldıklarına koca ortak olacak ama dıyor arkadas o yorumunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…