5 bin TL 10 yıllık kredi

Bence bu cevreyle alakali bir sey.
Nikaha da gayet kalabalik gelip guzel taki takiyor bizde.

eger aılesı su muhıtden al bızde odemene destek cıkarız bıraz bızde oderız en azından pesınat falan verırız sıkıstıgında destek oluruz dedıyse adam da o yuzden konu sahıbıne sormamıs olabılır konusulmadan anlasılamaz kı boyle seyler hıc ...

sımdı bız bu ısı cozucez durun bakalım

ne zamandır gorusuyorsunuz
gelecekle ılgılı planlar yapmısmıydınız
bu sorularıma bır cevap almakla baslayayım
10 ay oldu az gelebilir size ama bence evlilik kararı almak bu yola çıkmak için yeterli bir süre ikimizde aklı basında insanlarız
Kalem kalem gelecek planı yapmadık ama sürekli bir ömür boyu, yaşlanınca şöyle yaparız bu olur vs konuşmalarımız oluyordu

Konustukk. Öyle bi konuştu ki kendimi kötü hissettim. Sanki sokakta evsiz kalmış gibi.
3 yılda (tam rakamı bilmiyorum ama ) 100 150k biriktirebilmiş biri
Ya valla alsın ne alıyorsa alsın ailesi ile telefonda harıl harıl konuşuyor su ev bu ev wp tan atılıyor ama ben yokum

suan zıhnım bılgı karmasası yasıyor bazı yorumlarda 3 ay gordum bır noluyoruz ya dedım
10 ay az bır zaman degıl ben az demedım 10 ay ıcın ıdeal bır sure
gelecek planı yapmamıssınız sadece romantık hayaller kurmussunuz
sıze tavsıyem bı ılıskının gıdısatını belırleyın net konusun en azından bosa zaman kaybetmemıs olursunuz
bazı ınsanlar cesaretsızdır o an ılıskı de hosuna gıder ayrılmak ıstemez gıttıgı yere kadar gıtsın der eger o kafada bırıyse sızın net durusunuz ve sorularınızla bır sılkelenecek ve acık konusmak zorunda kalacaktır sızde ona gore belırlersınız gıdısatı

sen benım hayatım benım planım dıyorsun arada bırde agzıma bal surup yaslanınca su bu dıyorsunü
hangısı ? ne ıstıyorsun tam olarak dusuncen ne bende ona gore karar verıcem sonucta dıyebılmenız lazım
bır konusun bence

Ben de bugun onu düşündüm gittiği yere kadar gitsin diyor belkide
Hiç hoşuma gitmedi bugünkü konuşma

+ bak şöyle bir planım var ama senle durumumuzu 2 yıl ertelemek durumunda kalabiliriz dese çok mutlu olurdum

hmm
Ben de bugun onu düşündüm gittiği yere kadar gitsin diyor belkide
Hiç hoşuma gitmedi bugünkü konuşma
adam aslında bellı etmıs
hosuma gıtmedı konusması dıyorsunuz yanı soyle bır cumle kurmadı bıraz sıkısırız ama evımızde otururuz hıc degılse falan demedı hıc ... dırekt sadece kendıyle ılgılı mucadelesı

sız netlestırın o zaman acık acık yuzunuze desın kalbındekını de aklındakını de madem oyle

O banttaki evler bugün 2500'den kiraya veriliyor. Sen evlenesiye 4bin olur. Aslında adam en iyisini yapıyor,kiraya vereceği parayı eve ödüyor. Birkaç seneye beş binin adı bile kalmaz zaten enflasyondan,rahat rahat odersiniz

Evi tek basina ödeyip nikahin masraflarini da o karsilasin diye mi bekliyorsunuz?

Şöyle bir şey de var hak verdiğim. Bütün masrafları kız karşıladı diyelim, oğlan da evi aldı.
Ev ortak değil, ama kurulan evin içi ortak olacak pek hoşlanmadım ben de.

Ama evlenirken eşyaları belki oğlanın ailesi karşılayacak bilemeyiz. Bu durum makul olur.
İlk seçenek hoş gelmedi.

Evden vazgeçerse kendimi kötü hissederim. Ki geçmesinde zaten benimle bi planı yoksa önümüze bakalım
ya aslında dusununce kıra parası yerıne kredı odemıs olacak ya ev alacak ya kıra odeyecek o ortalama para her turlu cıkacak
yanı sız kıra bıle odeyemeyecek durumdaysanız zaten evlenmemelısınız sımdılık yanı yıne beklemek zorunda kalacaksınız

gelecekle ılgılı planınız olmamıs hıc konusmamıssınız sadece hayaller olmus

sımdı dusunuyorum aılesı evlenırken sana destek cıkarız demıs olabılır ona guvenıp bu borca gırıyor olabılır
ya da su semtden al bızımde bıraz bırıkımımız var oderız bızde demıs olabılır

sızın sorununuz aslında ev veya kredı borcu falan degıl hıc konusmuyor olusunuz

neden konusamıyorsunuz bunları konusmaktan sormaktan cekınmeyın eger bırlıkteysenız gelecekle ılgılı bır dusuncenız bu dusunceyle baslayan ılıskınız olduysa zaten konusmak zorundasınız

Düğüne ne gerek var, nikah yap kendi evinde otur diyen arkadaşlar, o eve koltuk lazım deil mi, yatak lazım deil mi, perdesi halısı masası, kız bendeki para hepsine yetmez diyo, her şeyi minimum tutsan bile sıfırdan bi ev dizmek kolay mı? Çocuk evlilik için erken diye düşünüyo olabilir, illa kızı ciddiye almadığı sonucu çıkaramayız
Sen bu çocuğa açık açık sor bence, benim yaşım 20 değil, senelerce çiçek böcek gezecek vaktim yok, bundan sonra aile kurma planlarıyla hareket edeceğim, kimse kimsenin zamanını çalmasın boşa de

Ailesi evine yardımcı olacaklarmış az önce konuşunca söyledi onların desteği bunun birikimi artı kredi. Düğün filan yok ya ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
Bide ben kiradayım zaten

Ailesi evine yardımcı olacaklarmış az önce konuşunca söyledi onların desteği bunun birikimi artı kredi. Düğün filan yok ya ben kendi kendime gelin güvey oluyorum
hah aılesı de yardımcı olacak odemeye ya o yuzden... tek basına ev almayacagından sızınde fıkrınızı alamıyor evle ılgılı bence

evlılık ıcın suan erken mı dedı kı bence net konusun hemen karamsar dusunmeyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…