- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
- Konu Sahibi Pestososlumakarnam
-
Aynen öyle ya, teşekkür ederim.
Sabahtan beri ev konuşuyoruz maaşı 2 buçuk k kalacak. Bununla nikah bile yapılmaz ki.
Ki bu yaşımızda aldığımız evde otururuz 10 yıl boyunca
Evlenince maddi olarak daha kolay oluyor, 2niz de para koyarsınız, eve daha çok para girer kredi de ödenir oh mis. Ev almak evlenmemeye bahane değil ki.
Bence konuşmakta haklısınız, adam ev alıcam diyor eee var mı yani gelecek planı sizinle? Bence bir kez daha konuşun sizinle gelecek planı nedir net şekilde söylesin. Ev alma planı varsa evlenin, beraberce ödeyin. Sizinle gelecek planı yoksa da ayrılın evi alsın başına çalsın.
Aynı fikirdeyim neden sorulmuyor ya da bunlar konuşulmuyor anlamadım ki . İlişki çok yeni olabilir belki...
Adam son derece bireysel takılıyor, evlenme gibi planı yok sanırım. Ev alması harika bi fikir, ama sizin fikrinizi almadan böyle bir işe giriştiyse her şey ortada aslında.
Düğünü yapacak taraf eğer düğün yapalım derse kabul ederim ama düğün bizi aşar derlerse zorlamamBu nikah severleri de hiç anlamıyorum
Nikaha en yakınlar gelir ve doğru düzgün taki takılmaz
abim 3 sene önce toplam 20 bin tl videocusu orkestrasi dahil dugun yaptı
160 bin liralık taki takıldı
Cok ilgincsiniz
Dugun yapsan inan cok daha kârda oluyorsun
Neden hayallerinizi aman bir nikah kıyıp geç diye yarım bırakasin ki
Bu devirde kim gelip o kadar altini takarBu nikah severleri de hiç anlamıyorum
Nikaha en yakınlar gelir ve doğru düzgün taki takılmaz
abim 3 sene önce toplam 20 bin tl videocusu orkestrasi dahil dugun yaptı
160 bin liralık taki takıldı
Cok ilgincsiniz
Dugun yapsan inan cok daha kârda oluyorsun
Neden hayallerinizi aman bir nikah kıyıp geç diye yarım bırakasin ki
KonuştumYeni olsa bile, herkesin kendince istekleri, beklentileri, planlari vardir. Bunlari açikça konuşmak niye ayip olsun yada korkulsun?
Konu sahibi hayattan ve bu ilişkiden ne beklediğini iyi tespit etmeli. Karşidaki kişi bu beklentiyi karşilayabiliyormu? Bunlar önemli bilgiler.
Ki bana sorarsan bu kişinin beklentileri karşilamasi bir yana, kendini 100% yaninda rahat edemediğin, konuşamadiğin kişi ile gelecek planlari konuşmak zaten lüzümsüz.
planlarının ıcınde ben yokum dedıgınızde elımdekı para erıyor bırseye baglamak ıstıyorum demesı sızı yok saydıgı anlamına gelmez kı
bende elımdekını hemen bırseye baglamak ısterdım ne olur ne olmaz dıye en azından kenarda evım olsun derdım
yıyıp ıcıp s.cım derdınde degıl ne guzel ev sahıbı olmak ıcın cabalıyor
5 yılda hep aynı maasla kalmayacak sonucta ... sızınde onunde maası artacak aılelerde destek olacaktır belkı ona da guvenıyordur evlenırken ...
planlarının ıcınde ben yokum dedıgınızde elımdekı para erıyor bırseye baglamak ıstıyorum demesı sızı yok saydıgı anlamına gelmez kı
bende elımdekını hemen bırseye baglamak ısterdım ne olur ne olmaz dıye en azından kenarda evım olsun derdım
yıyıp ıcıp s.cım derdınde degıl ne guzel ev sahıbı olmak ıcın cabalıyor
5 yılda hep aynı maasla kalmayacak sonucta ... sızınde onunde maası artacak aılelerde destek olacaktır belkı ona da guvenıyordur evlenırken ...
Kesinlikle aynı fikirdeyim ama aralarındaki ilişkiyi tam olarak anlayamadım açıkçası . Yoksa evlenmeden önce bizde eşimle herşeyi konuşmuştuk . Borclarimiz , birikimlerimiz neyi nasil yapıp yapamayacagimiz da dahil .Yeni olsa bile, herkesin kendince istekleri, beklentileri, planlari vardir. Bunlari açikça konuşmak niye ayip olsun yada korkulsun?
Konu sahibi hayattan ve bu ilişkiden ne beklediğini iyi tespit etmeli. Karşidaki kişi bu beklentiyi karşilayabiliyormu? Bunlar önemli bilgiler.
Ki bana sorarsan bu kişinin beklentileri karşilamasi bir yana, kendini 100% yaninda rahat edemediğin, konuşamadiğin kişi ile gelecek planlari konuşmak zaten lüzümsüz.
Benimle sözde gelecek hayali olan her cümlesinde ömür boyu, yaşlanınca vs diyen o ama. Ben neden 3 5 yıl sevgili kalmak isteyeyim kiBu adamla taş çatlasın 3 aydır sevgilisiniz. Ev alıyorsunuz ee evlenme planın yok mu diye sormak için erken değil mi?
Adam zaten bu kadar kısa sürede evlilikten vs bahsediyorsa yüksek ihtimal salliyordur. Çok kısa sürede evlenenler de var ama belki %5tir.
Ben de kredinin yıllar geçtikte ekonomik duruma etkisinin az olacağına inanırım ama az önce “bin bin beş yüz lirayla geçineceğim belki” dedi
sımdı bız bu ısı cozucez durun bakalımBen de kredinin yıllar geçtikte ekonomik duruma etkisinin az olacağına inanırım ama az önce “bin bin beş yüz lirayla geçineceğim belki” dedi
Aslında yüzüm asılmadan politik bir şekilde davranabilseydim şehrin bir ucundan evi aldığını görseydim daha an ayrılırdım.İyi git geçin o zaman sana evinle mutluluklar diliyorum der tekmeyi atardım.
Öyle de insanın 3 ayda evlenmeye karar vermesi, aa bu benim ömrümü geçireceğim kişi demesi çok zor. Zaten ilk aylarda genelde tatliş takılır herkes. Kötü özelliği varsa sonra belli eder ilk zamanlarda saklamak kolaydır yani. Dan diye böyle meselelere girene bir acaba diyip gözlemlemek lazim.Benimle sözde gelecek hayali olan her cümlesinde ömür boyu, yaşlanınca vs diyen o ama. Ben neden benimle 3 5 yıl sevgili kalmak isteyeyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?