5 bin TL 10 yıllık kredi

Bu nikah severleri de hiç anlamıyorum
Nikaha en yakınlar gelir ve doğru düzgün taki takılmaz
abim 3 sene önce toplam 20 bin tl videocusu orkestrasi dahil dugun yaptı
160 bin liralık taki takıldı
Cok ilgincsiniz
Dugun yapsan inan cok daha kârda oluyorsun
Neden hayallerinizi aman bir nikah kıyıp geç diye yarım bırakasin ki

Adam son derece bireysel takılıyor, evlenme gibi planı yok sanırım. Ev alması harika bi fikir, ama sizin fikrinizi almadan böyle bir işe giriştiyse her şey ortada aslında. Tabi ki evlenmek istemek zorunda değil ama beklentileriniz uyuşmuyorsa sizi de oyalamasına gerek yok. Ben olsam açık açık konuşurdum. Evlilik delisi olmakla alakası yok bunun. Siz sevgilinizle aile kurmak istiyorsunuz ve önünüzü görmek istiyorsunuz bu kadar net.

İlişkinin başlarında ev almanın çok saçma olduğunu kredinin iki katı ödendiğini alınan bir evin kendini amorti etmesinin bilmemkaç yıl sürdüğünü anlatırdı. Ben de 3k kredinin şuan olumsuz etkileyeceğini ama 5 yıl sonra etkisiz olacağını anlatmıştım.
Ben çok istiyorum ev sahibi olmak her yıl kaç lira zam yapacak stresini sevmiyorum hele ki taşınmak çok fena bir şey.
Kendi evime göre mobilya almak vs çok güzel.

Şuanki evi velevki yatırım için alacak olsa dahi (ki öyle değil) en az 5 6 yıl satamaz kendi oturacak.
Sevgiliyken bile gitmek çok zor olur benim için. Aramızda iyiydi açıkçası belkide bu vesile olur birşeylere

Aynı fikirdeyim neden sorulmuyor ya da bunlar konuşulmuyor anlamadım ki . İlişki çok yeni olabilir belki...

Yeni olsa bile, herkesin kendince istekleri, beklentileri, planlari vardir. Bunlari açikça konuşmak niye ayip olsun yada korkulsun?

Konu sahibi hayattan ve bu ilişkiden ne beklediğini iyi tespit etmeli. Karşidaki kişi bu beklentiyi karşilayabiliyormu? Bunlar önemli bilgiler.

Ki bana sorarsan bu kişinin beklentileri karşilamasi bir yana, kendini 100% yaninda rahat edemediğin, konuşamadiğin kişi ile gelecek planlari konuşmak zaten lüzümsüz.

Düğünü yapacak taraf eğer düğün yapalım derse kabul ederim ama düğün bizi aşar derlerse zorlamam

planlarının ıcınde ben yokum dedıgınızde elımdekı para erıyor bırseye baglamak ıstıyorum demesı sızı yok saydıgı anlamına gelmez kı
bende elımdekını hemen bırseye baglamak ısterdım ne olur ne olmaz dıye en azından kenarda evım olsun derdım
yıyıp ıcıp s.cım derdınde degıl ne guzel ev sahıbı olmak ıcın cabalıyor
5 yılda hep aynı maasla kalmayacak sonucta ... sızınde onunda maası artacak aılelerde destek olacaktır belkı ona da guvenıyordur evlenırken ...

Bu devirde kim gelip o kadar altini takar

Konuştum

Bu durumda, konu sahibesiyle gelecek planı olsaydı yeri, muhiti, metrekareyi sorardı danışırdı gel beraber bakalım derdi. Evlenince gelir sen de yaşarsın derdi. Konu sahibesi konuştuğunda adam hiç oralı olmamış kiAdamın planları konu sahibesi yok gibi.

Bu adamla taş çatlasın 3 aydır sevgilisiniz. Ev alıyorsunuz ee evlenme planın yok mu diye sormak için erken değil mi?
Adam zaten bu kadar kısa sürede evlilikten vs bahsediyorsa yüksek ihtimal salliyordur. Çok kısa sürede evlenenler de var ama belki %5tir.

Ben de kredinin yıllar geçtikte ekonomik duruma etkisinin az olacağına inanırım ama az önce “bin bin beş yüz lirayla geçineceğim belki” dedi

Kesinlikle aynı fikirdeyim ama aralarındaki ilişkiyi tam olarak anlayamadım açıkçası . Yoksa evlenmeden önce bizde eşimle herşeyi konuşmuştuk . Borclarimiz , birikimlerimiz neyi nasil yapıp yapamayacagimiz da dahil .

Konu sahibi kendisi için en doğru karari alır umarım .

Benimle sözde gelecek hayali olan her cümlesinde ömür boyu, yaşlanınca vs diyen o ama. Ben neden 3 5 yıl sevgili kalmak isteyeyim ki

Ben de kredinin yıllar geçtikte ekonomik duruma etkisinin az olacağına inanırım ama az önce “bin bin beş yüz lirayla geçineceğim belki” dedi

İyi git geçin o zaman sana evinle mutluluklar diliyorum der tekmeyi atardım.

sımdı bız bu ısı cozucez durun bakalım

ne zamandır gorusuyorsunuz
gelecekle ılgılı planlar yapmısmıydınız
bu sorularıma bır cevap almakla baslayayım

Benimle sözde gelecek hayali olan her cümlesinde ömür boyu, yaşlanınca vs diyen o ama. Ben neden benimle 3 5 yıl sevgili kalmak isteyeyim ki
Öyle de insanın 3 ayda evlenmeye karar vermesi, aa bu benim ömrümü geçireceğim kişi demesi çok zor. Zaten ilk aylarda genelde tatliş takılır herkes. Kötü özelliği varsa sonra belli eder ilk zamanlarda saklamak kolaydır yani. Dan diye böyle meselelere girene bir acaba diyip gözlemlemek lazim.
Adamın sizden bagimsiz evlilik planı yok gibi geldi bana hem.
Belki de 2 sene sevgili olup iyice tanımak istiyor. 2 sene de baya kabul edilebilir bir zaman dilimi.
Ama siz emin olmam lazım derseniz sorun ve yol yakınken dönün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…