off of umarım sizinle aynı sıkıntıları yaşadığı halde ama SEVİYORUM diyipte boşanmayan hanımlara örnrk olursunuz yeni hayatınızdamutluluk dilerimBoşanma sebebım dayak psıkolojık sıddet annesının mudahalelerı çocuğa karsı yanlış tutumlar ve aldatma en kotusude 1,5 yıl boyunca benı aldatırken her attıkları adımdan haberım vardı hergun görerek yaşadım ayrıldığıma pısman degılım mutluyum bır aydır evlerımız ayrı ztn huzur lu uyuyorum çocuğum la hep konuştum konuşuyorum da oda psıkolojık olarak suan cok ıyı ama ınsan yınede tuhaf hıssedıyor 5 yıl az degıl
mu
En buyuk tesellim dahada gec olmadan kararimi vermistim sadece gelecegimiz Icin planlarim vardi onlari yaptim kimseye boyun bukmeden ayaktayim bende hep bunu dusundum Devam etsemde onumu goremiyordum Elle tutulur bi sebep yok devam etmem icin dogru karari verdigime gercekten inaniyorum5 Yıl için üzülmeyin, 15 , 25 yıl olmadan kurtulduğunuz için sevinin. Bazen en büyük engel insanın kendi beyninde oluyor, çok şükür siz tek bir doğru yol olduğunu azıcık geç de olsa farketmişsiniz.
Bundan sonra çok güzel bir ömrünüz olsun inşallah.
Onceden derdimki sevgi saygi gerisi gelir ammaa uzun zamandir farkindayimki once saygiiii saygi olmassa sevgide bitiyo Bana saygisi olmayanin yanimda yeri olamaz severek evlendim evet ama asil sevginin ne demek oldugunu Anne olunca anladim dibine kadar hissettim...o yuzden hic bi sevgi Onunde egilmeye degmez bunu anladim esimi seviyorum diyemem suan ama tamamen sevgimde bitti de diyemem ama Ben kendimi de cocugumuda Cook seviyorum insan once kendine sevmeli saygi duymali gerisi teferruat:))off of umarım sizinle aynı sıkıntıları yaşadığı halde ama SEVİYORUM diyipte boşanmayan hanımlara örnrk olursunuz yeni hayatınızdamutluluk dilerim
Onceden derdimki sevgi saygi gerisi gelir ammaa uzun zamandir farkindayimki once saygiiii saygi olmassa sevgide bitiyo Bana saygisi olmayanin yanimda yeri olamaz severek evlendim evet ama asil sevginin ne demek oldugunu Anne olunca anladim dibine kadar hissettim...o yuzden hic bi sevgi Onunde egilmeye degmez bunu anladim esimi seviyorum diyemem suan ama tamamen sevgimde bitti de diyemem ama Ben kendimi de cocugumuda Cook seviyorum insan once kendine sevmeli saygi duymali gerisi teferruat:))
Kesinlikle dogru katiliyorum:))) cok tesekkur ederimAdam bosanmak icin elinden geleni yapmiski elle tutulur bisey birakmamis hayirlisi olsun elbet biter cocugunuzla mutluluklar dilerim
Bi kadın olarak böyle bi hayata kendinizi mecbur hissetmeyip kendinizi ve çocuğunuzu böyle bi aile ortamından çıkardığınız için takdir ediyorum!!Cnm dayak psilolojik siddet annesinin mudahaleleri cocuga yanlis tutumlar ve aldatma insallh sagolun guzel dilekleriniz icin:)
Amin sagolun..ne hissediyorum pisman asla degilim allahta etmesin cunku hayatta kalabilmek ve ayakta durmak Icin sadece bi erkegin kanatlarina ihtiyacimiz yok kadinlar olarak diye dusunuyorum Allah bizede El Ayak vermis beyin vermis birde saglik problemi yoksa Ben bi adama bagimli kalinmasinin anlamini anlamiyorum..bende fazla katlandim bu Adama ama ayagim yere daha saglam Bassin diye planlarim vardi Ben o yuzden bekledim bukadar..ve basardim cok sukur uzuntuye gelince tuhaf bi his var icimde aslinda cok seviniyorum ama cocukta oldugu Icin insan oyle yada boyle bi duzeni olunca bozulsun istemiyo ama bizde ztn yoktu Hep Benim idaremle buraya kadar surdu ve yillarim bosa gitti ama onemli olan bundan sonrasi..Ben suan cok cok iyiyim hemen kendime oyalanicak biseyler Buldum Spora basladim kurslara kayit oldum cocugumla egleniyoruz Bol bol arti bizim kendi Fitness salonumuz var exsin:))yani ama gidemiyordum cok Adam oluyo diye sokmuyodu simdi karisamiyoda bende iyice gicik ediyorum...:)))hayat herseye ragmen guzeldi simdi dahada guzel anlicaginiz:))Amin...Allah sizinde yardimciniz yardimciniz olsuntam olarak ne hissettiginizi cok merak ettim.uzuntu,pismanlik,sevinc ?
Cokk tesekkur ederim sagolun mecbur hic bir zaman hissetmedim ama sabir dedim imtihan dedim baktim Hep Ben bunlari dusunuyorum..sonra ayrilik karari aldik ikna edene kadr canim cikti inanilmaz farkli bi insan esim burnundan Kil aldirmaz ayrilmak istemedigi Halde sirf gururdan Kabul etti bosanmayi bugun mahkemeden ciktik hala Laf sokup ayrilmak isteyen sensin diyo tartismistk bi konu uzerine:)))kimseyi kinamak istemiyorum herkes kendi yasadigini bilir ama cocugum Icin evliligimi bitiremiyorum diyenleri bende anlamiyorum..hatta burda biri bu tarz bi konu acmisti bende yorum yaparken kendimden ornek vererek cocugum Icin ve gelecegimiz Icin biraz sabretmem gerek planlarim var demistim beni baya yargilamistilar Bahaneler uretiyosun gibisinden..gururlu olun biraz fln ama gurur insani her yerde yuceltmez Ben beklediysem cocugum ve onun zor durumda kalmasini istemedigim Icin beklemistim sacma bi grur pesine dusup cocugumu sefil edemezdim hemde degmegecek bi adama..gurur yapsan nolurki taktir Mi edicek seni her halukarda gurursuz kotu olan sen olursun ayrilirken en azindan Benim düsüncem boyle cok teselkur ederim sozleriniz Icin:))Bi kadın olarak böyle bi hayata kendinizi mecbur hissetmeyip kendinizi ve çocuğunuzu böyle bi aile ortamından çıkardığınız için takdir ediyorum!!
Burda Çocuklarını bahane eden kadınlara örnek olsun.
Güçlü duruşunuzu gerçekten takdir ettim. Bu kafa yapısındaki bi kadının sırtı yere gelmez zaten. Ki bu duruma gelene kadar çok sabrettiğinizi tahmin ediyorum, biz kadınlar böyleyiz son damlayı tüketene kadar bekliyoruz,sabrediyoruz. Siz kendinize değer veren bi insansınız yeni bi hayat kurmanıza sizi tanımıyor olmama rağmen çok sevindim.Cokk tesekkur ederim sagolun mecbur hic bir zaman hissetmedim ama sabir dedim imtihan dedim baktim Hep Ben bunlari dusunuyorum..sonra ayrilik karari aldik ikna edene kadr canim cikti inanilmaz farkli bi insan esim burnundan Kil aldirmaz ayrilmak istemedigi Halde sirf gururdan Kabul etti bosanmayi bugun mahkemeden ciktik hala Laf sokup ayrilmak isteyen sensin diyo tartismistk bi konu uzerine:)))kimseyi kinamak istemiyorum herkes kendi yasadigini bilir ama cocugum Icin evliligimi bitiremiyorum diyenleri bende anlamiyorum..hatta burda biri bu tarz bi konu acmisti bende yorum yaparken kendimden ornek vererek cocugum Icin ve gelecegimiz Icin biraz sabretmem gerek planlarim var demistim beni baya yargilamistilar Bahaneler uretiyosun gibisinden..gururlu olun biraz fln ama gurur insani her yerde yuceltmez Ben beklediysem cocugum ve onun zor durumda kalmasini istemedigim Icin beklemistim sacma bi grur pesine dusup cocugumu sefil edemezdim hemde degmegecek bi adama..gurur yapsan nolurki taktir Mi edicek seni her halukarda gurursuz kotu olan sen olursun ayrilirken en azindan Benim düsüncem boyle cok teselkur ederim sozleriniz Icin:))
Cokk tesekkur ederim sagolun mecbur hic bir zaman hissetmedim ama sabir dedim imtihan dedim baktim Hep Ben bunlari dusunuyorum..sonra ayrilik karari aldik ikna edene kadr canim cikti inanilmaz farkli bi insan esim burnundan Kil aldirmaz ayrilmak istemedigi Halde sirf gururdan Kabul etti bosanmayi bugun mahkemeden ciktik hala Laf sokup ayrilmak isteyen sensin diyo tartismistk bi konu uzerine:)))kimseyi kinamak istemiyorum herkes kendi yasadigini bilir ama cocugum Icin evliligimi bitiremiyorum diyenleri bende anlamiyorum..hatta burda biri bu tarz bi konu acmisti bende yorum yaparken kendimden ornek vererek cocugum Icin ve gelecegimiz Icin biraz sabretmem gerek planlarim var demistim beni baya yargilamistilar Bahaneler uretiyosun gibisinden..gururlu olun biraz fln ama gurur insani her yerde yuceltmez Ben beklediysem cocugum ve onun zor durumda kalmasini istemedigim Icin beklemistim sacma bi grur pesine dusup cocugumu sefil edemezdim hemde degmegecek bi adama..gurur yapsan nolurki taktir Mi edicek seni her halukarda gurursuz kotu olan sen olursun ayrilirken en azindan Benim düsüncem boyle cok teselkur ederim sozleriniz Icin:))
cok haklisiniz aynen cok tesekkur ederimGüçlü duruşunuzu gerçekten takdir ettim. Bu kafa yapısındaki bi kadının sırtı yere gelmez zaten. Ki bu duruma gelene kadar çok sabrettiğinizi tahmin ediyorum, biz kadınlar böyleyiz son damlayı tüketene kadar bekliyoruz,sabrediyoruz. Siz kendinize değer veren bi insansınız yeni bi hayat kurmanıza sizi tanımıyor olmama rağmen çok sevindim.
Cok sagolun guzel dilekleriniz icin:)Adam bosanmak icin elinden geleni yapmiski elle tutulur bisey birakmamis hayirlisi olsun elbet biter cocugunuzla mutluluklar dilerim
Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz Icin:)Allah hakkınızda hayırlısını versin arkadaşım. İyi dayanmışsınız
Hayat bundan sonra İnşallah çok güzel olsun..
Cok tesekkur Ederim guzel dilekleriniz icinHakkınızda hayırlısı olsun,
insallah yavrunuzla bundan sonraki hayatınızda çok daha Mutlu , güzel günler sizi bekliyor... Allah bugünleri kolay atlatabilmek için yardımcınız olsun ..
Aynen ztn belimi buken oydu onun gelecegi ni dusundum hep cocuk olmasa hersey basit arkani don git izin bile kalmasin cocuk varken mumkun olmuyo hersey ama rabbime cook cooookk sukurler olsun ki evladim iyiki varr.. Onu Bana verdiyse rabbim zorluklarin ustesinden kalkmanin gucunude verir mutlaka..Çoçuk olunca boşanma lar üzüyor beni,herşey hakkınızda nasıl, hayırlı ise öğle olsun
Eşinizin spor salonu var. Evliyken erkek çoktu diye sokmuyordu oraya. Siz şuan oraya mı gidiyorsunuz inadınaAmin sagolun..ne hissediyorum pisman asla degilim allahta etmesin cunku hayatta kalabilmek ve ayakta durmak Icin sadece bi erkegin kanatlarina ihtiyacimiz yok kadinlar olarak diye dusunuyorum Allah bizede El Ayak vermis beyin vermis birde saglik problemi yoksa Ben bi adama bagimli kalinmasinin anlamini anlamiyorum..bende fazla katlandim bu Adama ama ayagim yere daha saglam Bassin diye planlarim vardi Ben o yuzden bekledim bukadar..ve basardim cok sukur uzuntuye gelince tuhaf bi his var icimde aslinda cok seviniyorum ama cocukta oldugu Icin insan oyle yada boyle bi duzeni olunca bozulsun istemiyo ama bizde ztn yoktu Hep Benim idaremle buraya kadar surdu ve yillarim bosa gitti ama onemli olan bundan sonrasi..Ben suan cok cok iyiyim hemen kendime oyalanicak biseyler Buldum Spora basladim kurslara kayit oldum cocugumla egleniyoruz Bol bol arti bizim kendi Fitness salonumuz var exsin:))yani ama gidemiyordum cok Adam oluyo diye sokmuyodu simdi karisamiyoda bende iyice gicik ediyorum...:)))hayat herseye ragmen guzeldi simdi dahada guzel anlicaginiz:))
Aldigim karardan oturu yanlis yaptigimi hic disunmuyorum acikcasi cunku Kisa surede verilmis bir Karar degil uzerine asagi yukari iki yila yakin dusunulmus bir karar:))uzuldugum sadece bosa gecen yillarim cocugum bunu haketmedi hic bi cocukta haketmez..kararima sukretmeye gelince yeni insanlar tanimaya gerek yok cok sukrediyorum ztn cunku onun Bana yaptiklari ve su Anda Hala yapmaya calistiklarini gordukce ztn iyiki kararimi bi yonde vermisim diye sukrediyorum:))aynen dediginiz gibi dogru soylemissiniz aci veriyorsa kapat gitsin..evet boşanmak zor bir süreçtir. ilk zamanlarda yanlış yaptığını düşünürsün. zaman geçtikçe yeni insanlar tanıdıkça verdiğin karara şükredersin. evli olmak marifet değildir. o evlilik sana acı veriyosa insan boşandım diye üzülmemeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?