Hayir canim oraya hala sokmaz spor Icin yani baska bi salona ama orda cook daha fazla Adam var inadina kaydoldum:)ama ztn bayan bölümü ayrı yoksa bende rahat edemezdım bugün soyledım kudurduEşinizin spor salonu var. Evliyken erkek çoktu diye sokmuyordu oraya. Siz şuan oraya mı gidiyorsunuz inadına
Korkulur biz kadınlardan
Nasıl söylediniz:)Hayir canim oraya hala sokmaz spor Icin yani baska bi salona ama orda cook daha fazla Adam var inadina kaydoldum:)ama ztn bayan bölümü ayrı yoksa bende rahat edemezdım bugün soyledım kudurduona neler yaptığımı bılsenız ınanın bazen kendımden korkuyorum
Cnm ben artık senın esın olmadığıma gore artık hür ve Özgür bı kadın olarak spor salonuna kaydolmak ıstıyorum benı kaydedermısın dedım hayır dedı neden dedım senı görmek ıstemıyorum dedı papucumun prensıhıhh dedım ztn meraktan sordum ben kaydoldum bıle başka yere dedım ınanmadı Kartımı gösterdım sok oldu sonrası malum bı Sürü laf yok yanında kımseyı görmıcem yok kılık kıyafetıne dıkkat spor yaparken flnNasıl söylediniz:)
Ne güzel. Ne yapmışsanız haketmiştir. Hep erkekler mi çektirecek kadınlara iyi yapmışsınız
Bir şey diyim mi siz resmen birbirinize cilve yapıyosunuz. Barışmayasınız, bu nasıl ayrılıkCnm ben artık senın esın olmadığıma gore artık hür ve Özgür bı kadın olarak spor salonuna kaydolmak ıstıyorum benı kaydedermısın dedım hayır dedı neden dedım senı görmek ıstemıyorum dedı papucumun prensıhıhh dedım ztn meraktan sordum ben kaydoldum bıle başka yere dedım ınanmadı Kartımı gösterdım sok oldu sonrası malum bı Sürü laf yok yanında kımseyı görmıcem yok kılık kıyafetıne dıkkat spor yaparken fln
üstüne vazife ya karışmak hasbanınCnm ben artık senın esın olmadığıma gore artık hür ve Özgür bı kadın olarak spor salonuna kaydolmak ıstıyorum benı kaydedermısın dedım hayır dedı neden dedım senı görmek ıstemıyorum dedı papucumun prensıhıhh dedım ztn meraktan sordum ben kaydoldum bıle başka yere dedım ınanmadı Kartımı gösterdım sok oldu sonrası malum bı Sürü laf yok yanında kımseyı görmıcem yok kılık kıyafetıne dıkkat spor yaparken fln
Herkes oyle dıyo ama ınanın okadar zor seyler atlattımkı büyük Konuşmaktan Korktuğum ıcın asla dıyemıyorum yoksa karakter olarak bıttı dedıysem bıtmıstır..ama ınsan okadar yıpranıyokı helede aldattığı bayanla her adımından haberım vardı onada hayatında goremeyecegı bı ders verdım o bıle bravo dedı ınanın:))o yuzden zamanında değer bılmıyolar sonrada onların bu kıvranmaları hoşumuza gıdıyo kasınız netıcede pısmanlıgı yüzünde oyle bır gorunuyoki daha dur dıyorum daha duuurrr burnundan getırıcem..ona en büyük bedduam ztn daha soylemedım benım aşkımdan kafasını duvarlara vursun adımı sayıklayarak can versın cezasıda bana kavusamamak..uzaktan bakmakla yetınmek olsun:)gülücük koyduğuma bakmayın okadar ağır seyler yasadımkı can yanmadıkça bu sözler ağızdan cıkmıyo!!!Bir şey diyim mi siz resmen birbirinize cilve yapıyosunuz. Barışmayasınız, bu nasıl ayrılık
Aynen canım bosanıyolar bı sekılde ama hala senı elının altındaymıssın gıbı hareket etmeye çalışıyorlar ama bılmıyorlarkı bı kadın kolay vazgeçmez vazgectıysede genellemıyım ama coguda prım vermez..üstüne vazife ya karışmak hasbanın
Oyle basıt degıl cnm ben Tr de degılım ve onu cok ıyı tanıyorum nabza göre Şerbet yanı:))Adami fazla gazlama nede olsa arada çocuk var.Allah korusun kıskanclik krizine girer.burasi Turkiye namus davasina duser.
Yeni yasantinda başarılar,hayırlı olsun.
Hayırlısı olsun inş5 buçuk yıllık evlılık bugün saatler sonra bıtıyor cok tarıfsız bır duygu ınsan Büyüdükçe Tecrübe sahıbı oldukça az cok Önünü görüp sevsede ayakta durabılecegıne ınanıp bıtırebılıyor evlılıgını..hele kı evlatta varsa..rabbım herkesın yuvasına huzur ağız tadı versın..
Hakkı'nızda hayırlısı olur inşallah5 buçuk yıllık evlılık bugün saatler sonra bıtıyor cok tarıfsız bır duygu ınsan Büyüdükçe Tecrübe sahıbı oldukça az cok Önünü görüp sevsede ayakta durabılecegıne ınanıp bıtırebılıyor evlılıgını..hele kı evlatta varsa..rabbım herkesın yuvasına huzur ağız tadı versın..
Hayırlısı olsun. Geç olsun güç olmasın. Umarım, tazminatını alıyorsundur. Eşinde babam gibi tüm şartları zorlamış.Cnm ciktik mahkemeden malesef 3 hafta sonraya 15 subata ertelendi..Ben yutrdisinda yasiyorum kanunlar geregi bizim onceden cocuk Icin extra bi gorusme yapmamiz gerekiyormus Bunu bize dilekceyi iceri verirken soylemediler ztn anlasmali diyede bizde cok arastirma yapmadik ne dediysek ikna olmadi hakim yarin gidip randevu alicaz ondan sonrada 15 de biter insallah!!
Cok teşekkür ederım güzel dıleklerınız ıcın aynen oyle ınsan bı huzura erıyo:) tazmınata gelınce bısey talep etmedım çocuğunu sefıl bırakıcak bı baba degıl Artı çocuğun hakkı olan Aylığın dışında Butun masraflarını karsılıcak kendım ıcın bısey ıstemedım Artı bı düzen kurmak ıcın yeterlı bırıkımım vardı cok şükür..evliyken çalışmadım ama su durumda para konusunda bı adama boyun bükmek ıstemem açıkcası o olmadanda ayakta durabılırım..sağlığım da bı sorun Olmasın yeterkı Allah büyüktür..Hayırlısı olsun. Geç olsun güç olmasın. Umarım, tazminatını alıyorsundur. Eşinde babam gibi tüm şartları zorlamış.
Aklıma evden kaçtığımız gün, yattığım yatakta ne kadar huzurlu olduğumuz geldi. Size de aynı kurtuluşu dilerim. Herşey gönlünüzce olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?