5 Dakika İçin Beni Kırdı...

watasiva

Guru
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
316
403
303
İzmir
Sevdiğim adamla telefonda 5 dakika falan konuşmuştuk. Eve geldim kapatalım hadi dedi. Ben de 5 dakika daha konuşmak istedim. Bu yüzden bana bağırdı. Çok yorgunum, uykum var, takatim kalmadı falan dedi. Hakikaten çok uykusu olduğunu biliyordum. Ama sadece 5 dk istedim diye bağırılır mı... Sonra hiçbirşey olmamış gibi "naber" falan tarzı mesajlar attı. Cevap yazmadım. En sonunda "Kırıldım sana" dedim. Çok yorgundum falan dedi. Bağırdın bana dedim. İnkar etti. Özür bile dilemedi. Vurdu kafayı yattı. Kendi kendimi küçük düşürmüş gibi hissediyorum 5 dakika daha istediğim için.

Tatlım o kadar küçük bir sorun ki bu..

Yani her insanın esref saati var , eş..k saati var demişler..
Bak adam yorgunmus erkeklerin hepsi böyle kendini hiiç üzme
zemuszemus

bu sorun bile olmamalı canım ya olabilir insanlık hali bir günümüz diğerine uymuyor ki boşver

canım anlıyorum seni ama gerçekten çok küçük bir konu evet haklısın 5 dakika için seni kırmış ama demek ki böyle durumlarda üstüne gitmiceksin erkekler bizim gibi ince düşünmezler biz ne kadar yorgunda olsak sevdiğimiz insanın sesini duymai isteriz 5 ya da 10 dakika ama onlar öyle yapmaz düzelir sıkma sen canını

bunun burçla alakası yok ki güzelim erkeklerin burcu ne olursa olsun onlar bizim gibi ince düşünmezler düşünmedikleri için bizi incittiklerin farkına varmazlar her konu için geçerlidir aslında biz bir şeyi yaparız ama onlar uzatırda uzatır ama onlar bir şey yapınca biz kızarsak yine suçlu biz oluruz...

ayyy hic takma bile kafana..hem niye bir 5 dakika daha konusmak istiyosunki o istesin senle 5 dakika daha konusmak ilk kapatan ilk konuyu kesen sen ol daima...simarik erkekler kendilerini birsey saniyolar...hicte bagirtma kendine...ufak tefek tartisma evet dogru ama bir kadin icin bu cok agir birsey...aynisini sende ona yap hic cekinmeden korkmadan...

kadınlar genelde özel günlerinde böyle gereksiz bi alıngan hal-tavır alıyorlar..
yazdım yazdım sildim acaba sizinki de yakın mı?

Yani bir de aynı şeyi ben yapsam uzatır da uzatır. Klasik ikizler burcu erkeği.

ben de ikizlerim ve bnm de böyle fevri davranışlarım var. bence kişisel bişey değil.
yorgunluk ve canının bişeye sıkkın olmasından olabilir.
bazı insanlar stresini bağırarak atar. sonra da pişman olur.

eski sevgilim böyleydialsanaalsanasmile
hep yorgun olurdu
biz bayanlar ise 5-10 dk yı bile çok önemseriz..
teli kapatırken güzel şeyler söylesin isteriz..
ama erkekler bizim gbi değil..
çok yüzeysel..

benimki ikizler değildi ama ikizler erkeği en yüzeysel burçlardan biridir..

takacak kadar büyük bi sorun değil canım
sende aynısını ona yap umursama bu kadar a.s.

İkizler burcu erkeklerini anlamak çok zordur gerçekten,bende bi ikizler olduğum için kendi dengesizliğimden bilirim delikafadulden
bence hiç abartma o an havasında değildir,bi de fazla yüz verip şımartma hayatım...
erkeklerin hoşuna gider bu durum,sürekli devam edebilirler...
bırak o sana yalvarsın 5 dk.daha konuşalım diye yerimseniben

Ne yazık ki erkekler böyle bizim kadar ince düşünemiyorlar :oklava:
Büyütülecek bişey değil takma bence. Baktın böyle davranmaya devam ediyor tatlı bir dille konuşmayı dene anlat sıkıntını içine dert olmasın

Sevdiğim adamla telefonda 5 dakika falan konuşmuştuk. Eve geldim kapatalım hadi dedi. Ben de 5 dakika daha konuşmak istedim. Bu yüzden bana bağırdı. Çok yorgunum, uykum var, takatim kalmadı falan dedi. Hakikaten çok uykusu olduğunu biliyordum. Ama sadece 5 dk istedim diye bağırılır mı... Sonra hiçbirşey olmamış gibi "naber" falan tarzı mesajlar attı. Cevap yazmadım. En sonunda "Kırıldım sana" dedim. Çok yorgundum falan dedi. Bağırdın bana dedim. İnkar etti. Özür bile dilemedi. Vurdu kafayı yattı. Kendi kendimi küçük düşürmüş gibi hissediyorum 5 dakika daha istediğim için.

sana ne olursa olsun bagırmaya hakkı yoktu bende bazen fazla konusmak istedimde askım yorgunum diyip tatlı dille hadi kapatalım kendime gelim ozaman daha ii sekilde konusuruz diyodu bende dogal olarak hos karsılıyordum tmm yorgun ve agresif olabilir ama sana bagırmaya hakkı yk bence özür dileyene kadar tavrını ortaya koy hatasını bilsin böle kücük seylerden baslıyolar daha sonra daha kırıcı oluyorlar hatalarını anlamadan kötü davranıyorlar üzme tatlı canını 5 dak istedin tabiki onunla konusmak istemek hakkın senin onla konusmıcanda kimle konusucan yanlıs olan onun sana verdiği tepki hem bu durumda sen değil o küçülmüş olmalı cnkü o hata yaptı böle düşünme ve gereken tepkiyi mutlaka ver :teselli:

İkizler burcu erkeklerini anlamak çok zordur gerçekten,bende bi ikizler olduğum için kendi dengesizliğimden bilirim delikafadulden
bence hiç abartma o an havasında değildir,bi de fazla yüz verip şımartma hayatım...
erkeklerin hoşuna gider bu durum,sürekli devam edebilirler...
bırak o sana yalvarsın 5 dk.daha konuşalım diye
yerimseniben

arkadaşa katılıyorum boshayallersmile

5 dk daha konuşmak istediğin için bağırılmaz ama uykusuz ve yorgun adama bunu dersen haklı tepkiyi alırsın. uykusuzluk sinir yapar bazı kişilerde. uyandıktan sonra 5 dakika daha konuşsaydınız. anlayışsızlığınız tutmuş heralde:1closedeyes::1closedeyes:

ayyy hic takma bile kafana..hem niye bir 5 dakika daha konusmak istiyosunki o istesin senle 5 dakika daha konusmak ilk kapatan ilk konuyu kesen sen ol daima...simarik erkekler kendilerini birsey saniyolar...hicte bagirtma kendine...ufak tefek tartisma evet dogru ama bir kadin icin bu cok agir birsey...aynisini sende ona yap hic cekinmeden korkmadan...

Tamamen katiliyorum...

bir an kendimi gördüm sanki bu konuda ve yazmadan geçemedim canım bende 5 dk. daha konuşalım diyince hep suçlu olurdum en son ne kadar konuşmak istiyosan konuşursun kapatırız dedim artık kapatalım diyorum o konuşmak istiyor sen bir daha söyleme 5 dk. daha falan diye bırak o söylesin anlaşılan sende benim gibi fazla yüz vermişsin

ah be canım.. böle şeylere kafayı takarsannn oooo işin zor walla... boşver... ama anladık seni... sen bağırmasına takılmışsın ama trip at sende... bak ben kaç yıllık evliyim eşimle tel de konuşuyoz anlıyorum sıkıldığını bana pat die diyokii aa aşkım polis var artık otomatiğe bağladı bende bazen uyuzluğuna aa aşkım polis geldi dükkana kapatıyorum diyorum... sempatiksalakcinni üzülme o da hatasını anlamıştır bencede erkeklik gururuna dokunuyo die alttan alamıyodur ...:1hug:

Back
X