5 den fazla tup bebek deneyenler

Olabilir ya bu kadar test yapıldı edildi iki dış gebelik üç negatif var elimde olmasa bile deneyelim nolcak yani

Olabilir ya bu kadar test yapıldı edildi iki dış gebelik üç negatif var elimde olmasa bile deneyelim nolcak yani
dış gebelikmi o zaman senin yapmana gerek yok.hatta sakın yapma çünkü dış gebelik çok fazla içeriye kasılan rahimlerde bebeğin rahimi geçip tüplere hatta yumurtalıklara yerleşmesi demek biliyorsun.çok tehlikeli sen nasıl atlattın iki kere hemde?

O zaman ben hiç yatmamaliyim valla napcagimizi şaşırdık artık, valla ilki hiç kolay olmadı tuplerim alındı ikincisi tuplerim alındığı halde gidip o ameloyala kesilen yere yerleşmiş ama çok şükür iğneyle gitti.

Kızlar 6 embriyomuz bugün gitti PGT 'ye.İnşallah güzel neticeler alırız bu defa.Dua edin bana olurmu Şuan tek sıkıntım şişliğim.Diğer tedavilerimdedemoldu hep şişlik ama bu defa Şişlik dünden beri mideme çıkmaya başladı.Daha çok mide ve Çevresi Şiş ve Gergin.Ara arada mide bulantısı oluyor.Doktor kusma,idrarda azalma olursa gel dedi.Yinede gitsemmi bilmiyorum korkuyorum.Sizlerde de oldumu böyle Şeyler?

ilahi bende çok güldüm,pişmiş tavuğun başına gelmemiştir başımıza gelenler.6kez tüp bebek yaptım birinde embriyo oluşmadığı transfer olmadığı için onu saymıyorum,iki tanesinin opusunuda narkozsuz yaptılar,histereskopi yaptırdım bir ay kanaması,hsgler çekildi yine narkozsuz.aslan gibiyiz valla.

yumurtalıkların su toplamış olabilir,bol protein tüketip su içmen lazım.dik oturmaya gayret edip pek yatmamaya çalışman lazım diye biliyorum.inşallah hemen geçer.

yumurtalıkların su toplamış olabilir,bol protein tüketip su içmen lazım.dik oturmaya gayret edip pek yatmamaya çalışman lazım diye biliyorum.inşallah hemen geçer.
İnş ya bir an önce geçer.Dayanamayıp gittim zaten doktora fazla biriken bir Sıvı yok,korkulacak Birşey yok dediler çok şükür.En azından içim biraz rahatladı.Dediğin gibi bol protein ve su tüketmem gerekiyormuş.Valla artık her seferinde tedavi benim (bünyem) için daha zor olmaya başladı ya.Allahım bizlere yardım etsin!

böyle olanların kötü bişey olmaz düzelirse genelde embriyoları tutuyormuş bizim merkezdeki hemşire söylemişti :)

İnşallah yaaa.Bakalım PGT sonucu ne çıkacak.Oda var şuan.En son denememde sağlıklı çıkmamıştı PGT den.Bu defa öyle olmaz inş.
inşallah çoğu sağlıklıdır.içini ferah tut güzel hayaller kur güzel şeyler olsun inşallah.

neeee nasıl yani opu ya nasıl narkozsuz dayandın zor olmadı mı be arkadaşım, opudan sonra bile ağı kalıyor nasıl dayandın????

inşallah hayırlı haberler verirsin, bence şişkinlik senii çok rahatsız ediyorsa git doktora en azından içini rahatlatırsın. PGT sonuçları ne zaman çıkacak?

bu konuyu hemen takibe alıyorum,5 değil ama 3 denemem var,hepsinde pozitifi gördüm ama hepsi düşükle sonuçlandı,tatil dönüşü tüm sayfaları okuyacağım,dilerim hepimiz birgün güzel haberleri paylaşırız.

neeee nasıl yani opu ya nasıl narkozsuz dayandın zor olmadı mı be arkadaşım, opudan sonra bile ağı kalıyor nasıl dayandın????
Kalbim duracaktı acıdan ama hastane yapmadığı ve bende narkozla yapıldığını bilmediğimden ilk ikisinde işkence yaptılar bana.o kadar kötüydümki doktorda hemşirelerde korka korka yaptılar işte. eşim Ankara ünvde tedavi görmüştü o yüzden orda yapmak zorunda kalmıştık.Kabus gibiydi.

slm..bende 5.tranferimde dün negatif sonuç aldım..3 tüp denememizde tedavilerimiz iptal oldu..ilaçlar benim yumurtalarıma ters etki yaptı..iki tüp denememizde de doğal siklusta kendi yumurta takibim ile emriyolarım gelişti..ne yazıkki tutunamadılar..ilk transferde 12 gün boyunca yattım..olmadı..ikincisinde yatmayacağm dedim nitekim öylede yaptım..yatmadım ev içinde gezinmeler ağır kaldırmamak üzere mutfakta bir iki şey yaptım..transferim olmamış gibi davranmya özen gösterdim..stres yapmamaya çalıştım..embriyom çok iyiydi kaliteliydi..dondurulmuş 3.gün embriyosuydu.ilk transferden sonra histeroskopi yapılıp çizik bile atılmıştı..o ciziğe yerleştirildi..hiçbir sorun yoktu..ama olmadı olmadı...arkadaşlar ne yaparsak yapalım taktiri ilahi..Allah ne zaman nasip ederse ozaman olucak diye düşünüyorum..belkide hiç olmayacak onu da bilmiyorum..bu arada yaşım 39.. 3 yıllık da evliyim..çabalarım daha geç olmadan bu duyguyu yaşamak ve eşimede yaşatmak için..ailemin hayattayken son torunlarını da görmeleri içindi...ama elden birşey gelmiyor ne yazıkki..manen yıpranmanın yanında maddi daha da yıpranmak..kendimden çok tüm ailenin benden çok üzülüp bana belli etmeme çalışmaları daha da üzücü oluyor ne yazıkki...dediğim gibi taktiri ilahi...herkesin bir sınavı var bu hayatta bizimkide bu olsa gerek..yılmak yok biraz toparlanalım yine devam edicez inşallah..sonunda artık uğraşmayın sizin çocuğunuz olmaz denene kadar....transfer sonucu bekleyen tüm kader arkadaşlarıma hayırlı sonuçlar diliyorum inşallah..sizler kucaklarınıza bebeklerinizi sağ salim hayırlısıyla alırsınız umarım...Allah yardımcınız olsun..

Off gelmiş gelmiş olsun valla tahmin bile edemiyorum iyi dayanmissin sormam da bir mahsur yoksa diger tedavilerini nerde gördun bende ankaradayim da merak ettim

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bizlerde annelik duygusunu yaşarız maddi manevi çok çok zor, tez zamanda nasip olur inşallah, ne zaman tekrar denemeyi düşünüyorsun? Dondurulmuş yumurta var mi?

Kızlar ya benim merak ettiğim bişey var. Acaba hep aynı yerde mi denemek mi daha iyi yoksa merkez değiştirmek mi? Ben hep aynı yerde denedim cunku dr ve embriyoligima çok güveniyorum ve her denemem biraz daha uygun oluyor. Ama hep aklımda bir soru işareti acaba merkez degistirsem mi?

:) gelmiş geçmiş olur inşallah Bi daha katlanılacak gibi değildi.
Bir kez genartta yaptım hiiiiiç önermem her yer ordan daha iyiymiş.
Veni vidi tüp bebek merkezi buda onun gibi
Son ikide bahçeci bundan çok memnunum
İstanbuldakilerin özellikle memorialın iyi olduğunu söylüyorlar.
Ankarada başkent ünvde tutturanda baya var.anketlere baktın mı?

Aynı yerde denemek daha mantıklı en azından seni tanıyıp embriyo durumunu falan biliyorlar ama olmuyorsa da 10 kere aynı yerde denenmez bence 3-4 defa aynı merkez olabilir ben 4 bir yerde, 1 farklı yer orayı hiç beğenmedim sonra ki 3 ise daha farklı bir yerde denedim

inşallah hayırlı haberler verirsin, bence şişkinlik senii çok rahatsız ediyorsa git doktora en azından içini rahatlatırsın. PGT sonuçları ne zaman çıkacak?
Dayanamayıp gittim dün zaten .Çok şükür korkulacak Birşey yok.PGT sonucu ya bugün öğleden sonrada yada yarın sabah çıkar dediler.Bizde heyecanla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…