5 den fazla tup bebek deneyenler

Selamun aleykum hanımlar bu forumu yeni gördüm. Bende 4 deneme ve maalesef 4 negatif sonuz yasadim. Önümüzdeki Aralık ayi icin 5. Denemeyi planlıyoruz nasibse. RABBİM hayirla saglikla hepimize nasib etsin inşaallah. Sevgiler.
sorununuz nedir?İNŞALLAH bu sefer nasibinizde vardır.yüzünüz guler

Merhaba arkadaşlar bizimde 8.denemeyi geride bırakıp bir hafta itibariyle acibademde 9.denemeye geçtik insaAllah bu defa hayırlısı ile olur...dualarınızı beklerim
inşallah olumlu sonuç alır yüzünüz güler azminizehayran kaldım:nazar:sorununuz nedir hiç mi gebelik oluşmadı?embiriyolariniz ne durumda?

Merhaba,
2 kimyasal gebelik geçirdim sonra
3 aşılama
5 tup bebek tedavisi oldum. 4 ve beşinci tedavi bir hafta arayla oldu, geriden gelen yumurtaları degerlendirmek için.

1. tedavimde 8 haftalık kalbi durdu.
2. tedavimde yumurtalar döllenmedi boş yumurta idi
3. tedavimde yumurtalar iğnelere cvp vermedi yarısında iptla oldu
4 tedavimde 2 yumurta toplandı biri döllendi, toplama ertesi ilaç kullanmaya yenıden başladım bir hafta sonra 5. tedavim için ıkıncı opuyu oldum toplanan uc yumurtada döllenmedi.
o bir tane döllenen yumurta ngs genetik taramaya gonderildi o sırada 5. gun embrıyosu ıken donduruldu
dun sonucum geldi

Trizomi 12 denen bir sıkıntı çıktı.

Yaşım 32
amh degerim 0,14

doktor anne ve babaya baglıyacagımız bır gerı donus degıl bu dedı
ancak sizin dusuk amh degerınızden dolayı kalıtesız yumurtalarınız oldugunuzu bılıyoruz dedı
malesef benım sıkıntım bu
şimdi bir dönem daha reglı olmayı beklıyorum
tedaviden sonraki ikinci olacak ve yenıden eylulde planlıyorum

ekim ayından beri yanı bır senede 6. denemem olacak
her olumsuz tedaviden sonra ıkıncı ay tekrar tedavıye başladım
ilk 3 ünü aynı doktorda
son 2 sini başka doktorda
1 doktora takılı kalmak ıstemedım
doktor degıstırmek gerekıyor bence en az ıkı en cok ucten sonra

Merhaba arkadaşlar bizimde 8.denemeyi geride bırakıp bir hafta itibariyle acibademde 9.denemeye geçtik insaAllah bu defa hayırlısı ile olur...dualarınızı beklerim
RABBIM Hayirlisiyla evlat sahibi olman8zi nasib etsin. Emeklerinizi dualarinizi bosa cikarmasin amin. Sevgiler

inşallah olumlu sonuç alır yüzünüz güler azminizehayran kaldım:nazar:sorununuz nedir hiç mi gebelik oluşmadı?embiriyolariniz ne durumda?
Allah razı olsun ...iki defa gebelik oluştu ama biri boş diğeri kimyasal olarak sonuçlandı...insaAllah bu defa kavusurum hayırlısı ile..şuanda embriyolarimizin ikinci günleri ve 8 tane insaAllah sonuna kadar bızimle olurlar.....

Sperm sayısi az ve morfoloji bozuktu bide embriyolarimiz 1. kalite olmuyordu çoğu zaman sebebini bilemediler onun zaten orta- kötü kalite bir embriyo ile gebe kaldım inşallah darısı tum isteyenlere olsun
keçi boynuzu varya satılan kuru sap gibi ondan al gün aşırı eşin yesin birebir sperme iyi geliyormuş yesin sürekli

Back
X