• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 den fazla tup bebek deneyenler

:) gelmiş geçmiş olur inşallah Bi daha katlanılacak gibi değildi.
Bir kez genartta yaptım hiiiiiç önermem her yer ordan daha iyiymiş.
Veni vidi tüp bebek merkezi buda onun gibi
Son ikide bahçeci bundan çok memnunum
İstanbuldakilerin özellikle memorialın iyi olduğunu söylüyorlar.
Ankarada başkent ünvde tutturanda baya var.anketlere baktın mı?

Evet başkenti de çok araştırdım ama orda çalışan bir arkadaşım pek tavsiye etmedi. 4 defa centrum klinikde denedim bende memnunum ordan ama ışte degistirsem mi bilemiyorum gerçi iki tane dondurulmuş embriyon var orda zaten zor gelişiyor yumurta sırada ki deneme de ordan gelsin bakalım sonra düşünürüm :) inşallah sonrasına gerek kalmaz

Evet başkenti de çok araştırdım ama orda çalışan bir arkadaşım pek tavsiye etmedi. 4 defa centrum klinikde denedim bende memnunum ordan ama ışte degistirsem mi bilemiyorum gerçi iki tane dondurulmuş embriyon var orda zaten zor gelişiyor yumurta sırada ki deneme de ordan gelsin bakalım sonra düşünürüm :) inşallah sonrasına gerek kalmaz
dünyada tüp bebekle doğanların çoğu dondurulmuş embriyoymuş inşallah şans bu defa gülecek sende çoluklu çocuklu kervanına katılacaksın.

Kızlar ya benim merak ettiğim bişey var. Acaba hep aynı yerde mi denemek mi daha iyi yoksa merkez değiştirmek mi? Ben hep aynı yerde denedim cunku dr ve embriyoligima çok güveniyorum ve her denemem biraz daha uygun oluyor. Ama hep aklımda bir soru işareti acaba merkez degistirsem mi?
Ben hep ayni yerde denenmeli diyenlerdendim,alti denemeyi de bahcecide yaptim.Sorun doktorda ya da merkezde olmasa bile iki deneme sonra cok iyi bilinen baska bir yere gidilmeli bence.En sonunda klinik degistirdim ama bence gec verilmis bir karar

:) gelmiş geçmiş olur inşallah Bi daha katlanılacak gibi değildi.
Bir kez genartta yaptım hiiiiiç önermem her yer ordan daha iyiymiş.
Veni vidi tüp bebek merkezi buda onun gibi
Son ikide bahçeci bundan çok memnunum
İstanbuldakilerin özellikle memorialın iyi olduğunu söylüyorlar.
Ankarada başkent ünvde tutturanda baya var.anketlere baktın mı?

bende ilk acemilikte turgut özal da yaptırdım sonra bende 2 kere centrum 2 kere de genart :KK43:
pgt genetik analiz spermin bilmem neleri büsürü tetkik en son co cültürde yaptılar iliğime kadar soydular ..gerçi ilk defa 5nci gün emrirosunu genartta elde ettik bence genartın labaratuvarı iyi olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum yaaa şimdi nereye gitsem beni tatmin etmeyecek gibi ...eğer para bulursam istanbul acıbademe gitmek istiyorum ..hayırlısı

bende ilk acemilikte turgut özal da yaptırdım sonra bende 2 kere centrum 2 kere de genart :KK43:
pgt genetik analiz spermin bilmem neleri büsürü tetkik en son co cültürde yaptılar iliğime kadar soydular ..gerçi ilk defa 5nci gün emrirosunu genartta elde ettik bence genartın labaratuvarı iyi olduğunu düşünüyorum ama bilmiyorum yaaa şimdi nereye gitsem beni tatmin etmeyecek gibi ...eğer para bulursam istanbul acıbademe gitmek istiyorum ..hayırlısı
korkma aynen bizimde sadece genartta döllenen çok olmuştu ama pgt yapıp yine ikiye düşürmüşlerdi.başka yerde bu kadar çok olmaz diyorduk bahçecidede çok oldu.iyi bir labaratuvar ilgili bilgili doktor ikilisini bir araya getiren Bi yer bulmak lazım.genartta bizdende Bi sürü ıvır zıvır parası çıkarıp almışlardı.

İyi haberlerin devamını bekliyoruzzzzzzzzz insallaahhhhh hadi umur ol bizlere :KK19:
İnşallah ya.Valla saatler dakikalar Geçmiyor yani.Sonuçlar yetişmedi :( sabah 8 de hastanede olucaz ve orda öğrenicez , eğer sağlıklı çıktıysa ( umutlu konuştular) hemen transfere alınıcam.Hazırlıklı gel dediler ;) Dualarınız benimle olsun :KK19:

İnşallah ya.Valla saatler dakikalar Geçmiyor yani.Sonuçlar yetişmedi :KK43: sabah 8 de hastanede olucaz ve orda öğrenicez , eğer sağlıklı çıktıysa ( umutlu konuştular) hemen transfere alınıcam.Hazırlıklı gel dediler :KK66: Dualarınız benimle olsun :KK19:

Ay hadi inşallah valla iyi haberlerini bekliyorum dört gözle, hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Off gelmiş gelmiş olsun valla tahmin bile edemiyorum iyi dayanmissin :KK43: sormam da bir mahsur yoksa diger tedavilerini nerde gördun bende ankaradayim da merak ettim

hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz inşallah bizlerde annelik duygusunu yaşarız maddi manevi çok çok zor, tez zamanda nasip olur inşallah, ne zaman tekrar denemeyi düşünüyorsun? Dondurulmuş yumurta var mi?
Sanirim onumuzdeki sene artik..cok acildik maddi olarak toparlanmak lazim..doktora kalsa hemen deneyelim diyor..bende tek yumurta olusuyor zaten dogal yumurtam toplanip dondurulmustu..baska dondurulmusum yok ne yazikki..her seferinde tek yumurta toplayip dondurayim havuz sistemi yapayim diyor hocamiz..risk alip 5.gun embriyosu transfer etmek istiyor ama o da dayanacak mi 5.gune o da var..en iyisi beklemek sanirim bir muddet daha..

Sanirim onumuzdeki sene artik..cok acildik maddi olarak toparlanmak lazim..doktora kalsa hemen deneyelim diyor..bende tek yumurta olusuyor zaten dogal yumurtam toplanip dondurulmustu..baska dondurulmusum yok ne yazikki..her seferinde tek yumurta toplayip dondurayim havuz sistemi yapayim diyor hocamiz..risk alip 5.gun embriyosu transfer etmek istiyor ama o da dayanacak mi 5.gune o da var..en iyisi beklemek sanirim bir muddet daha..

Hakkımızda hayırlısı canim, en onemlisi tabii ki kendini hazır hissetmen hem maddi hem manevi.

Teşekkür ederiiimm.Transferim oldu sabah.PGT den 3 tane sağlıklı çıktı çok şükür.Bundan sonrası artık Bol Bol Dua edicez.Güzel olur Herşey inş .

Gozun aydin çok sevindim, bak ne güzel hep hayırlı haberlerle ilerliyorsun inşallah sonu da güzel, hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Merhaba, bende varım maalesef...beni tanıyorsundur zaten kısaca yine bahsedeyim toplamda 5 denemem var, sadece 1 tanesi iptal oldu.Hiç gebelik yok, pozitfi hiç göremedim.
Artık İstanbulda karar kıldık Şişli Memorial hastanesinde...Rahimde şekil bozukluğu olduğunu farkettiler histereskopi olacağım, 5. gün embriyolarımada genetik tarama yapılacak. İnşallah bu sefer emeklerimiz boşa çıkmaz...

Merhaba, bende varım maalesef...beni tanıyorsundur zaten kısaca yine bahsedeyim toplamda 5 denemem var, sadece 1 tanesi iptal oldu.Hiç gebelik yok, pozitfi hiç göremedim.
Artık İstanbulda karar kıldık Şişli Memorial hastanesinde...Rahimde şekil bozukluğu olduğunu farkettiler histereskopi olacağım, 5. gün embriyolarımada genetik tarama yapılacak. İnşallah bu sefer emeklerimiz boşa çıkmaz...

Hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inşallah hep güzel haberler alırız daha önceki denemelerini hep aynı yerde mi yapmistin

Hoşgeldin aramıza tedavin hayırlı olsun inşallah hep güzel haberler alırız daha önceki denemelerini hep aynı yerde mi yapmistin
İnşallah canım artık güzel haberler vermek istiyorum, çok yoruldum. İlk 2 tanesini raporlu devlette yaptırdım. Son 3 tanesini aynı yerde ama özel bir hastanede yaptırdım. Sadece içlerinde bir denemem opu aşamasına gidemedi. Ben normalde 4 deneme diye saydım Memorial hayır biz onuda sayıyoruz dediler oldu 5:KK61: Bakalım orası çok ilgili geldi bize çok incelediler beni, zaten hemen sana tedavi yapmayacağız araştıracağız dediler, bu ay histereskopi olacağım inşallah..
Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki?

selam kızlar daha önce sölemiştim benimde 5 negatifim var iyi merkezlerde didik didik inceleye inceleye yapıldı herşey acaba diyorum bildiğimiz ssk etlik doğuma gitsem şansım olur mu yoksa boşuna kendime eziyet etmiş mi olurum.. elime hiç para kalmadığı için özellere gidemiyecem artık :( :( malum yaklaşık 35 bin lira harcadık toplamda
..ve ben dayanamıyorum artık birinin daha hamilelik haberini almak istemiyorum aileden bu durumlar benim psikolojimi çok bozdu kimseye iyi niyetle bile bakamaz oldum herkesin sölediğine alınıyorum sinirleniyorum kendimi resmen eve kapattım kimseyle görüşmek istmeiyorum artık...bıktım bana acıyarak bakmalarından bıktım her gittiğim yerde bana cocuk sormalarından :( :(

slm bende 8.de hamile kaldim.Bundan once bir kez hamilelik oldu o da dondurulmustu,dusukle sonuclandi.o yuzden umutsuz olmayin ins olur Allahin izniyle.Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasin ins.
sizde sorun neydi merak ettim. bekleyenlere de dua edin lütfen... tebrikler bu arada :)

selam kızlar daha önce sölemiştim benimde 5 negatifim var iyi merkezlerde didik didik inceleye inceleye yapıldı herşey acaba diyorum bildiğimiz ssk etlik doğuma gitsem şansım olur mu yoksa boşuna kendime eziyet etmiş mi olurum.. elime hiç para kalmadığı için özellere gidemiyecem artık :KK43: :KK43: malum yaklaşık 35 bin lira harcadık toplamda
..ve ben dayanamıyorum artık birinin daha hamilelik haberini almak istemiyorum aileden bu durumlar benim psikolojimi çok bozdu kimseye iyi niyetle bile bakamaz oldum herkesin sölediğine alınıyorum sinirleniyorum kendimi resmen eve kapattım kimseyle görüşmek istmeiyorum artık...bıktım bana acıyarak bakmalarından bıktım her gittiğim yerde bana cocuk sormalarından :KK43: :KK43:

Canım benim kendini bu kadar üzme..bak yalnız değilsin burada hepimiz seninle aynı kaderi paylaşıyoruz. .benimde 3 aşılama 5 tüp denemem var hepsi koca bir negatifff :))
ama hala gülebiliyorum hayat herşeye rağmen yaşamaya değer..en önemlisi sağlıklı olmamız..Allah bize ve eşlerimize sağlık ve güç versin..olmaz diye bir şey yok yeter ki Yaradan ol desin!! devlet hastanesinde de olur kendi kendine de olur.. ama acizane görüşüm önce biraz kendine zaman ver..bedenine biraz es ver..kendine böyle eziyet edersen hormonların da düzgün çalışamaz ki..kafanı dağıtmak için sevdiğin şeylerle uğraş..senin enerjini çaldığını düşündüğün insanlarla görüşme tmm ama bunu kendini sevdiğin için yapmalısın..kendini koşulsuz sevmeyi öğret kendine.. Bizler neden doğuramıyoruz diye hayatı zehir edelim ki kendimize..O etrafında ki insanların hiç biri senin kadar güçlü olamaz senin bu uğurda katlandıklarına katlanamaz merak etme..hayat mucizelerle dolu neden biri de seni bulmasın..en iyi terapi duadır

C cansuyu 01 çok haklısın iyi dileklerin için tşk.ederim...bu hayatta en önemli şey sağlık farkındayım bu sölediklerinin hepsinin farkındayım 36 yaşındayım
ama aklıma beynime hükmedemiyorum küçük bir çocuk gibi oluyorum bazen ..tabiki dayanıyorum tabiki gülüyorum ama işte bazen bazen patlıaycak bomba gibi oluyorum ..
inan kaç gündür amcamın kızı en yakınım kardeşim arkadaşım herşeyimi paylaştığım insan bile canımı yakıyo korunmadan ilişki oldu napıcam ben diye diye her saat her dakika bundan bahsetti adeti de gecikti bu seferde gözümün içine baka baka aldırcam aldırcam demeye başladı düşünsene benim arayıpta bulamadığım şeyi o öldürmeyi düşünüyo nasıl psikolojim dayansın ..onun yüzünden dudaklarım uçukladı ..neyseki hamile değilmiş ama bu seferde olmadı diye üzülüyo en yakınımda böle maynaklarla uğraşıyorum artık gerisini sen tahmin et insanlar çok patavatsız yada enpati kurmayı bilmiyor...
saçmalıyorum demi farkındayım ..işte ben böle biri oldum şuandaki ben ben değilim kendimden iğreniyorum.. en kısa zamanda şu insanların ne dediklerine ne yaptıklarına nasıl yaşadıklarına kendimle kıyaslamaktan vezgeçmem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum hayırlısı...
dediğin gibi hayat mucizelerle dolu ve lütfen allahım biride bizi bulsun bizi ve bizim gibileri tek duam bu........

C cansuyu 01 çok haklısın iyi dileklerin için tşk.ederim...bu hayatta en önemli şey sağlık farkındayım bu sölediklerinin hepsinin farkındayım 36 yaşındayım
ama aklıma beynime hükmedemiyorum küçük bir çocuk gibi oluyorum bazen ..tabiki dayanıyorum tabiki gülüyorum ama işte bazen bazen patlıaycak bomba gibi oluyorum ..
inan kaç gündür amcamın kızı en yakınım kardeşim arkadaşım herşeyimi paylaştığım insan bile canımı yakıyo korunmadan ilişki oldu napıcam ben diye diye her saat her dakika bundan bahsetti adeti de gecikti bu seferde gözümün içine baka baka aldırcam aldırcam demeye başladı düşünsene benim arayıpta bulamadığım şeyi o öldürmeyi düşünüyo nasıl psikolojim dayansın ..onun yüzünden dudaklarım uçukladı ..neyseki hamile değilmiş ama bu seferde olmadı diye üzülüyo en yakınımda böle maynaklarla uğraşıyorum artık gerisini sen tahmin et insanlar çok patavatsız yada enpati kurmayı bilmiyor...
saçmalıyorum demi farkındayım ..işte ben böle biri oldum şuandaki ben ben değilim kendimden iğreniyorum.. en kısa zamanda şu insanların ne dediklerine ne yaptıklarına nasıl yaşadıklarına kendimle kıyaslamaktan vezgeçmem lazım nasıl yapıcam bilmiyorum hayırlısı...
dediğin gibi hayat mucizelerle dolu ve lütfen allahım biride bizi bulsun bizi ve bizim gibileri tek duam bu........

Canım yaa:( bak ben hamile birini duyduğum zaman ne yapıyorum böyle durumlarda..arayıp hemen tebrik ediyorum iyi dileklerimi bildiriyorum daha onlar "darısı sana " demeden "darısı başıma " diyiveriyorum. .yani karşı atak ;) acınacak bir halim olmadığı mesajını veriyorum.. doğrusu da bu acınacak bir halimiz yok şükür sağlıklıyız..yumurtamız var spermimiz var tedavi olabiliyoruz ,negatif alsakta:) bu aşamalara gelemeyen ne çok insan var. .bizimde şükretmek için ne çok sebebimiz;)

Back
X