- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi mirage1907
Canim yaa deme öyle ins rabbim sana bana tum isteyenlere nasip eder birgun .kesme umudunuMALESEF olmuyor üzülmemek mümkün değil ben 40 yaşımdayım malesef umudum da hiç yok kalmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim yaa deme öyle ins rabbim sana bana tum isteyenlere nasip eder birgun .kesme umudunuMALESEF olmuyor üzülmemek mümkün değil ben 40 yaşımdayım malesef umudum da hiç yok kalmadı
Buraya 6. Denememde pozitifi gördüm yilmayin devam edin yazıp moral olmayı çok isterdim ama malesef dondurulmuş 2 adet blastokist ile yine negatifi gördüm
Artık o kadar alıştım ki olumsuz sonuç almaya birşey hissedemiyorum bile, duygularım alınmış gibi.
Bir süre dinlenicem artık iki yıldır aralıksız denemekten yoruldum.
Dilerim buraya olumlu sonuclarinizi paylaşıp benim gibi yorulanlara umut olursunuz.
Her gece dua etmeye devam edicem evlat hasreti ile yanıp tutusanlar bir gün meleklerine kavussun diye.
Çok üzüldüm vardır bi Zaman'ı, bak benim bir arkadaşım 9.denemede ikizler e hamile ve hiç pozitif görmemişti kısmeti bu zamanmış öyle düşün üzme kendiniBuraya 6. Denememde pozitifi gördüm yilmayin devam edin yazıp moral olmayı çok isterdim ama malesef dondurulmuş 2 adet blastokist ile yine negatifi gördüm
Artık o kadar alıştım ki olumsuz sonuç almaya birşey hissedemiyorum bile, duygularım alınmış gibi.
Bir süre dinlenicem artık iki yıldır aralıksız denemekten yoruldum.
Dilerim buraya olumlu sonuclarinizi paylaşıp benim gibi yorulanlara umut olursunuz.
Her gece dua etmeye devam edicem evlat hasreti ile yanıp tutusanlar bir gün meleklerine kavussun diye.
geçmiş olsun arkadaşım sözün bittiği yer bu olsa gerek ama yinede vazgeçmemeni dilerim ..biraz dinlen bakalım bende 2 sene içinde 5 negatif gördüm 7 aydır korkudan doktora bidaha gidemedim ama vakit de bizim için önemli...rabbim bizim de yüzümüzü güldürcek inşalahh..allah yardımcımız olsun
Çok üzüldüm vardır bi Zaman'ı, bak benim bir arkadaşım 9.denemede ikizler e hamile ve hiç pozitif görmemişti kısmeti bu zamanmış öyle düşün üzme kendini
merhaba size bir tavsiyem var arkadaşım laporaskobi olduktan sonra kendiliğinden gebe kaldı bu işlemi oldunuz mu acaba.Destekleriniz için teşekkür ederim bırakmış değil sadece ara verdim. Dilerim en kısa zamanda birbirimize umut oluruz... İyi haberlerinizi bekliyorum
merhaba size bir tavsiyem var arkadaşım laporaskobi olduktan sonra kendiliğinden gebe kaldı bu işlemi oldunuz mu acaba.
özür dilerim bilmiyordum.Benim her iki tüpüm de alındığı için malesef normal yolla gebe kalmam mümkün değil![]()
Kızlar benim de 4. Denemem negatif sonuçlandı maalesef![]()
Merhaba bende 5.denemek icin arastiorum.25 yas cikolata kisti +hidroselpks+yumurta rezervm dusuk amh 1.49.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah.Cok skintili donemler beni beklio ve ya bizi.ist hisar hstnesi 1.si.ank baskent 2 ve 3.anatolia 4.ve hepsi negatif bisi sormak isteyen olirsa hic cekinmeden yazabilir.destek cok onemli
Ben de 5. Denemeye geçecek biraz toparlandıktan sonra Bülent traş iyi diyorlar ya orda ya da bahçecide yapacam kısmet bilmiyorum ben 29 yaşındayım hiç problem yok ama olmadı eşimin morfolojisi %3 o da tüp bebekte sebep değilMerhaba bende 5.denemek icin arastiorum.25 yas cikolata kisti +hidroselpks+yumurta rezervm dusuk amh 1.49.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah.Cok skintili donemler beni beklio ve ya bizi.ist hisar hstnesi 1.si.ank baskent 2 ve 3.anatolia 4.ve hepsi negatif bisi sormak isteyen olirsa hic cekinmeden yazabilir.destek cok onemli
Oznur merhaba. Microchip yontemi ile tup bebekte basariya ulastiniz galiba. Hangi merkezde ve hangi doktorda basarili tedavi oldugunuzu yazar misiniz lutfen?Sperm sayisi 11 milyon morfoloji %2 idi canım kimlere nasıl uygulanıyor hiç fikrim yok doktor uygulayalım dedi bizde tamam dedik inşallah size de
nasip olur. gerçekten o kadar muşteri diye yaklaşıyorlar ki merkezlere güvenmek çok zor defalarca denemiş olmamız onlarin umurunda bile olmuyor bazen. iyi bir merkez seçip sonuç olumsuz olsada aynı merkezde devam etmenizi öneririm. ben bir yerde 4 defa bir yerde 1 defa(ordan hiç memmun kalmamistim) en son hamile kaldığım yerde de 3defa deneyip gebe kaldım çok şükür ama negatif te alsam yine orda deneyecektim çünkü beni tanıyıp hep başka açılardan yaklaştılar şunuda yapalım bunu da yapalım diye
Eskişehir Acıbadem hastanesi doktorum ahmet fatih öğüç yalnız ağustos ayında istanbul da bir acıbadem e geçiş yapacağını duydumOznur merhaba. Microchip yontemi ile tup bebekte basariya ulastiniz galiba. Hangi merkezde ve hangi doktorda basarili tedavi oldugunuzu yazar misiniz lutfen?