• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. evlilik yıldönümümüz :(((

BlackCat

Guru
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
5.069
9
356
Erzurum
11 kasım 5. evlilik yıldönümümüzdü ama aynı gün kardeşinin düğünü oldu veeeee sonuç hüsran kutlama hediye geçtim konuşması bile olmadı çok problemli bir çiftiz biraz içimi dökeyim size.

en büyük sorunlar evlenirken başladı düğün gelinlik hiçbiri istediğim gibi olmadı keza eşyalarda öyle senelerce bunları taktım kafama şimdi pek düşünmesem de üzülüyorum arada.
neyse kardeşi evlendi eşimin işte olaylar. benim gelinliğimi annesi babası ile aldık hali ile istediğim gibi olmadı 100 lira için istediğimi almadılar aldıklarınında omuzuna zorla şal yaptırdılar omuzum görünecek diye şimdi kardeşinin düğününde yeni gelin askılı gelinlik giydi kimse birşey demedi oysaki banimki askılı değil sadece biraz omuz da değil yukarıdan hafif açıktı ve sırtı falan da kapalıydı yine de üzerine zorla şal almışlardı.
düğünüm iğrenç bir salondaydı örtüsüz masalar eski moda bir salon kardeşinin düğünü çok şık bir salondu yuvarlak masalar mumlar falan aperatif servisleri falan filan. havai fişek gösterileri şa şalı gösteriler. benimki resmen eski model gazino düğünü idi yaşpasta kolalı lokanta masalı soğuk iğrenç bir düğün salonu.
bizi ilk gece zorla kendi evlerinde kalmaya zorladılar. düğün günü damatla bile gelin arabasına binmedim kayın peder önde sağdıç yanımda eve girdim ev insan dolu iki saat onların ortasında oturdum damat camiden getirilip tekbirle falan odaya sokuldu biz yatak odasındayken hala dışarda insanlar var düşünün. saat 23 gibi gittiler ev bize kaldı ama ev düğün evi dağınık pis . gece anne babasının yatağında yatıım ya. sabah oldu saat 9 anne babası eve geldi. ben uyanığım odada oturuyorum kalktık yer sofrasında anne babası eşim ben düğün sabahı kahvaltı yaptık ya... annesinin potuda var onuda bir ara anlatırım güler misiniz ağlarmisinız. ee kardeşinin ki nasıl dı kendi evlerine sadece sağdıç ve bizle geldiler biz tabii kapıdan girmeden uğurladık onları sabah ta 11-12 gibi gönüllerince kalkıp araba ile antalyaya giittiler. biz 3-4 gün ailsinde kaldım birde 10 gün kalmadınız diye sonra bir sürü laf yedik. balayına kendi evimize geldikten 1 ay sonra gizlice gittik niye e ona da karıştılar ne işiniz var masraf olacak diye.
benim düğün gününün sonraki sabahı şöyle geçti anne babası kardeşi ile saat onda kahvaltı sınra tüm akrabalara el öpmeye gitme 2-3 gün el öpme falan hiç evlendiğimi biele anlamadım utana sıkıla tanımadığım insanların evlerinde geçirdim günlerimi. birde abuk subuk öneriler aldım tanımadığım kadınlardan örnek mi kızım limon yeme ekşi yeme yeni gerdeğe girdin oran ... olur hala anlamadım bu lafı mesela.

ya reva mı bu bana benim iğrenç düğünüm ve kardeşinin düğünü alın bakın işte..
ha eşyalara da geleyim bize mobilyacılardan alındı takımlar bir işe yaramaz koltukları attım bile. salon takımı da dağılmak üzere kardeşine istikbalden en pahalı takımlar alınmış şahane evi. ne yalan söyleyeyim içerledim.
birde üstüne kardeşi bizimle aynı günü tarih olarak alınca 5. yılda uçtu hoş zaten bizimki ne kutlaması yapacak tıda ama benim için özeldi oda gitti...

valla çok basit şeyleri sorun haline getirmişsiniz anlamadım doğrusu ..
tamam istediğiniz gibi bir düğün eşya vs olmamış olabilir ama başkalarına imrenerek herşeyi maddiyattan ibaret görmeniz yanlış ..
düğün zamanı herkeste bir dengesizlik ,laf söz çok olur ama bunlar zamanla geçer ,yerine oturur ..
eşinizi seviyorsanız bunları unutmuş olmanız gerekirdi ama hala aklınıza takılmış ...boş yere kendinizi üzüyorsunuz..
evliliğimiz çok problemli deyince ben de gerçekten ciddi sorunlarınız var sandım ama incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplermiş doğrusu kusura bakmayın ..
bunlarla kafanızı yoracağınıza eşinizle mutlu olmaya bakın..
hem düğün gününün yıldönüme denk gelmesi gayet normal bir durum bunda büyütülecek ne var bu kadar ..
denk geldiyse ertesi gün kutlarsınız ne olmuş ..ya da kutlama yapamadıysanız da üzülmeyin..
önemli olan eşinizle birbirinizi seviyormusunuz ? seviyorsanız gerisini bu kadar takmamnız gerkir.
bizim de geçen sene yıldönümümüz kötü bir zamana denk geldi ..ertesi gün kutladık ..kutlamasak da sorun olmazdı ..
eşimin beni sevdiğini biliyor olmak yeterli .
ha sonra ne oldu 3-5 gün sonra durduk yere eşim işyerine çiçek göndermiş tam kutlayamadık diye ..göndermese de olurdu ama o günü bi nebze tekrar hatırlatmak babında göndermiş..
hediye ,kutlama vs bunlar ayrıntı ..
her zaman aynı olacak değilya ...
önemli olan kalpteki sevgi ..eğer o kalpler hala atıyorsa bence buna bakın ..
kaldıki ne sorunları olan çiftler var ..sizinki onların yanında çekirdek çiğdem yani ..:51:

Son düzenleme:
Hayat herkese eşit davranmıyor ilk önce bunu kabul et... Bende yeni evli saylırım benimde düğünüm olmadı mesela akrabamız ölmüştü diye ilk günler bunu sorun ettim ama sonra yanımdakine bir baktım... Ben gerçekten şanslyım her defasında sevgisini gösteren kocam beni kimseye muhtaç etmeyen hep yanımda olan sırtımı rahatça yaslayabileceğim huzurum herşeyim var... Sonra kendine gel dedim ya dünyalıktı üzüldüğüm şeyler.. Kaynanam hiçbirşeyime gelmedi millet konuştu üzüldüm ama geçti.... Ne şartlar altında olursam olayım benim istediğim kişi yanımda parayla sahip olunamıyacak şeyler bunlar... Kız kardeşin herşeyi parayla ilgili... Takma arkadaşım kafana elin ayağn sağlam eşin yanında şükredelim hepimiz... Böyle şeylere üzülürsek Allah bizi daha kötüleriyle sınar emin ol... Evsiz barksız insanları düşün kafanı camdan bi çıkar çöp karştıran insanları izle biraz şükürler olsun rabbim diyelim varsın evimi istediğim gibi döşemiyeyim dört duvar arasında sevdiğimleyim varmı daha gerisi.... Sakın eşini bunun için üzme eşinin ailesiyle çok içli dışlıda olma millet ne der diye sakın yaşama mutlulugunuz önemli eşin ve sen bunu kavradktan sonra hiçbirşey sorun olmaz bence

valla çok basit şeyleri sorun haline getirmişsiniz anlamadım doğrusu ..
tamam istediğiniz gibi bir düğün eşya vs olmamış olabilir ama başkalarına imrenerek herşeyi maddiyattan ibaret görmeniz yanlış ..
düğün zamanı herkeste bir dengesizlik ,laf söz çok olur ama bunlar zamanla geçer ,yerine oturur ..
eşinizi seviyorsanız bunları unutmuş olmanız gerekirdi ama hala aklınıza takılmış ...boş yere kendinizi üzüyorsunuz..
evliliğimiz çok problemli deyince ben de gerçekten ciddi sorunlarınız var sandım ama incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplermiş doğrusu kusura bakmayın ..
bunlarla kafanızı yoracağınıza eşinizle mutlu olmaya bakın..
hem düğün gününün yıldönüme denk gelmesi gayet normal bir durum bunda büyütülecek ne var bu kadar ..
denk geldiyse ertesi gün kutlarsınız ne olmuş ..ya da kutlama yapamadıysanız da üzülmeyin..
önemli olan eşinizle birbirinizi seviyormusunuz ? seviyorsanız gerisini bu kadar takmamnız gerkir.
bizim de geçen sene yıldönümümüz kötü bir zamana denk geldi ..ertesi gün kutladık ..kutlamasak da sorun olmazdı ..
eşimin beni sevdiğini biliyor olmak yeterli .
ha sonra ne oldu 3-5 gün sonra durduk yere eşim işyerine çiçek göndermiş tam kutlayamadık diye ..göndermese de olurdu ama o günü bi nebze tekrar hatırlatmak babında göndermiş..
hediye ,kutlama vs bunlar ayrıntı ..
her zaman aynı olacak değilya ...
önemli olan kalpteki sevgi ..eğer o kalpler hala atıyorsa bence buna bakın ..
kaldıki ne sorunları olan çiftler var ..sizinki onların yanında çekirdek çiğdem yani ..:51:

ya sorun dediğim bunlar değil zaten çok farklı bir sürü şey var ailesi, aramızdaki farklar, ortak zevkler olmayışı, karşılıklı birşeyler yapmayışımız falan bunları dah önce de anlatmıştım aramızda sevgiden başka birşey kalmadı zaten. bu olayı taze olduğundan anlattım yoksa artık kafama takmıyorum düğünüde kardeşinin kini görünce kötü anılar canlandı içim cız etti yaniden. hala gelinliklere bakarım ara ara çok içimde kaldı gelinlik mevzuu.

Hayat herkese eşit davranmıyor ilk önce bunu kabul et... Bende yeni evli saylırım benimde düğünüm olmadı mesela akrabamız ölmüştü diye ilk günler bunu sorun ettim ama sonra yanımdakine bir baktım... Ben gerçekten şanslyım her defasında sevgisini gösteren kocam beni kimseye muhtaç etmeyen hep yanımda olan sırtımı rahatça yaslayabileceğim huzurum herşeyim var... Sonra kendine gel dedim ya dünyalıktı üzüldüğüm şeyler.. Kaynanam hiçbirşeyime gelmedi millet konuştu üzüldüm ama geçti.... Ne şartlar altında olursam olayım benim istediğim kişi yanımda parayla sahip olunamıyacak şeyler bunlar... Kız kardeşin herşeyi parayla ilgili... Takma arkadaşım kafana elin ayağn sağlam eşin yanında şükredelim hepimiz... Böyle şeylere üzülürsek Allah bizi daha kötüleriyle sınar emin ol... Evsiz barksız insanları düşün kafanı camdan bi çıkar çöp karştıran insanları izle biraz şükürler olsun rabbim diyelim varsın evimi istediğim gibi döşemiyeyim dört duvar arasında sevdiğimleyim varmı daha gerisi.... Sakın eşini bunun için üzme eşinin ailesiyle çok içli dışlıda olma millet ne der diye sakın yaşama mutlulugunuz önemli eşin ve sen bunu kavradktan sonra hiçbirşey sorun olmaz bence

haklısın maddiyat önemli değil. ya ama benimki ile asıl sorun bana ilgi göstermemesi sevgisini balli etmemesi. her kadın gibi şımartılmak istiyorum küçük jestler bekliyorum ama yok. bu düğün konularını ona açmadım zaten içime attım şimdide bahsetmeyeceğim sadece dokundu ne bileyim. ben tüm bunları geçip evlendim onunla şimdi ise sıradan basit bir evlilik oldu seni seviyorum kelimesi bile çıkmıyor artık ağzından. kendi kendime içerliyorum böyle eski mezvular geliyor aklıma...

Kendini, eşini, sahip olduklarını kayınbiraderinin eşi ile kıyasladıkça ömrünce mutlu olamazsın, benden sana tavsiye. Altı üstü mobilya, ha İstikbal'den olmuş ha bilmem nerden. Ben sevinirdim bile mobilyalarımı canımın istediği gibi 3-5 yıl sonra değiştirebileceğim diye. Düğün yerinde masalarda örtü yoktu demişsiniz, düğün öncesi gidip görseydiniz düğün yerini, baktınız örtü yok, renkli yağlı kağıtlarla masaları iki arkadaşınızla süsleyiverirdiniz. 10 lira tutmazdı ama rengarenk bir düğün salonu olurdu. Ben kendi düğünümde gereksiz masraf olarak gördüğüm için masaların giydirilmesini istemedim. Renkli kağıt kullanılsın diye kendim söyledim.

Eşinizi seviyorsanız bu küçük şeylere takılmayın bence.

ya sorun dediğim bunlar değil zaten çok farklı bir sürü şey var ailesi, aramızdaki farklar, ortak zevkler olmayışı, karşılıklı birşeyler yapmayışımız falan bunları dah önce de anlatmıştım aramızda sevgiden başka birşey kalmadı zaten. bu olayı taze olduğundan anlattım yoksa artık kafama takmıyorum düğünüde kardeşinin kini görünce kötü anılar canlandı içim cız etti yaniden. hala gelinliklere bakarım ara ara çok içimde kaldı gelinlik mevzuu.

Senin sorunun eşinle anladığım kadarıyla. Bunun için yaşadığın üzüntüyü kimseye yansıtma. Bana şu yapılmadı bu yapılmadı deme. İnsanlar komşunun eski gelinliğini giyip evleniyor da dört duvar sevgisiyle cennete çeviriyor.

haklısın maddiyat önemli değil. ya ama benimki ile asıl sorun bana ilgi göstermemesi sevgisini balli etmemesi. her kadın gibi şımartılmak istiyorum küçük jestler bekliyorum ama yok. bu düğün konularını ona açmadım zaten içime attım şimdide bahsetmeyeceğim sadece dokundu ne bileyim. ben tüm bunları geçip evlendim onunla şimdi ise sıradan basit bir evlilik oldu seni seviyorum kelimesi bile çıkmıyor artık ağzından. kendi kendime içerliyorum böyle eski mezvular geliyor aklıma...

O zaman konu değişir o zaman sen değişiklik yapsan ne biliyim o şımartmıyorsa sen şımart belki roller değişir... Bir erkeği şımartmak kadın olarak zor olmasa gerek...o jest yapmıyorsa sen yap belki değişir hep erkekten beklemek bence yanlış belki bir süre sonra eşin ben ne yapyorum ya eşim üstüme titriyor diye kendine gelir... Erkekler ilgiyi sever en azından bi gün dene bu akşam mesela git süslen sevdiği yemekleri yap kapat televizyonu eskileri aç nasıl tanıştığını falan belki böylelikle atlatırsınz bu meseleyi kim bilir... Ben 1 yıllık evli sayılırım eşim üstüme titrer belki ayp olcak ama hergün ilişkiyede gireriz belkide erkeği memnun etmenin en önemli noktasıda bu hiçbir zaman ben yorgunum başım ağrıyorda demedim kocama.... Soğutmadım onu yani hatta bazen öyle gelir ki ben atlarım üstüne şaşırır ama hoşuna gider...

kayınvalıdenızın ve kayınpederınızın sıze karsı davranısları suan nasıl ?
daha oncekı yıldonumlerınızde esınız sıze surprız fılan yapıyormuydu hatırlıyormuydu yıldonumunuzu

kızlar, konu sahibini anlamanız gerek. bunların insanın özel anları ve gerçekten özel olmasını istiyor. konu sahibinin içerlediği şey o özel zamanlarının "hiçbir açıdan" istediği gibi olmamasının üstüne bunu unutmuşken eşinin kardeşinin düğününde her şeyin yapılması. Siz olsanız biz önemsenmedik mi de bize farklı muamele yapıldı diye düşünmez miydiniz? Ha belki o zamanlar ailenin durumu kötüydü, şimdilerde iyi. O zaman bi şey diyemem. Fakat yine de insanın elinde olmadan içine oturur. Ben böyle maddi şeylere önem vermem, eften püften maddi şeylerin evlilik hayatımıza yansıyarak huzurumuzu bozmasından korkarım, ama işin duygusal boyutu canını sıkar her insanın.

ama yine de bunların evliliğinize yansımasına izin vermeyin. psikolojinizi anlıyorum fakat aşkınızı, yuvanızın huzurunu bozarsınız bunları düşünerek. düşünmemeye çalışın ve eşinizle mutlu olmak için ne gerekiyorsa yapın

Son düzenleme:
eşim ve ben evlenirken ne benim ailemin nede eşimin ailesinin çok fazla bir katkısı olmadı. biz çalışarak yaptık herşeyi. düğünü ilk baharda düşünürken baktım istediğim gibi olmayacak erteledik sonbahara 6 ay daha çalışıp para biriktirip istediğim gibi düğün yaptık, eşya aldık. bence takılmayın artık bu tarz şeylere eğer gerçekten isteseydiniz istediğiniz gibi bir düğün yapardınız. baştan bir sürü taviz vermişsiniz artık düşünmeyin, kendinizide boş yere üzmeyin.

iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor maalesef
ilk yorumlar bencede cok acımasız olmus konu sahıbını anlamanız gerek
yerınde kım olsa ılle kırılırdı kımse polyana gıbı
''aman olsun ben kocamı cok seviyorum'' demezdı..
yok oyle bır kadın dunyada..

Kimse konu sahibine kırılmasın demiyor. Yalnızca bu durumun muhatabı eşidir deniyor. Eltisi değil. Ama konu sahibi kendisini eltisi ile kıyaslamaya kaptırmış, bunun sonucu ileride herkes için üzücü olabilir.

Anlattıklarınıza göre size fazlasıyla müdahale edilmis, herseyinize karısmıslar. Oysa simdi eltiniz tam tersi herseyi olması gerektigi gibi yasıyor..
Kayınvalidenizle aranız nasıl?
Siz cekingen ve sessiz misiniz eger öyleyseniz kayınvalideniz de bundan faydalanmıs olabilir..
Belki eltinize de yapmaya calıstı aynı seyleri ama karsı cıktı, istemedigini belli etti.
Yanlıs anlamayın sizi anlıyorum insan üzülür elbet ama,
Kaynınızın maddi durumu nasıl?
Bu bahsettiginiz dügünü, mobilyaları kayınpederiniz mi aldı?

Son düzenleme:
buraya açılan diğer konulara göre tabiki konu sahibinin yazdıkları çok basit kalıyor ...
kırılabilir ama bu kadar kafaya takılacak bir mevzu yok ortada ..
.polyannacılık değil ama eşlerin ikisi de kadın da erkek de evlilikte bir takım fedakarlıklar yapmalı ,
yapmazsa zaten yürümez bu işler ..
kocanızın içkisi kumarı yoksa ,karı kız ayağı yoksa ,size karşı sevgi dolu ise ufak tefek ayrıntılara takılıp kalmadan asıl önemli mevzuları birinci planda görmek mi polyannacılık oluyor ..bunun adı mutlu olmaya çalışmaktır ..
günde bin tane konu açılıyor burada ,eşlerinden yakınıp duran kadınlarla dolu burası..
onların dertlerinin yanında bunlar solda sıfır ..
biz insan olarak bazen çok takıntılı olabiliyoruz ..
şimdi kocamız bizi aldatsaydı ,kumara düşkün,alkolik olsaydı ,her gün dövseydi acaba böylemi düşünürdük ..o zaman da keşke bunlar olmasa başka bişey istemem ,ufak tefek lafların bi önemi olmazdı mı derdik.
insan her zaman haline şükretmeli ve kendinden kötüleri de görmeli ..
sonuçta kimse dört dörtlük değil ..
ve insanları değiştirme çabamız niye onu anlamıyorum ..
başta ona göre evlenmeli o zaman ..
adam hediye almıyorsa bu yaştan sonra onu değiştirip hediye aldırtmaya çalışmak çok mu doğru ..
madem hoşuna gitmiyorsa evlenme arkadaş ..
evlendikten sonra sürekli sorun edeceksen baştan sorun yap bitir..
ben şunu da görüyorumki mesela insanlar flörtken bunu pek takmıyor ama evlenince acayip bir beklenti , zorla bişeyler yaptırma ,başkalarına imrenerek onların kocaları gibi kendi kocalarının olmasını isteme gibi bir ruh haline bürünüyorlar..
herkes kendine özgüdür ..insanları istediğmiiz şekle sokmak yerine oldukları gibi kabul etmek zorundayız.

şu an yaşadığın kırgınlığı anlayabiliyorum canım ama bunlar gelip geçici mevzular asıl önemlisi eşinle mutlu olup olmadığın.
seni üzen yaptığın fedakarlıklara karşılık eşinden gereken ilgiyi görmemen.ben böyle anladım ama bu seninle eşin arasındaki mesele yani bunun kaynınla eltinle bir ilgisi yok bu nedenle şu mobilya alınmış düğün şöyle yapılmış diye hiç düşünüp kendine sıkıntı etme eşinle ilişkini canlı tutmaya mutlu olmaya çalış

kırılımşsınız belki ama daha fazla kırılmamak için eltinizle düğününüzü
,mobilyanızı gelinliğinizi kıyaslamayı bırakın yoksa hep bunları sorun eder durursunuz..
sizden daha şaşalı bir dğüğünleri olduğu için sorun edeceğinize düğün bile yapamayan
nikahtan giden,mobilya almadan kayınvalidesinin yanına yerleşen gelinliği almak yerine kiralayarak gelin olan,kişileri bence örnek alın bence ozaman ne kadar şanslı olduğunuzu göreceksiniz..
bu hayat akıyor gidiyor neler neler değişiyor 5 senede
düğün salonlarındaki ışıklardan tutun pastaya masa örtüsüne kadar eltinizin şansı bence sizden 5 sene sonra evlenmek, inanın buna ve büyütmeyin
evlilk yıldönümüne gelince bir arkadaşımızın dediği gibi ertesi günüde kutlanabilirdi..

öncelikle kayınpederimin maddi durumuçok iyi biz evlenirkende öyleydi şimdi de öyle. biz evlendiğimizde tek maaşla 3 yıl yaşadık babam bana her ay 200 300 gönderdi kurs vb paralarımı ödedi hatta bize araba bile aldı ki babam işçi emeklisidir iki ev bir de arabası var o kadar. kayınpederimin yarım trilyonluk eski parayla tabii evi var artı bir büyük bir küçük evleri daha var mesela. biz o kadar sıkıntı çektik üç yılda topu topu bir kez 700 lira para bir kez de 200 lira gönderdiler onu da istedik. takılan takı vb hepsi boçlara gitti. bir tek benim yüzük kaldı eşiminkni bile sattık düşünün. şuan paramız var allaha şükür ikimizde çalışıyoruz. ben evlilikte onlardan hiç talepte bulunmadım br tek gelinlikti dileğim oda istediğim olmadı neyse.
eltmi kıskanmıyorum allah mesut etsin daha çok versin ama mesela eltim şuan pantalon giyiyor karışan yok bana neler uapmıştı kayınvalide pantalon giyiyorum diye ah ah oturdu hepsi içime .
şimdi mi hiçbir şeye karışamazlar geçti o günler artık laf ettirmiyorum bir ke patladım bitti o işler.
benim kırıldığım bana yapılmayanların şimdi yapılması ve ben o kadar sıkıntı içinde iken yardım edilmemesi.
eşime gelince bu konuları iki yıldır falan artık hiç açmıyorum açmamda çok çektik bu mevzulardan yeniden aile sorunlarına girmek isteiyorum zaten farklı sorunlar var ben buraya içimi dökmek istemiştim sadece konuşamayınca birikiyorlar içimde bari beni tanımayanlara anlatayım dedim...
ilgi isteme mevzuna gelince evlenmeden beni aşka hediyelere boğan adama evlenince odunlaştıda ona sıkılıyor canım. evlilik yıldönümünüde her sene iyi kötü kutlardık küçük bir hediye mutlaka alırdı. birde geçen seneden bu yı 5 ya özel süprz yapacaktı sözde unuttu gitti tabii. ya benmki umursamaz vurdumduymaz yapacağım der ama yapmaz hiçbrşeyi. düğünle salonla falan hiç ilgilenmedi babası halletti herşeyi bende çekindim karışmaya hali ile babada pek beceremedi ucuz olsundedi bu kadar oldu işte. ben salonu düğün günü gördüm yani. davetiyelere bile karışamadım istedikleri gibi yaptılar hatta düğün fotomuz bile yok o kadar yani. düğünden sonra ben istedim biz hiç foroğraf çektirmeyeccekmiyiz diye dağınık saç baş ile halasının oğlunun stüdyosuna gittik oda çekti bir iki foto hepsideçok kötü. iyi bir stüdyo olmadığı için rezil fotolar. birde parasını biz verdik o fotoların kabı bile yok. aldım attım çekmeceye öyle duruyorlar çıkrıp bakmıyorum bile...

ayyyy konu sahibine icim acidi ya onun gozuyle baktim biraz
benimde zoruma giderdi acikcasi,
sonucta ayrimcilik var insanin icine kurt dusuyo yani,
fesatlikla falan hic alakasi yok,
sana sadece sunu soyliyim esin yildonumun gunu sana bir jest yapmadiysa sen
yap bitakinede o yapar:-)
misal mum isiginda bir aksam yemegi hazirla cisilerini giyin:-)
henuz gec degil bu aksamda yapabilirsin:-)
kocan seni mutlu etmediyse sen ikinizi mutlu et,

ya arkadaslar ben anlamiyorum aramizda bagzi arkadaslar
yazmiski onemli olan birbirinizi sevmek, fakat ozel gunlerde vcok normal beklentilerin olmasi
canlarim benim kocanizdan bir cicek alsaniz iciniz kipir kipir
sevincten ucmuyormusunuz size heyecan katmiyormu?
yolda yururken kocanla cimenlikten bir papatya koparmasi bile insani ucuruyo sevincten:-)
persembe gunu dogum gunum 1 ay oncesinden buyana esimden playstation oyunu istiyorum,
1 bucuk yillik evliyim ilk defa birsey istemisimdir,
eger akil edip almassa dogum gunume onu ogun yediiiiiiim,
vallahi cok zoruma gider aglarim:-(

Back
X