Çok açık ki sizin derdiniz içlenmeniz sadece eşinizle monotonluğunuz sevgisini yansıtmaması ve yıpranan ilişkiniz.
Yoksa ne olursa olsun o eski sıkıntılı günlere dönmezdi aklınız.Haklı olarak size sağlanmayan olanakların başkasına sağlanması içinizde yara açıyor.
Ama bu halinizle çevrenizde anlaşılmazsınız hatta kıskanç kinci olarak görülürsünüz.
Çocuğunuzda yokmuş.Neden bir uzman desteği almıyorsunuz eşinizle birlikte ?Belki can gelir evliliğinize..Unutursunuz geçmişinizi.
Yoksa böyle gitmez dur demelisiniz bu kendinizi üzme yıpratma hallerine.
sorunlar için evlilik danışmanına gidelim diye çok başının etini yedim ama nafile gitmedi. ben psikologa gittim 3-4 ay o dönem çok sorunluydum ağır depresyon dedi ilaç falan da kullandım ama pek faydasını görmedim. eşim ve ailesi ile ilgili sorunları anlattım son seansta olaylatı çok kişiselleştiriyorsunuz ddedi doktor. bayan dı kendisi ilk geceyi ailesinin yatağında geçirmeyi nasıl kişiselleştiriyorum bu kişisel değil de toplu bi uygulamamı dedim çok canım sıkıldı bu kadın beni anlamıyor deyip bir daha gitmedim. şuan psikolojim o kadar kötü değil zaten doktorluk durumum yok. ama evliliğimizin doktora ihtiyacı var ama umursamıyor ki kızlar gitmiyor gitmez de . ya en önde ki konu mesela cinsel yaşamımızın bitmiş olması nerede ise. adam bunu bile umursamıyor. yapmadığım şey kalmadı gecelikler süslenmeler yemekler içki mum falan da filan da. ite kaka zorla olmuyo ikimizde zevk almıyoruz. buda bizi iyice uzaklaştırdı yav. cinsellikle ilgili sayfaya bir başlık açayım ben en iyisi bakalım öneri olacak mı...