valla çok basit şeyleri sorun haline getirmişsiniz anlamadım doğrusu ..
tamam istediğiniz gibi bir düğün eşya vs olmamış olabilir ama başkalarına imrenerek herşeyi maddiyattan ibaret görmeniz yanlış ..
düğün zamanı herkeste bir dengesizlik ,laf söz çok olur ama bunlar zamanla geçer ,yerine oturur ..
eşinizi seviyorsanız bunları unutmuş olmanız gerekirdi ama hala aklınıza takılmış ...boş yere kendinizi üzüyorsunuz..
evliliğimiz çok problemli deyince ben de gerçekten ciddi sorunlarınız var sandım ama incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplermiş doğrusu kusura bakmayın ..
bunlarla kafanızı yoracağınıza eşinizle mutlu olmaya bakın..
hem düğün gününün yıldönüme denk gelmesi gayet normal bir durum bunda büyütülecek ne var bu kadar ..
denk geldiyse ertesi gün kutlarsınız ne olmuş ..ya da kutlama yapamadıysanız da üzülmeyin..
önemli olan eşinizle birbirinizi seviyormusunuz ? seviyorsanız gerisini bu kadar takmamnız gerkir.
bizim de geçen sene yıldönümümüz kötü bir zamana denk geldi ..ertesi gün kutladık ..kutlamasak da sorun olmazdı ..
eşimin beni sevdiğini biliyor olmak yeterli .
ha sonra ne oldu 3-5 gün sonra durduk yere eşim işyerine çiçek göndermiş tam kutlayamadık diye ..göndermese de olurdu ama o günü bi nebze tekrar hatırlatmak babında göndermiş..
hediye ,kutlama vs bunlar ayrıntı ..
her zaman aynı olacak değilya ...
önemli olan kalpteki sevgi ..eğer o kalpler hala atıyorsa bence buna bakın ..
kaldıki ne sorunları olan çiftler var ..sizinki onların yanında çekirdek çiğdem yani ..
Hayat herkese eşit davranmıyor ilk önce bunu kabul et... Bende yeni evli saylırım benimde düğünüm olmadı mesela akrabamız ölmüştü diye ilk günler bunu sorun ettim ama sonra yanımdakine bir baktım... Ben gerçekten şanslyım her defasında sevgisini gösteren kocam beni kimseye muhtaç etmeyen hep yanımda olan sırtımı rahatça yaslayabileceğim huzurum herşeyim var... Sonra kendine gel dedim ya dünyalıktı üzüldüğüm şeyler.. Kaynanam hiçbirşeyime gelmedi millet konuştu üzüldüm ama geçti.... Ne şartlar altında olursam olayım benim istediğim kişi yanımda parayla sahip olunamıyacak şeyler bunlar... Kız kardeşin herşeyi parayla ilgili... Takma arkadaşım kafana elin ayağn sağlam eşin yanında şükredelim hepimiz... Böyle şeylere üzülürsek Allah bizi daha kötüleriyle sınar emin ol... Evsiz barksız insanları düşün kafanı camdan bi çıkar çöp karştıran insanları izle biraz şükürler olsun rabbim diyelim varsın evimi istediğim gibi döşemiyeyim dört duvar arasında sevdiğimleyim varmı daha gerisi.... Sakın eşini bunun için üzme eşinin ailesiyle çok içli dışlıda olma millet ne der diye sakın yaşama mutlulugunuz önemli eşin ve sen bunu kavradktan sonra hiçbirşey sorun olmaz bence
ya sorun dediğim bunlar değil zaten çok farklı bir sürü şey var ailesi, aramızdaki farklar, ortak zevkler olmayışı, karşılıklı birşeyler yapmayışımız falan bunları dah önce de anlatmıştım aramızda sevgiden başka birşey kalmadı zaten. bu olayı taze olduğundan anlattım yoksa artık kafama takmıyorum düğünüde kardeşinin kini görünce kötü anılar canlandı içim cız etti yaniden. hala gelinliklere bakarım ara ara çok içimde kaldı gelinlik mevzuu.
haklısın maddiyat önemli değil. ya ama benimki ile asıl sorun bana ilgi göstermemesi sevgisini balli etmemesi. her kadın gibi şımartılmak istiyorum küçük jestler bekliyorum ama yok. bu düğün konularını ona açmadım zaten içime attım şimdide bahsetmeyeceğim sadece dokundu ne bileyim. ben tüm bunları geçip evlendim onunla şimdi ise sıradan basit bir evlilik oldu seni seviyorum kelimesi bile çıkmıyor artık ağzından. kendi kendime içerliyorum böyle eski mezvular geliyor aklıma...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?