Hayat herkese eşit davranmıyor ilk önce bunu kabul et... Bende yeni evli saylırım benimde düğünüm olmadı mesela akrabamız ölmüştü diye ilk günler bunu sorun ettim ama sonra yanımdakine bir baktım... Ben gerçekten şanslyım her defasında sevgisini gösteren kocam beni kimseye muhtaç etmeyen hep yanımda olan sırtımı rahatça yaslayabileceğim huzurum herşeyim var... Sonra kendine gel dedim ya dünyalıktı üzüldüğüm şeyler.. Kaynanam hiçbirşeyime gelmedi millet konuştu üzüldüm ama geçti.... Ne şartlar altında olursam olayım benim istediğim kişi yanımda parayla sahip olunamıyacak şeyler bunlar... Kız kardeşin herşeyi parayla ilgili... Takma arkadaşım kafana elin ayağn sağlam eşin yanında şükredelim hepimiz... Böyle şeylere üzülürsek Allah bizi daha kötüleriyle sınar emin ol... Evsiz barksız insanları düşün kafanı camdan bi çıkar çöp karştıran insanları izle biraz şükürler olsun rabbim diyelim varsın evimi istediğim gibi döşemiyeyim dört duvar arasında sevdiğimleyim varmı daha gerisi.... Sakın eşini bunun için üzme eşinin ailesiyle çok içli dışlıda olma millet ne der diye sakın yaşama mutlulugunuz önemli eşin ve sen bunu kavradktan sonra hiçbirşey sorun olmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?