Bi tanidigim gormustu canimKızlar merhaba, ilk transferim 3 ac idii negatif oldu. Birkaç gün sonra 2 adet 5. Gün 3 bc kalite embriyo tramsfer olacağım ve çok heyecanlıyım3bc kalite ile pozitif gören ve sağlıklı gebelik geçiren var mı?
AAAYY MAŞALLAAAHBi tanidigim gormustu canim
InsAllah sen de gorursun
InsAllah size deAAAYY MAŞALLAAAHNe güzel umut oldunuz bana şimdi, Allah razı olsun. Rabbin gönlümüzdekini tez vakitte hayırlısı ile kolaylıkla nasip etsin
İnşallahInsAllah size de
Allahin izni ile her sey istediğiniz gibi olur. Kotu seyleri okumamaya calisin burada ve genelde.
Pozitif dusunun ve pozitif olacak
Kuzenim kalmıştı tek embryo ile şuan büyüdü bile kızı..Bi tanidigim gormustu canim
InsAllah sen de gorursun
Yaaaa ne güzel maşallahKuzenim kalmıştı tek embryo ile şuan büyüdü bile kızı..
Şu an 2 AB yanımda agugugu yapıyorKızlar merhaba, ilk transferim 3 ac idii negatif oldu. Birkaç gün sonra 2 adet 5. Gün 3 bc kalite embriyo tramsfer olacağım ve çok heyecanlıyım3bc kalite ile pozitif gören ve sağlıklı gebelik geçiren var mı?
Ooyyy onun dillerine kurban, maşşşaallaaahŞu an 2 AB yanımda agugugu yapıyor
Amin canım benim hiç merak etme çok kaliteli olup tutmayanlar da var tamamen Rabbimin işine kalmış dualarımdasın Allah gönlüne göre versinOoyyy onun dillerine kurban, maşşşaallaaahRabbim sağlıklı ömür versin Nasıl güzel umut oluyorsunuz anlatamam, benim güzel yavrularım tutunacak ve büyüyecek inşallah inanıyorumm. Dua edin bize bol bol
Canımmm benimde bir arkadaşımın öyleydi ikisinde tutunmuştuu lütfen hep ümit dolu ol Rabbimmmm göz aydınlığı sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahKızlar merhaba, ilk transferim 3 ac idii negatif oldu. Birkaç gün sonra 2 adet 5. Gün 3 bc kalite embriyo tramsfer olacağım ve çok heyecanlıyım3bc kalite ile pozitif gören ve sağlıklı gebelik geçiren var mı?
Ben yumurta kalitelerini çok anlamıyorum ama transfer öncesi emriyologa sordum o da birisi 3bc diğeri early blast demişti bana. Şuan beta hcg artışımı bekliyoruz pozitif çıktı.Kızlar merhaba, ilk transferim 3 ac idii negatif oldu. Birkaç gün sonra 2 adet 5. Gün 3 bc kalite embriyo tramsfer olacağım ve çok heyecanlıyım3bc kalite ile pozitif gören ve sağlıklı gebelik geçiren var mı?
Allah bin kere razı olsuunnAmin canım benim hiç merak etme çok kaliteli olup tutmayanlar da var tamamen Rabbimin işine kalmış dualarımdasın Allah gönlüne göre versin
Yaaaa maşallah maşallah ne güzel haberler Rabbim bunlarCanımmm benimde bir arkadaşımın öyleydi ikisinde tutunmuştuu lütfen hep ümit dolu ol Rabbimmmm göz aydınlığı sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar nasip etsin inşallahhaberini bekliyoruz
Çok sevindiiimmm, maşallaaahBen yumurta kalitelerini çok anlamıyorum ama transfer öncesi emriyologa sordum o da birisi 3bc diğeri early blast demişti bana. Şuan beta hcg artışımı bekliyoruz pozitif çıktı.
ay çok seviniyorum böyle haberler duyunca, özellikle pozitif yorumları okumaya çalışıyorum hepBen yumurta kalitelerini çok anlamıyorum ama transfer öncesi emriyologa sordum o da birisi 3bc diğeri early blast demişti bana. Şuan beta hcg artışımı bekliyoruz pozitif çıktı.
Evet çift. İkinci denemem. Çok sağolun inşallah hepimiz bebeklerimizi alırız kucağımızaÇok sevindiiimmm, maşallaaahRabbim sağlıklı artışlar nasip etsin, sağlıkla kucağınıza alın inşallah Çift transfer galiba sizin de. İlk miydi
Amin canım inşallahAllah bin kere razı olsuunnRabbimin kudretine, ganimetlerine inancım sonsuz. En güzeli, en hayırlısı kolaylıkla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?