• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün 5 çeşit diyet listesi

Cornerstone

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
63
58
18
28
merhaba arkadaşlar ilk defa konu açacağım için baya heycanlıyım umarım elime yüzüme bulaştırmam:eek:
seaBahAR seaBahAR arkadaşımızın daha önceden paylaştığı bir diyet listesini yarın yapmaya başlıycam kafama yattığı için hem sizlerle paylaşmak hem de konuyu hortlatmak istedim çünkü asıl konu mesaj gönderimine kapanmıştı:KK43:
Neyse daha fazla uzatmadan listeye geçiyorum.
Sevgili Arkadaşlarım,

Eskiden bir kaç kez denediğim ve her defasında da güzel sonuç elde ettiğim bir diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu diyet toplam 5 gün sürüyor. Tek gıdayla beslenme mantığına dayanmasına rağmen; 5 günde 5 ayrı gıda tüketiliyor.

Günlerin ve gıdaların sıralaması önemli, lütfen bunu unutmayın canlarım...

1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt

Son günün, yere yatay pozisyona geçebilecek bir güne gelmesine dikkat etmeniz gerekiyor :eek:))

İşte böyle.. Aldığım en kötü sonuç 2.5 kiloydu. Ortalama olarak 3-3.5 kilo kaybettiriyor.

Not: 2. günde hayal gücünüz devreye giriyor. Ben öneri olarak kendi denediklerimi yazdım.

Günlük yenecek olan şeyleri 3 öğüne yaymayı planlıyorum ve her öğünden bir saat önce bir bardak meyve karışımı küründen içicem çünkü şu son gün yere yatay pozisyona gelme olayı gözümü korkuttu:oops::oops: meyve gününde de kavun yemeyi planlıyorum

Evet kızlar bana katılmak isteyen var mı:cool:

Evet kızlar birinci günü geride bıraktım sabah leslie 3 mil yaptım üstümden ter boşaldı bildiğiniz baya hantalmışım onu anladım
2.5 litre su içtim.
2 yumurta kahvaltı 1 yumurta öğle 2 yumurta akşam şeklinde yaptım ama içim dışım yumurta oldu valla akşam yumurtama birazcık zeytinyağı koydum:KK64:
Bu arada yaptıgım meyvekarışımının tadı bir harika (!):KK70::KK70:gene de isterseniz tarifini verebilirim
Başlangıç kilom 60,1 ama hergün tartılmıycam 5 günün sonunda tartılıcam
Takipte kalın kızlar:KK15:

Hayırlı olsun,merak ettim yere yatay pozisyon nedir

Kizlar kusura bakmayin dun yazamadim ama diyete hala devam ediyorum:halay:
Normalde sali gunu kavun yiycektim ama evde fasulye yemegi vardi ben yemezsem de cope gitcekti valla icim elvermedi kilolari da bu huyum yuzunden aldim galiba biseyin atilmasina dayanamiyorum ziyan olmasin diye yiyorum:KK48::KK48:
Neyse ozet olarak sali gunu fasulye yemegi yedim tabi diyetin mantigina uygun olarak sabah ogle aksam ayni yemegi yedim sabah 6 kasik oglen 2 aksam 4 falan yedim simdi yalan olmasin
Bugun de kavun yedim ama aksam disari davet ettiler mecburen salep ictim :KK43:
Sonuc olarak arada fasulye yedigim icin diyet biirgun kaydi kizlar sondaki sut gununu yapmadan 5 gunde bitiricem gelismeleri gene yazarim:KK15:

Merhaba gene ben:KK15:
Dün patates günümdü ve rahat geçti hatta akşam yemeğinde patateslerden birini yiyemedim aslında o an çok moral bozucu bir haber almıştım belki ondan da iştahım kapanmış olabilir öyle ki devamında hiç su içmedim. Sabah kalkınca gözlerim karardı bian dengemi de sağlayamadım ve feci bir başağrısı çektim büyük ihtimalle düşük tansiyon ve onun nedenlerinden biri de vücudun susuz kalması:KK17:
Bugun de yoğurt günümdü kızlar biraz mide bulantım var iştahım kapalı zorla yiyorum denebilir bugun dikkat etmeye çalıştım 2,5 litreye tamamladım suyu
Bu arada hergün 45 dk spor da yaptım
Yarın sabah sonucu görücem tartıda 60,1 ile başlamıştım bakalım kaç kilo vermişim çok heycanlıyım kızlar :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Günaydın kızlar moralım aşırı bozuk:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Az önce tartıldım 60 geldim tartıda kafayı yiycem ya nasıl yani 100 gram mı verdim vere vere cidden aşırı sinirlerim bozuk millet 2 3 kilo vermiş nasıl olur hala inanamıyorum
Sabah birazcık su içmiştim ama az içtim yani maximum 100 gram eder o içtiğim su
Dün gece biraz geç yedim yoğurdu bi de süzmüştüm yani süzülmüş hali bir tam kaseydi azaba çok mu geldi ondan mı böyle oldu
Yoksa şu fasulye yüzünden mi ya of nerden yedim onu
Sonuç olarak bir yerde çok büyük bir hata yapmış olmam lazım yani 100 gram ya 100 gram:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Üzülme arkadaşim belki tuzlu yemissen vucudun su tutmustur yada regl oncesiysen ondanda 1 2 kilo fazla çıkarmıştir benimde pek umudum yok aslinda kaçamak yapmamama rağmen hayırlısı olsun benim diyet crsmb bitiyo bi diyet bulda yapalim
Günaydın kızlar moralım aşırı bozuk:olamaz::olamaz::olamaz::olamaz:
Az önce tartıldım 60 geldim tartıda kafayı yiycem ya nasıl yani 100 gram mı verdim vere vere cidden aşırı sinirlerim bozuk millet 2 3 kilo vermiş nasıl olur hala inanamıyorum
Sabah birazcık su içmiştim ama az içtim yani maximum 100 gram eder o içtiğim su
Dün gece biraz geç yedim yoğurdu bi de süzmüştüm yani süzülmüş hali bir tam kaseydi azaba çok mu geldi ondan mı böyle oldu
Yoksa şu fasulye yüzünden mi ya of nerden yedim onu
Sonuç olarak bir yerde çok büyük bir hata yapmış olmam lazım yani 100 gram ya 100 gram:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:

Ben zaten başladım direk öbür diyete" sağlıklı kilo vermek isteyenler mutlaka baksın" dı galiba konu başlığı yada ona yakın birdey ordaki birinci diyet listesini uyguluyorum tabı dayanamayıp dolaptaki tatlıyı yedim. Aslında canım öyle aman aman çekmemişti galiba 100 gramın hıncını çıkartmak istedim neyse işte olan oldu :KK61:

Bi kac gun dinlen istersen hem morelin de duzelir belki

merhaba bence forumdaki diğer bu diyete benzeyen 5 te 5 diyeti daha sağlıklı onu deneyebilirsin ... bu çok yıpratıcı sanki .ilk gün dışında protein yok .ondan bitap düşersin naçizane tavsiyemdir.

Back
X