- 3 Ağustos 2015
- 63
- 58
- 18
- 28
- Konu Sahibi Cornerstone
merhaba arkadaşlar ilk defa konu açacağım için baya heycanlıyım umarım elime yüzüme bulaştırmam
seaBahAR
arkadaşımızın daha önceden paylaştığı bir diyet listesini yarın yapmaya başlıycam kafama yattığı için hem sizlerle paylaşmak hem de konuyu hortlatmak istedim çünkü asıl konu mesaj gönderimine kapanmıştı
Neyse daha fazla uzatmadan listeye geçiyorum.
Sevgili Arkadaşlarım,
Eskiden bir kaç kez denediğim ve her defasında da güzel sonuç elde ettiğim bir diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu diyet toplam 5 gün sürüyor. Tek gıdayla beslenme mantığına dayanmasına rağmen; 5 günde 5 ayrı gıda tüketiliyor.
Günlerin ve gıdaların sıralaması önemli, lütfen bunu unutmayın canlarım...
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt
Son günün, yere yatay pozisyona geçebilecek bir güne gelmesine dikkat etmeniz gerekiyor
))
İşte böyle.. Aldığım en kötü sonuç 2.5 kiloydu. Ortalama olarak 3-3.5 kilo kaybettiriyor.
Not: 2. günde hayal gücünüz devreye giriyor. Ben öneri olarak kendi denediklerimi yazdım.
Günlük yenecek olan şeyleri 3 öğüne yaymayı planlıyorum ve her öğünden bir saat önce bir bardak meyve karışımı küründen içicem çünkü şu son gün yere yatay pozisyona gelme olayı gözümü korkuttu
meyve gününde de kavun yemeyi planlıyorum
Evet kızlar bana katılmak isteyen var mı

Neyse daha fazla uzatmadan listeye geçiyorum.
Sevgili Arkadaşlarım,
Eskiden bir kaç kez denediğim ve her defasında da güzel sonuç elde ettiğim bir diyeti sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bu diyet toplam 5 gün sürüyor. Tek gıdayla beslenme mantığına dayanmasına rağmen; 5 günde 5 ayrı gıda tüketiliyor.
Günlerin ve gıdaların sıralaması önemli, lütfen bunu unutmayın canlarım...
1. Gün : 5 adet haşlanmış yumurta (tuz, biber, baharat, limon kullanılabilir)
2. Gün : 5 adet meyve ( 5 adet elma, porsiyona göre ayarlanmış kiraz,karpuz vs.)
3. Gün : 5 adet haşlanmış patates (tuz, biber, baharat serbest)
4. Gün : 5 kase (çorba kasesi) yoğurt
5. Gün : 5 bardak süt
Son günün, yere yatay pozisyona geçebilecek bir güne gelmesine dikkat etmeniz gerekiyor

İşte böyle.. Aldığım en kötü sonuç 2.5 kiloydu. Ortalama olarak 3-3.5 kilo kaybettiriyor.
Not: 2. günde hayal gücünüz devreye giriyor. Ben öneri olarak kendi denediklerimi yazdım.
Günlük yenecek olan şeyleri 3 öğüne yaymayı planlıyorum ve her öğünden bir saat önce bir bardak meyve karışımı küründen içicem çünkü şu son gün yere yatay pozisyona gelme olayı gözümü korkuttu

Evet kızlar bana katılmak isteyen var mı