2 günde iyi vermişşin sen sabahları yoğurt limon y,yorsun dimi
tadı nasıl ben içine yarım limon yerine 1 çorba kaşığı hazır limon suyu sıksam olur mu ??? birde seninde benim gibi kolesterolün var bu diyet sana baş ağrısı yaptımı çünkü benim kolesterolüm yükselince çok başım ağrıyoo
Üstteki yazını görmemişim canım limonlu yoğurt yiyorum sabahları evet aynı limonlu kekteki limon tadı oluyor merak etme ekşitmiyor yoğurtdun tadını limon suyuna ben hiç inanmıyorum açıkçası evdede kullanmam hiç almadım dışarda bile masada limon suyu varsa sorarım limon varsa alabilirmiyim diye......Kolestrolüm var benimde evet.Ama ben normaldede yükseldiğini anlamıyorum ne gibi belirtisi oluyor başka bilgilendirirsen çok mutlu olurum.Ama ben daha kırmızı et hiç yemedim ağırlıklı olarak balık yiyorum bugün üçüncü günüm sabah yoğurt olduğu için sayma 6 öğün et yedim bunun 2 si tavukgöğsü haşlama 4 ü balık .Balık biliyosun kolestrol düşürür tavukta yükseltmez.Dr arkadaşta limonlu yoğurdun kolestrolü düşürdüğünü söyledi.Öyle iştee....ya beni hiç sorma canım hiç elma yemek istemiyor dün 2 tane yedim sabah kalktım tartıldım 200 gr vermişim iyi güzel klasik kahvaltımı yaptım dışarı çıktım sadece 2 saat arayla 2 simit yedim eve geldim sabahki kilomdan 3 kilo fazla çıktım nedenini hiçç bilmiyorum ama ya yarın sabahda 3 kilo fazla veya 100 gr da olsa fazla çıkarsamm anlayacağın moralim bozuk senin limonlu yoğurt nasıl gidiyor. tadı nasıl
Sorma akşam balık yedim bi tane çupra ama doyurmadı beni hiç....Üstüne kahve içtim suya dayanıcam .....Bu diyetin kötü yanı bu işte yeterince doymuyorsun bu anlamda en iyisi tavuk sanırım.Başka diyetlerde acıktın ye salatalık ye havuç idare ediyor bunda yok ıvır zıvır hiç bişey neyseeeeeeeeee ağlamıyalım gülelim guruldayan mide giden kilo demek diye düşünelim .NAPARSIN:hulya:ben hemen bozdum dieti,bugün de kıtlıktan çıkmış gibi yiyrum,haftaya bir daha baştan denicem.şimdilik çekildim
Son düzenleme: