Biraz daha bekleyin isterseniz erken olabilirMerhaba bugün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferinden sonra 7. Günüm
Evde erken gebelik testi yaptım ve negatif görünüyor
Benim gibi 7. Gün negatif görüp kanda pozitif gören var mı
5. Gün olduğu için çoktan tutunmuş olur diye düşünmüştüm
Siz idrar testinde kaçıncı gün pozitif gördünüz
Merhaba benimde 5.gün dondurulmuştu, ben 8.gün çok çok silik görmüştüm. Biraz daha bekleyin. Herkesin farklı olabiliyor. Moralinizi sakın düşürmeyin. Birde transfer gününü saymayın eğer sayıyorsanır.Merhaba bugün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferinden sonra 7. Günüm
Kaçıncı günTransfer olanlar bilgilerini paylaşabilir mi lütfen 7. Gün erken mi siz hangi gün testte pozitif
Gördünüz
İdrar negatif çıkmıştı benim kan pozitifti direk kan verin bence çıkarMerhaba teşekkür ederim 5. Gün dondurulmuş benim transfer günü hariç 7. Günüm
7. Gün negatif olup 8. Gün pozitif olanlar var mı acaba teşekkür ederim
İdrar testleri yaniltabiliyor en iyisi kan testi vermek.3. Gün embriyolarında 5.günü pozitif gören var
Bu kadar değişken olduğunu bilmiyordum
Benim gibi 7. Gün negatif görüp sonra pozitif olan var mi yardımınıza ihtiyacım var
Benim de 7.gunum ve evde kafayı yemek üzereyim.hic bir belirti yok. Ne yerleşme kanaması ne kasık ağrısı.. 5.transferim bu o yüzden test yapmaya cesaret edemiyorum.Merhaba bugün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferinden sonra 7. Günüm
Benimde aynı şekilde bende kafayı yemek üzereyim üstelik dayanamadım negatif geldi herkes 5.-6. Gün görmüş pozitifi çok üzgünümBenim de 7.gunum ve evde kafayı yemek üzereyim.hic bir belirti yok. Ne yerleşme kanaması ne kasık ağrısı.. 5.transferim bu o yüzden test yapmaya cesaret edemiyorum.
Ben varım ya arkadaşım yazdım 7. Gün negatifti idrarda,kan verdim pozitif çıktı,idrara güvenip insan canını sıkar mı3. Gün embriyolarında 5.günü pozitif gören var
Bu kadar değişken olduğunu bilmiyordum
Benim gibi 7. Gün negatif görüp sonra pozitif olan var mi yardımınıza ihtiyacım var
Bende de ne ağrı ne kanama olmadı.kaset test 7.8. Gün negatifti ama kanda pozitifti bin şükür direk kan verin kaset teste güvenmeyinBenim de 7.gunum ve evde kafayı yemek üzereyim.hic bir belirti yok. Ne yerleşme kanaması ne kasık ağrısı.. 5.transferim bu o yüzden test yapmaya cesaret edemiyorum.
Çok sağolun inancımı tazeledinizBen varım ya arkadaşım yazdım 7. Gün negatifti idrarda,kan verdim pozitif çıktı,idrara güvenip insan canını sıkar mı
Umut oldunuz çok sağolun. Kaçıncı gün verdiniz kan testini.Bende de ne ağrı ne kanama olmadı.kaset test 7.8. Gün negatifti ama kanda pozitifti bin şükür direk kan verin kaset teste güvenmeyin
8. Gün verdim 5. Gün embriyosuUmut oldunuz çok sağolun. Kaçıncı gün verdiniz kan testini.
Merhaba 7.gün bende de çıkmadı. 8.gün kaset testle pozitifi gördümMerhaba bugün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferinden sonra 7. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?