Acele etmeyin, ben doktorumu 9.gün aradım, 9.gün bile erken kanda çıkmayabilir,yarını bekle dedi kan testi için. Transfer günü hariç 10.gün kan testi verdim. 6 haftalık olduk ama bende hala bir belirti yok içiniz rahat olsun, herkes belirti yaşamak zorunda değilBenim de 7.gunum ve evde kafayı yemek üzereyim.hic bir belirti yok. Ne yerleşme kanaması ne kasık ağrısı.. 5.transferim bu o yüzden test yapmaya cesaret edemiyorum.
Kan vermenizde fayda var ben 8. Gün idrarda öğrenmiştim doğru çıktıMerhaba bugün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferinden sonra 7. Günüm
Evde erken gebelik testi yaptım ve negatif görünüyor
Benim gibi 7. Gün negatif görüp kanda pozitif gören var mı
5. Gün olduğu için çoktan tutunmuş olur diye düşünmüştüm
Siz idrar testinde kaçıncı gün pozitif gördünüz
Bugün 8. Günüm bugünde negatifKan vermenizde fayda var ben 8. Gün idrarda öğrenmiştim doğru çıktı
Öyle demeyin gününüzu bekleyip kan verin yinede insaAllah testler yanlıştır.Bugün 8. Günüm bugünde negatif
Kan vermeye cesaret edemiyorum
Galiba olmadıne diyeyim bu da benim sınavım..
Şuan transfer sonrası 9.gunundeyim o kadar umut verdi ki bu mesajınız. Çünkü gerçekten üsütüyor muyum bilmiyorum gaz sancısı gb kasık ağrım oluyor arada birde sabahları boğazlarım aciyo bunun dışında da hiç bir şey yok bunalrda belirti sayılmaz sanırım yaa inşallah tutulmuşturAcele etmeyin, ben doktorumu 9.gün aradım, 9.gün bile erken kanda çıkmayabilir,yarını bekle dedi kan testi için. Transfer günü hariç 10.gün kan testi verdim. 6 haftalık olduk ama bende hala bir belirti yok içiniz rahat olsun, herkes belirti yaşamak zorunda değil
Aynı gün mü verdiniz kanı? Deger kac cıkmıstı acabaBen varım ya arkadaşım yazdım 7. Gün negatifti idrarda,kan verdim pozitif çıktı,idrara güvenip insan canını sıkar mı
8. Gün verdim 290 çıktı sizin kaçıncı günAynı gün mü verdiniz kanı? Deger kac cıkmıstı acaba
Benim 7. Günüm bugun erken gebelik testi negatif cıktı8. Gün verdim 290 çıktı sizin kaçıncı gün
Ne marka test yapmıstınız acaba8. Gün verdim 290 çıktı sizin kaçıncı gün
Artımed,herkeste aynı olmaz değeriniz yeni yükseliyor olabilir inşallah pozitif sonucu görürsünüzNe marka test yapmıstınız acaba
Prodıctor yaptım ben olsaydı cıkardı dıye düşünüyorum bel agrım da var aklım karısık baya. İnşallah çok teşekkür ederim sizde saglıkla kucagınıza alın ınsallahArtımed,herkeste aynı olmaz değeriniz yeni yükseliyor olabilir inşallah pozitif sonucu görürsünüz
doktorlar önermiyor benim de test günüm 2 haziran çok merak ediyorum ama böyle muallak sonuç çıkıp son iki üç günü de üzüntü ve korku arasında geçirmemek için hiç teste yönelmedim. Bence erken tutununca hemen belli olsa o zaman da test yapabilirsiniz derlerdi.Merhaba bugün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferinden sonra 7. Günüm
Evet çok erken hiç moral bozmayın, transfer günü sayılmıyor ee daha 4 gün olmuş29 mayıs transfer günümde 5. Gün embriyosu bugün erken gebelik testi negatif erken mi
Umarım bebeklerimiz bizimledir ve bizimle kalırEvet çok erken hiç moral bozmayın, transfer günü sayılmıyor ee daha 4 gün olmuş
İnsan sabırsızlanıyor, bende 30unda transfer oldum ama beklememiz lazım
Amiinn, inşallah öyledir de güzel haberler paylaşırızUmarım bebeklerimiz bizimledir ve bizimle kalır
Ben 3 ve 5 gün transferi oldum 3.de 12 5 de 10 gün sonra test yaptirmami istedi doktor hızlı gebelik testi vb.testleri zaten yapma değerlendirme yapacağımız tek test kan testi dedi biliyorsunuz progestoren kullanımdan dolayı test kitleriyle yapilan testin pozifi çıkması çok normal.idrar testinde negatif kanda pozitif olanları da duymuştum ben yapmadım hiç.Merhaba bugün dondurulmuş 5. Gün embriyosu transferinden sonra 7. Günüm
Ben de 30unda transfer oldum canım günler geçmiyor çok heyecanlıyımEvet çok erken hiç moral bozmayın, transfer günü sayılmıyor ee daha 4 gün olmuş
İnsan sabırsızlanıyor, bende 30unda transfer oldum ama beklememiz lazım
Geçmiyor valla, benim 4. Tüp bebek denemem birde artık son olsun pozitifi göreyim istiyorum. Allah güldürsün yüzümüzüBen de 30unda transfer oldum canım günler geçmiyor çok heyecanlıyım
İnşallah canım sorun neydi acaba neden 3 kere tutmadı doktor bir şey dedi mi bunun hakkındaGeçmiyor valla, benim 4. Tüp bebek denemem birde artık son olsun pozitifi göreyim istiyorum. Allah güldürsün yüzümüzü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?