- 24 Ocak 2021
- 5.671
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.888
- 123
- 30
Orası belli olmaz eğer çıkmazsa gününüzde yine tekrarlayın derimEvet .5 gün idrar testi yaptım cikmadi erken yaptım diye kabullenfim kendimi cikmamasindan dolayı bugünde versem çıkmazsa yoktur herhlde
Öyle yapicam dusunmktn daha çok stres oluyorum iyi veya kötü sonuç neyse azda olsa bilmm içimi rahatlatr diye düşünüyorum gerçeklerden kaçış yok brazdan gidip vericemOrası belli olmaz eğer çıkmazsa gününüzde yine tekrarlayın derim
Amin inş hepimize nasip olur.Benmde bu sefer 2tane transfer edildi biri 4ab biri 3ab kalitesinde iyi ve orta yani .ins sağlıcakla kucağınıza alırsınız
2 tane(Kaç tane koydrdunuz peki
Sizin değeriniz kaç çıkmıştı ben yaptırdım bugün citki sonuç 7Varsa çıkar bence ben 3.gün embriyosunu 7.gün öğrenmiştim
3.gün embriyosu 7.gün 28 ile öğrenmiştim tek transferdi. Sağlıkla artar inşallah değerinizSizin değeriniz kaç çıkmıştı ben yaptırdım bugün citki sonuç 7
Sanki düşük gbingeldi değerim ama bilemedim isn dedginiz gbi olur3.gün embriyosu 7.gün 28 ile öğrenmiştim tek transferdi. Sağlıkla artar inşallah değeriniz
Gününüzde tekrar kan verin artış oranında belli olur zaten hayırlısı olsun sizin içinSanki düşük gbingeldi değerim ama bilemedim isn dedginiz gbi olur
O zaman 10. Güne kadar bekleyin belki geç tutunmuştur boşa moral bozukluğu olmasınBen 5 gün idrarda yaptım ama çıkmadı erken yaptım diye çıkmaz diye kabullenfim kendimi moral bozmadım ama 8.gune geldim sayilir 1gun kaldı diye hesap ediyorum sonuna geldim yani az çok belli olur varsada veya yoksada tereddüt ediyorum açıkçası verip vermemkte
Kan testi verdim 7cikti degrim dusukmu normaldi bilemedmO zaman 10. Güne kadar bekleyin belki geç tutunmuştur boşa moral bozukluğu olmasın
O zaman 10. Güne kadar bekleyin belki geç tutunmuştur boşa moral bozukluğuBen 5 gün idrarda yaptım ama çıkmadı erken yaptım diye çıkmaz diye kabullenfim kendimi moral bozmadım ama 8.gune geldim sayilir 1gun kaldı diye hesap ediyorum sonuna geldim yani az çok belli olur varsada veya yoksada tereddüt ediyorum açıkçası verip vermemkte
İki gün sonra ikiye katlanması gerekir geç tutunmuş olabilirKan testi 7cikti kizlar nasıl sizce 7.gunun akşamına göre
İns öylede test günümde tkrr vericem umarım artış olur 2embryo transfer edildi sanırım biri tutmadi ama bı şansım daha varO zaman 10. Güne kadar bekleyin belki geç tutunmuştur boşa moral bozukluğu
İki gün sonra ikiye katlanması gerekir geç tutunmuş olabilir
Benim ilki 7. Gün sabah 36 ikinci trasferde 6. Gün 24 idiKan testi verdim 7cikti degrim dusukmu normaldi bilemedm
Kaç tane konulduBenim ilki 7. Gün sabah 36 ikinci trasferde 6. Gün 24 idi
İnşallah öyledir iki katı artarsa sıkıntı yok ama artmazsa kimyasal oluyor umarım artar.İns öylede test günümde tkrr vericem umarım artış olur 2embryo transfer edildi sanırım biri tutmadi ama bı şansım daha var
İns ilk denemmde kimyasaldiİnşallah öyledir iki katı artarsa sıkıntı yok ama artmazsa kimyasal oluyor umarım artar.
İlki çift trasferdi ikinci genetiğe gitti geldi tek trasferdi her şey yapıldı histeroskopi katil hücre baskılayıcı tedavi gebelik serumu ama sonuç olumsuz olduKaç tane konuldu
Benmde yapistirici kullanıldı baskılayıcı kullanıldı umarım emeklerine değerİlki çift trasferdi ikinci genetiğe gitti geldi tek trasferdi her şey yapıldı histeroskopi katil hücre baskılayıcı tedavi gebelik serumu ama sonuç olumsuz oldu
İnşallah kimyasal olmaz ama olursa da kendi ve eşinizin genetiğine ve pıhtılaşma durumunuzu araştırın ben Kayseri de yaşıyorum eğitim ve araştırma Hastanesine gidiyorum sonuçlar çıkacak bakalım hayırlısıİns ilk denemmde kimyasaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?