5.gun embriyosu 8.gune giriyorum

Evet .5 gün idrar testi yaptım cikmadi erken yaptım diye kabullenfim kendimi cikmamasindan dolayı bugünde versem çıkmazsa yoktur herhlde
Orası belli olmaz eğer çıkmazsa gününüzde yine tekrarlayın derim

Orası belli olmaz eğer çıkmazsa gününüzde yine tekrarlayın derim
Öyle yapicam dusunmktn daha çok stres oluyorum iyi veya kötü sonuç neyse azda olsa bilmm içimi rahatlatr diye düşünüyorum gerçeklerden kaçış yok brazdan gidip vericem

O zaman 10. Güne kadar bekleyin belki geç tutunmuştur boşa moral bozukluğu olmasın

O zaman 10. Güne kadar bekleyin belki geç tutunmuştur boşa moral bozukluğu
Kan testi 7cikti kizlar nasıl sizce 7.gunun akşamına göre
İki gün sonra ikiye katlanması gerekir geç tutunmuş olabilir

O zaman 10. Güne kadar bekleyin belki geç tutunmuştur boşa moral bozukluğu

İki gün sonra ikiye katlanması gerekir geç tutunmuş olabilir
İns öylede test günümde tkrr vericem umarım artış olur 2embryo transfer edildi sanırım biri tutmadi ama bı şansım daha var

İns öylede test günümde tkrr vericem umarım artış olur 2embryo transfer edildi sanırım biri tutmadi ama bı şansım daha var
İnşallah öyledir iki katı artarsa sıkıntı yok ama artmazsa kimyasal oluyor umarım artar.

İlki çift trasferdi ikinci genetiğe gitti geldi tek trasferdi her şey yapıldı histeroskopi katil hücre baskılayıcı tedavi gebelik serumu ama sonuç olumsuz oldu
Benmde yapistirici kullanıldı baskılayıcı kullanıldı umarım emeklerine değer

İns ilk denemmde kimyasaldi
İnşallah kimyasal olmaz ama olursa da kendi ve eşinizin genetiğine ve pıhtılaşma durumunuzu araştırın ben Kayseri de yaşıyorum eğitim ve araştırma Hastanesine gidiyorum sonuçlar çıkacak bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…