Aa evet bende sizi hatırladım inşallah sizde pozitif alırısınız teşekkür ederimmmTesadüfen çıktınız önüme aşılama zamanımız da birlikte denk gelmişti oradan hatırladım bir soruda yorumlaşmıştık benimde transferim Salı günü çok heyecanlandım sizi duyunca hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Aslında rüyanda görecek kadar düşünüyorsan kafana çok takıyorsun canım. Transfer hariç 7. Günü bugün sanki biraz belli olur gibi geliyor. Bende 3. Günü embriyosu transfer oldum 28 temmuz da ben bile 8. Günü yapmayı düşünüyorum. Erken bile olsa kafamda dönüp
3. Gün embriyosı için 8. Gün erken olabilir amaAslında rüyanda görecek kadar düşünüyorsan kafana çok takıyorsun canım. Transfer hariç 7. Günü bugün sanki biraz belli olur gibi geliyor. Bende 3. Günü embriyosu transfer oldum 28 temmuz da ben bile 8. Günü yapmayı düşünüyorum. Erken bile olsa kafamda dönüp duruyor sürekli
Çoook teşekkür ederimHayırlo olsun cok sevindimmmm
Canım selam hayırlı uğurlu olsun darısı basıma ben de haftaya test vericem tek belirti adet ağrısı gibi kasık ve karın ağrısı sivilcelendim bide bugün biraz başım ağrıdı. Herkes göğüs ağrısı bel ağrısı yazmış bunlar hiç yok endişendim biraz sende bunlar oldu mu acabaTeşekkür ederim amin inşallahEvet ilk deneme belirtim benim kasık ağrısı karın ağrısı var hep
Canım selam hayırlı uğurlu olsun darısı basıma ben de haftaya test vericem tek belirti adet ağrısı gibi kasık ve karın ağrısı sivilcelendim bide bugün biraz başım ağrıdı. Herkes göğüs ağrısı bel ağrısı yazmış bunlar hiç yok endişendim biraz sende bunlar
Teşekkür ederim bende kasık ağrısı karın ağrısı göğüs ağrısı oldu başka da öyle belirtim olmadı.İnşallah sende güzel sonuçlar alırsınCanım selam hayırlı uğurlu olsun darısı basıma ben de haftaya test vericem tek belirti adet ağrısı gibi kasık ve karın ağrısı sivilcelendim bide bugün biraz başım ağrıdı. Herkes göğüs ağrısı bel ağrısı yazmış bunlar hiç yok endişendim biraz sende bunlar oldu mu acaba
Çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın bende Meryem hocada tedavi görüyorum. Çok samimi gerçekten seviyorum doktorupozitif7. Gün idrarda koyu çift çizgi cıktı kan verdim 237 cıkmıştı salı günü meryem hocada kan vericez :)
yaa sizin ne zaman transferÇok sevindim sağlıkla kucağınıza alın bende Meryem hocada tedavi görüyorum. Çok samimi gerçekten seviyorum doktoru
Merhaba hayırlı olsun benimde siz gibi Salı günü yani 5 ağustosta transferim oldu süreciniz nasıl ilerliyor acaba ben eve kapadım kendimi maksimum kalkıp yemegımı yiyorum lavabo gidiyorum okadar bunun haricinde hep yatıyorum hiçbir belirtide yok olmalı mı onuda bilmiyorum ilk denememTesadüfen çıktınız önüme aşılama zamanımız da birlikte denk gelmişti oradan hatırladım bir soruda yorumlaşmıştık benimde transferim Salı günü çok heyecanlandım sizi duyunca hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın
Benimde ilk denemem hayırlı olsunMerhaba hayırlı olsun benimde siz gibi Salı günü yani 5 ağustosta transferim oldu süreciniz nasıl ilerliyor acaba ben eve kapadım kendimi maksimum kalkıp yemegımı yiyorum lavabo gidiyorum okadar bunun haricinde hep yatıyorum hiçbir belirtide yok olmalı mı onuda bilmiyorum ilk denemem
Benimde ilk denemem hayırlı olsunbenim kasık ağrılarım batmam oluyor ama kasık ağrım transfer öncesi de vardı. Dün hafif göğüs hassasiyetim başladı bugün biraz arttı gibi. Bende iş yapmıyorum ama evde yürüyüş falan yapıyorum tek yaptığım yemeğime yemek suyumu almak oluyor ama bazen bir kaç iş yapıyorum hafiften evde yürüyün kan dolaşımınızı desteklesin
Benimde ilk denemem hayırlı olsunbenim kasık ağrılarım batmam oluyor ama kasık ağrım transfer öncesi de vardı. Dün hafif göğüs hassasiyetim başladı bugün biraz arttı gibi. Bende iş yapmıyorum ama evde yürüyüş falan yapıyorum tek yaptığım yemeğime yemek suyumu almak oluyor ama bazen bir kaç iş yapıyorum hafiften evde yürüyün kan dolaşımınızı desteklesin hafif tempolu
Teşekkür ederimBenimde ilk denemem hayırlı olsunbenim kasık ağrılarım batmam oluyor ama kasık ağrım transfer öncesi de vardı. Dün hafif göğüs hassasiyetim başladı bugün biraz arttı gibi. Bende iş yapmıyorum ama evde yürüyüş falan yapıyorum tek yaptığım yemeğime yemek suyumu almak oluyor ama bazen bir kaç iş yapıyorum hafiften evde yürüyün kan dolaşımınızı desteklesin hafif tempolu
Ben konyada medova hastanesinde yaptırdım bana da 12 gün söylediler galiba bekleyeceğim. Bana da çift embriyo koyuldu. Bazen ağlama atağı bile geçiriyorum orada yoklar diye belirsizlik insanı kötü etkiliyor.Teşekkür ederiminşalalh olumlu sonuçlar alırız siz nerede yaptırdınız ben ankarda önder koç hocaya yaptırdım hrs hastanesinde gerçekleşti çift embriyo konuldu dr 12 gun sonra test dedi ama erken test yapmayı düşünüyorum kafamı toparlayamıyorum sürekli uğraşıyorum oldu olmadı diye
Evet bnde 2. Gün ve dün çok ağlama atağı geçirdim aralıksız 3 saat rahat aglamışımdır durduramıyorum kendimiBen konyada medova hastanesinde yaptırdım bana da 12 gün söylediler galiba bekleyeceğim. Bana da çift embriyo koyuldu. Bazen ağlama atağı bile geçiriyorum orada yoklar diye belirsizlik insanı kötü etkiliyor.
Banda 5. Gün embriyosu biri iyi kalite biri orta kalite denildi. Belirtiniz var mı sizin?Evet bnde 2. Gün ve dün çok ağlama atağı geçirdim aralıksız 3 saat rahat aglamışımdır durduramıyorum kendimikaçıncı gun embrıyosuydu bana 5. Gun embrıyosu transfer edildi
Hayırlı olsun sizindeKızlar selam, ben de 6 Ağustos’ta 5. Gün embriyosu transfer oldum. 16 Ağustos test tarihim. Idrarda erken gebelik testi en erken ne zaman yapmalıyım sizce? Kan vermeden önce bi idrar testi yapmak istiyorum
Ben 11. Gün kan verdiğimde eve gelip idrar testi yaptım ama erken gebelik olmayanı aldım direk çift çizgi çıktı.Bilemedim ki ne zaman yapsan insan çok merak ediyor dimiKızlar selam, ben de 6 Ağustos’ta 5. Gün embriyosu transfer oldum. 16 Ağustos test tarihim. Idrarda erken gebelik testi en erken ne zaman yapmalıyım sizce? Kan vermeden önce bi idrar testi yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?