Simdi siz başlamak için regl olmayı mı bekliyorsunuz yoksa başlandı mıAşağı yukarı aynı zamanlar bize de devletten rapor çıkarın masraflarınız azalır demişti devlete gittik çıkamadık leep geçirdim yasaklı süreç vardı herşey bitti ama raporu da alamadıkaşılama kararı verildi ücretli tüp bebeğe çevirdik dosyayı sonrada malum işte güvenemedik geri burdayız :))
Cumartesi regl olacağım pazartesi ilaçlara başlayacağız cuma gecesinden başlarsa cumartesi gel dedi stresten heyecandan gecikmez inşallahSimdi siz başlamak için regl olmayı mı bekliyorsunuz yoksa başlandı mı
Merhaba transfer sonucunuz ne oldu?Yaa hayırlı olsun inşallah bizde görürürz ikinci çizgiyi,malesef bu sabah rüyamdan ağlayarak uyandım rüyamda tutmamıştı ağlıyordum cok kötüydü direkt kalkıp test yapıcaktım ama erken diye yapmadım
pozitifMerhaba transfer sonucunuz ne oldu?
Gebeliğiniz hayırlı olsunpozitif7. Gün idrarda koyu çift çizgi cıktı kan verdim 237 cıkmıştı salı günü meryem hocada kan vericez :)
Erken gebelikle yaptım perşembe aksamı,dün aksam da normal testle yaptım erken kadar kopkoyu cıkmadı ama yine de ikinxi cizgi cıktı erken gebelikte böyle cıktı resmi bırakıyorumGebeliğiniz hayırlı olsunbende bugün transferimin 7. Günündeyim ama negatif siz kaset testle mi öğrendiniz erken gebelik testi mi yaptınız
Teşekkür ederim çizgi çok net çıkmış çift embriyo mu koyuldu? Bir de belirtileriniz nelerdi ? Benim belim ağrıdı ama bugün hiç bir belirtim yok tereddüt etmeye başladımErken gebelikle yaptım perşembe aksamı,dün aksam da normal testle yaptım erken kadar kopkoyu cıkmadı ama yine de ikinxi cizgi cıktı erken gebelikte böyle cıktı resmi bırakıyorum
Evet çift koyuldu,ilk zamanlar yani 2-3 gün hiçbişet olmadı sonrasında da aynı sanki yârın regl olucakmışım gibi karnım ağrıdı göğüslerim acıdı hala da devam ediyor bunlar ara ara birden regl ağrısı giriyor karnımaTeşekkür ederim çizgi çok net çıkmış çift embriyo mu koyuldu? Bir de belirtileriniz nelerdi ? Benim belim ağrıdı ama bugün hiç bir belirtim yok tereddüt etmeye başladım
Hayırlı olsun bende transferin 9.günü dün evde kaset test yaptım albi marka ile bugün kan vericem sizce kanda çıkar mıErken gebelikle yaptım perşembe aksamı,dün aksam da normal testle yaptım erken kadar kopkoyu cıkmadı ama yine de ikinxi cizgi cıktı erken gebelikte böyle cıktı resmi bırakıyorum
Hayırlı olsun çift cıkmış kanda da cıkarHayırlı olsun bende transferin 9.günü dün evde kaset test yaptım albi marka ile bugün kan vericem sizce kanda çıkar mı
Ay inşallah teşekkür ederimHayırlı olsun çift cıkmış kanda da cıkar
Kan sonucum 397 çıktıHayırlı olsun çift cıkmış kanda da cıkar
Hayırlo olsun cok sevindimmmmKan sonucum 397 çıktı
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsinKan sonucum 397 çıktı
Teşekkür ederim amin inşallahHayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına alabilmeyi nasip etsinilk denemede mi pozitif aldın birde belirtilerin var mıydı
Yaa çok sevindim senin adına bende bugün transferin 7. Günündeyim negatifi gördüm ama bekliyorum belki bir umut pozitifi görürümTeşekkür ederim amin inşallahEvet ilk deneme belirtim benim kasık ağrısı karın ağrısı var hep
İnşallah dua edicem senin içinYaa çok sevindim senin adına bende bugün transferin 7. Günündeyim negatifi gördüm ama bekliyorum belki bir umut pozitifi görürüm
Allah razı olsunİnşallah dua edicem senin için
Allah razı olsun
Tesadüfen çıktınız önüme aşılama zamanımız da birlikte denk gelmişti oradan hatırladım bir soruda yorumlaşmıştık benimde transferim Salı günü çok heyecanlandım sizi duyunca hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alınHayırlo olsun cok sevindimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?