Bu ilaçlar etkilemez diye biliyorum, eğer çatlatma iğnesi yaptıysan o bazen birkaç gün yalancı pozitif gösterebiliyormuş, ama 10–12 gün geçtiyse genelde gerçek oluyorKızlar bunu da şimdi ilk idrar ile yaptım.
Progestan fitil dex25 mg iğne, Progestan iğne ve Estroferm kullanıyorum sizce teste pozitif bir etkisi olur mu? 4. Denemem inanın bu süreç çok zor kendimi de esimi umutlandırmak istemiyorum cuma günü kan testi verilecek
Hayır canım etkisi olmaz. Gözün aydın olsunKızlar bunu da şimdi ilk idrar ile yaptım.
Progestan fitil dex25 mg iğne, Progestan iğne ve Estroferm kullanıyorum sizce teste pozitif bir etkisi olur mu? 4. Denemem inanın bu süreç çok zor kendimi de esimi umutlandırmak istemiyorum cuma günü kan testi verilecek
Yok canım pozitif duruyor. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç hücreli idi. Benimde 3. Gün embriyosu 10. Günde 90 civarında idi.Kızlar 3.gün embriyo tranferi. Bugün 9.günüm. Sizce yalancı pozitif olabilir mi. Üstteki days doctor çizgi hemen çıktı. Alttaki b good
Pozitif canım hayırlı olsun. Rabbım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla. çok mutlu oldum adınızaİlk attığım görsel hemen çıkmıştı sonra namazi kılmaya gittim geldim 10 dakika sonra daha da belirginlesmis. Rabbim bu yolda olan herkesin yardımcısı olsun sağlıkla kolaylıkla kucaklarına almayı nasip etsin insallah hepimizin
Allah razı olsun Elif bu yol çok zor Rabbim hayırlı bi sekilde sağ salim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsinPozitif canım hayırlı olsun. Rabbım hepimize kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla. çok mutlu oldum adınıza
Hücre sayısını hiç sormadım canım. İnşallahYok canım pozitif duruyor. Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kaç hücreli idi. Benimde 3. Gün embriyosu 10. Günde 90 civarında idi.
Merhaba hayırlı uğurlu olsun çoooook sevindimMerhaba,
Dayanamadım evde erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı?
Bugün treansfer günü dahil 8.gunum ve inanılmaz karin ağrım var regli olucakmisim gibi(
Karnım da sis(
4. Denemem umutlanmak ta istemiyorum ama 5. Gün embriyosu 2 tane taze transfer yapildi
13 haftalık olduk Allahn izniyleHücre sayısını hiç sormadım canım. İnşallahsizin şuan ne durumda acaba
Var canım bariz belli gözün aydınKızlar 3.gün embriyo tranferi. Bugün 9.günüm. Sizce yalancı pozitif olabilir mi. Üstteki days doctor çizgi hemen çıktı. Alttaki b good
Ay hadi inşallah çok teşekkür ederimVar canım bariz belli gözün aydın
Merhaba, bitanesi dondurulmuş 4bb idi ama diğeri taze hatching durumundaydı diğerini de çözüp ikisini birden koydular. Çok teşekkür ederim hala inanamıyorum inanın kan testinde görmeden emin olamicam gibiMerhaba hayırlı uğurlu olsun çoooook sevindimkaliteleri neydi acaba
Erken gebelik testi pek yanıltmaz benimde 9 gün çıktı hayırlı olsun şimdidenMerhaba,
Bugün treansfer günü dahil 8.gunum ve inanılmaz karin ağrım var regli olucakmisim gibi(
Karnım da sis(
4. Denemem umutlanmak ta istemiyorum ama 5. Gün embriyosu 2 tane taze transfer yapildi
Yaaaa çok teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun kaç günlük suan kan testi verdiniz miErken gebelik testi pek yanıltmaz benimde 9 gün çıktı hayırlı olsun şimdiden
Erken gebelik testi pek yanıltmaz benimde 9 gün çıktı onMerhaba,
Karnım da sis(
7 haftalık olduk evet çoktan verdik sizinde hayırlı olsun inşallahYaaaa çok teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun kaç günlük suan kan testi verdiniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?