- 30 Mayıs 2024
- 398
- 175
- 23
- 31
Dilerim kan testinde de o güzel haberi alırsınız rabbim hepimize yardım etsin tez vakitte bu duyguları yaşatsın inşallah bende 3 kez tüp bebek oldum ama sadece bikere trasmfwe olabildim oda kimyasal oldu şimdi kasımın sonuna tekrar transferim car inşallah nasip olurMerhaba, bitanesi dondurulmuş 4bb idi ama diğeri taze hatching durumundaydı diğerini de çözüp ikisini birden koydular. Çok teşekkür ederim hala inanamıyorum inanın kan testinde görmeden emin olamicam gibiRabbim sağlıkla hepimize kolaylıkla nasip etsin insallah çok zor süreçler
İnsalllah güzel haberi alırız burada hepimiz inanın bizi bizden başka kimse anlayamaz yaşamayan bilmiyor empati ile olacak durum değil çok zorDilerim kan testinde de o güzel haberi alırsınız rabbim hepimize yardım etsin tez vakitte bu duyguları yaşatsın inşallah bende 3 kez tüp bebek oldum ama sadece bikere trasmfwe olabildim oda kimyasal oldu şimdi kasımın sonuna tekrar transferim car inşallah nasip olur
Kan testini ne zaman vereceksin canım. Ben bile heyecan yaptımBuda predictor
MaşallahMerhaba,
Dayanamadım evde erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı?
Bugün treansfer günü dahil 8.gunum ve inanılmaz karin ağrım var regli olucakmisim gibi(
Karnım da sis(
4. Denemem umutlanmak ta istemiyorum ama 5. Gün embriyosu 2 tane taze transfer yapildi
Yarın vereceğimmmm ya ilk defa çift çizgi görüyorum. 4 yıl olacak. Bu üçüncü denemem. İnşallah güzel olur her şeyKan testini ne zaman vereceksin canım. Ben bile heyecan yaptım
Beni tek korkutan regl olacakmışım gibi çok karin sancım varHayır canım etkisi olmaz. Gözün aydın olsunhamilesin
Kesin var, ah o duyguyu iyi bilmez miyiz hiç, şuan be yaşadığını tahmin edebiliyorum sağlıkla ilerlesin en önemlisi o hayırlı olsunMerhaba,
Dayanamadım evde erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı?
Bugün treansfer günü dahil 8.gunum ve inanılmaz karin ağrım var regli olucakmisim gibi(
Karnım da sis(
4. Denemem umutlanmak ta istemiyorum ama 5. Gün embriyosu 2 tane taze transfer yapildi
Stres yapma inşallah kan değerin de çok güzel gelir ve katlanarak artarBeni tek korkutan regl olacakmışım gibi çok karin sancım varonun dışında bir belirti yok göğüs hasssasiyeti vs hiç olmadı
Çok teşekkür ederim cokkkKesin var, ah o duyguyu iyi bilmez miyiz hiç, şuan be yaşadığını tahmin edebiliyorum sağlıkla ilerlesin en önemlisi o hayırlı olsun
Coook teşekkür ederim yarın kan vericem insallah öyledir dualarınızı eksik etmeyinStres yapma inşallah kan değerin de çok güzel gelir ve katlanarak artar
Bol su+ uzan canım umarım karın ağrın yerleşme ağrısıdır bende karın ağrısı oldukça kanamam da olurdu o yüzden ağrıdan çok korkardım ama progestan fitillerle şükür ki bir şey olmadı bebeğime. Bol su rahim kasılmalarını azaltır o yüzden içebildiğin kadar su içÇok teşekkür ederim cokkkyarın kan testi vericem kalbim yerinden çıkacak, çok karin ağrım var korkuyorum regli ağrısı gibi bundan öncekilerde de ağrım olmuştu böyle
Kızlar 304 çıktı sonucummmmmKan testini ne zaman vereceksin canım. Ben bile heyecan yaptım
Gözün aydın canım. Kaçıncı günün tek mi çift mi transferdiKızlar 304 çıktı sonucummmmm
Benimde bugün 10. Günüm 159 çıktı 2 gün sonra tekrarlayalım testi dediKızlar 304 çıktı sonucummmmm
KızlarKan testini ne zaman vereceksin canım. Ben bile heyecan yaptım
benim bugün 10.günüm. Çift transferdi. Değer yüksek çıkmışi ikiside tutmuş olabilirGözün aydın canım. Kaçıncı günün tek mi çift mi transferdi
Gözünüz aydınnnn. Banada salı günü ver tekrar dediBenimde bugün 10. Günüm 159 çıktı 2 gün sonra tekrarlayalım testi dedi
Sizin de gözünüz aydın Rabbim insallah saglikla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeGözünüz aydınnnn. Banada salı günü ver tekrar dedi
Merhabalar değeriniz nasil ilerledi çift miiKızlar
benim bugün 10.günüm. Çift transferdi. Değer yüksek çıkmışi ikiside tutmuş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?