5.gun embriyosu transfer günü dahil 8.gun

Dilerim kan testinde de o güzel haberi alırsınız rabbim hepimize yardım etsin tez vakitte bu duyguları yaşatsın inşallah bende 3 kez tüp bebek oldum ama sadece bikere trasmfwe olabildim oda kimyasal oldu şimdi kasımın sonuna tekrar transferim car inşallah nasip olur

İnsalllah güzel haberi alırız burada hepimiz inanın bizi bizden başka kimse anlayamaz yaşamayan bilmiyor empati ile olacak durum değil çok zor Rabbim o günleri bize güzellikleriyle göstersin insallah

Maşallah Sağlıkla ilerlesin inşallah

Kesin var, ah o duyguyu iyi bilmez miyiz hiç, şuan be yaşadığını tahmin edebiliyorum sağlıkla ilerlesin en önemlisi o hayırlı olsun

Kesin var, ah o duyguyu iyi bilmez miyiz hiç, şuan be yaşadığını tahmin edebiliyorum sağlıkla ilerlesin en önemlisi o hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim cokkk yarın kan testi vericem kalbim yerinden çıkacak, çok karin ağrım var korkuyorum regli ağrısı gibi bundan öncekilerde de ağrım olmuştu böyle

Çok teşekkür ederim cokkk yarın kan testi vericem kalbim yerinden çıkacak, çok karin ağrım var korkuyorum regli ağrısı gibi bundan öncekilerde de ağrım olmuştu böyle
Bol su+ uzan canım umarım karın ağrın yerleşme ağrısıdır bende karın ağrısı oldukça kanamam da olurdu o yüzden ağrıdan çok korkardım ama progestan fitillerle şükür ki bir şey olmadı bebeğime. Bol su rahim kasılmalarını azaltır o yüzden içebildiğin kadar su iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…