bugün transferimin 5 günü ve 5 gün embriyosu transfer edildi ne zaman test yapsam çıkar en erken çok heyecanlıyım doktorum 21 ekimde kan ver dedi ama nasıl dayanırım
bugün transferimin 5 günü ve 5 gün embriyosu transfer edildi ne zaman test yapsam çıkar en erken çok heyecanlıyım doktorum 21 ekimde kan ver dedi ama nasıl dayanırım
Merhabalar sizin bu test görüntüsünden sonra mi sonuc304 cikti ? O zaman oradaki gibi tam koyulaşma görmemiz mümkün degil mi ? Ben renge göre beta tahmin etmeye çalışıyorum da ilki kimyasal olmuştu şimdi yine testte var gözüküyor ama gönlüm rahat olamiyor
Kızlar merhaba,
Bugün transferimin 16. Günü henüz kese görmeye gitmedik. Bu süreçte aralıklarla gaz sancısı gibi karnıma ağrı vuruyor korkmalı mıyım çok endişe ediyorum
Merhaba 10 ekimde transfer oldum bugün test yaptım 6. Günüm silik çizgi var daha önceki transferimde 9. Günde pozitif görmüştüm kimyasal olmuştu o yüzden sevincimi kan testine saklıyorum
Merhaba,
Dayanamadım evde erken gebelik testi yaptım sizce gebelik var mı?
Bugün treansfer günü dahil 8.gunum ve inanılmaz karin ağrım var regli olucakmisim gibi(
Karnım da sis(
4. Denemem umutlanmak ta istemiyorum ama 5. Gün embriyosu 2 tane taze transfer yapildi