5. Gün idrar testi

turuncu agac

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2021
2.055
883
53
28
Kızlar 5. Gün embriyosu 5. Gündeyim test yaptım yine dayanamadım negatif kendimş daha önceden hazırlayayım diye yapmıştım oysaki insan hiçbir zaman hazır olmuyor ağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum

Cok erken yapmışsınız idrara daha anca geçer,belki gec tutunmustur kendinizi üzmek icin cok erken 2 gün sonra kan verin en garantisi o

Embriyolar 1-2 gün rahim içinde dolanıp tutunduktan sonra 3 günde de ancak yerleşiyormuş. Yani hormonların kana ve idrara geçmesi için 5gün gerçekten az.. boşuna kendini üzme..

Cok erken yapmışsınız idrara daha anca geçer,belki gec tutunmustur kendinizi üzmek icin cok erken 2 gün sonra kan verin en garantisi o
Kötüye kendimi hazırlamak istemiştim iyi olursa zaten mutlu olurum demiştim ama hüsran cok cok hafif belli belirsiz bi şeyler var inşallah pozitif olur

Embriyolar 1-2 gün rahim içinde dolanıp tutunduktan sonra 3 günde de ancak yerleşiyormuş. Yani hormonların kana ve idrara geçmesi için 5gün gerçekten az.. boşuna kendini üzme..
İnsan en ufacık umuda tutulmak istiyor belli görürüm diye inşallah inşallah pozitifi görürüm dediğiniz gibi olur

Kötüye kendimi hazırlamak istemiştim iyi olursa zaten mutlu olurum demiştim ama hüsran cok cok hafif belli belirsiz bi şeyler var inşallah pozitif olur
sürecin başından beri denk geliyorum yazılarına , cok streslısın ,aşırı umutsuz..
ılk baslamandan,opudan,ıkı transfer olma durumundan tum yazılarını hatılıyorum belkı bana kızacaksın sanane dıye ama lütfen bunu kendıne yapma, sen hazır ol kı her bakımdan yavrunda sana sımsıkı tutunsun ..
nolur bunu kendıne yapma bıraz rahat bırak kafanı, vucudunu nolur..
5.gün cok erkennn, kendını sımdıden bu kadar düşürme.

Tek problemim tek problemim bu aşamıyorum kendimi kafayı yicem akışına bırakamıyorum tüp bebek sürecinin başından beri her aşamam stresliydi kendimi cok rahatlatmama çalışmama rağmen hep karşıma kötü şeyler çıktı bilmiyorum hayırlısı olsun yeri gelince başkalarına o kadar iyi ilaç oluyorum ki iş bana gelince olmuyor her şeyin farkında olup nasıl böyle bilmiyormuş gibi davranıyorum

9.-10. Gün falan yap istersen evdeki testleri. Onlar da negatif olsa bile geç döllenme olup kanda yine pozitif çıkma ihtimali var. Buradaki test negatif ama aşırı erken yapmışsın :)

9.-10. Gün falan yap istersen evdeki testleri. Onlar da negatif olsa bile geç döllenme olup kanda yine pozitif çıkma ihtimali var. Buradaki test negatif ama aşırı erken yapmışsın :)
Evde oturup hiçbir şey yapmayınca insan ne yazıkki ister istemez böyle şeylere kafa yoruyor inşallah pozitifi görürüm

bu çok zor kendini yiyip bitirirsin yani ben burdan yazılarından bile bunu hissediyorum..
opu oldum wc ye gıttım bısey olur mu, 5 ve 6. gun embrıyo transferı sorun olur mu ..
acaba doktoruna mı guvenmıyorsun bılemıyorum ama bır sorun var ve bu seni çok yorar her anlamda ...
test ıcın cok erken belkı 7,8 gun pozıtıf olacak ama suan bu kadar olumsuz yuklemek cok yanlış..
ne yaparsak yapalım nasip Allahım ol deyınce olacak..
ınsallaahh senınde yavrun sımsıkı tutunsun sana

Daha çok çok erken. idrar testi galiba bir de.

Belki matematiksel olarak çocuk mevzuna benden daha cok uğraşan insanlar var ama eminim benim kadar evhamlı değillerdir sanki şu an hayatımda arafta gibiyim hiçbir şey yapamıyorum işe başlayamıyorum piyano çalıyorum piyanoya başlayamıyorum spora gidemiyorum aklımda hep o soru işareti ya hamileysem kimseyi suçlamak ya da bu durumu birilerine atmak istemiyorum ama ne yazıkki çevreden cok cok fazla etkilenen biriyim her şeyi düşüncelerimle hislerimle halletmeye çalışan biriyim umarım hayatımın bu Araf kısmında bir an önce çıkarım tek istediğim bu

Eki Görüntüle 3165426
Gözlerimle 2. Çizgi çıkartmaya çalışıyorum resmen
Keşke yanımda olsa direk anlardım. Kızkardeşim hamileyken herkes dümdüz negatif görmüştü. Nasıl göz varsa görmüştüm ☺ ama onun sekizinci gündü. Alt ve üstten inanilmaz silik çentik vardı .
Oturdu ağladı ama pozitifti. Boylu boyunca çizgi olmasına gerek yok.

Bundan önceki hamileliğimde kaset testle adetime 6 gün kala öğrenmiştim 7 gün kala yaptığımda sadece benim gördüğüm incecik çizgi vardı kimse inanmadı eşim görmedi bile 6 gün kala değerim 17 ydi üstelik gelmende çıkmamıştı çizgi 40 dk kadar sonra çıkmıştı ne yazıkki 2 aylıkken kaybettim inşallah daha belirgin bir çizgiyle buraya atarım

inşallah. 3 güne hassas ve iyi bir markayla çıkar

bunun zararı sadece sana ınan..
hayatının odak noktasına bebegı koydugun ıcın herseyı onunla bağdastırıyorsun.
ınsallah bunu aşarsın yoksa işin zor hatta gerekırse destek al.
ben 3,5 senedır ugrasıyorum bır kımyasal geebelıgım oldu gecen sene ,
bu sene mayısta tup bebege baslayacakken dogal hamıle kaldım nasıl sevındıkkkk ama dış gebelık oldu cok zor zamanlar yaşadım bebeği düşürmek için uğraştık. ama demekki o an hayırlı zaman degıl dı onuda yaşayacakmışım..
bende normalde cok rahat bır ınsan degılım ama bılmıyorum yılların yorgunlugumu nedir hele dıs gebelıkten sonra daha sakinledim.. elimde değil çünkü hiçbirşey ..
sımdı tüpe basladık transfer beklıyorum ınsallah ılk severde kavusuruz ve saglıkla dünyaya gelir duam o yönde..
Rabbım emeklerını bosa cıkarmasın canım ..hıc bırımızın cıkarmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…