- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 28
- Konu Sahibi turuncu agac
-
umarım ilk transferinde güzel haberler alırsın teşekkür ederim inşallah yenebilirim bu halimi ben galip gelirim inşallah ne diyeyimbunun zararı sadece sana ınan..
hayatının odak noktasına bebegı koydugun ıcın herseyı onunla bağdastırıyorsun.
ınsallah bunu aşarsın yoksa işin zorhatta gerekırse destek al.
ben 3,5 senedır ugrasıyorum bır kımyasal geebelıgım oldu gecen sene ,
bu sene mayısta tup bebege baslayacakken dogal hamıle kaldım nasıl sevındıkkkk ama dış gebelık oldu cok zor zamanlar yaşadım bebeği düşürmek için uğraştık. ama demekki o an hayırlı zaman degıl dı onuda yaşayacakmışım..
bende normalde cok rahat bır ınsan degılım ama bılmıyorum yılların yorgunlugumu nedir hele dıs gebelıkten sonra daha sakinledim.. elimde değil çünkü hiçbirşey ..
sımdı tüpe basladık transfer beklıyorum ınsallah ılk severde kavusuruz ve saglıkla dünyaya gelir duam o yönde..
Rabbım emeklerını bosa cıkarmasın canım ..hıc bırımızın cıkarmasın.
İnşallah 8. Günden önce test yapmış mıydınız pekiMerhaba 5.gun icin bu yaptiginizt kaset testin hcg algilama yüzdesi çok düşük varsa bile cikmaz.
Erken gebelik testinde bile cikmama ihtimali cok yüksek.
Benim 8. Günde bu testte cok silik çıkmıştı üzmeyin kendinizi daha çok erken
Evet 3. Gun yapmaya başlamıştım cok sabirsizim,İnşallah 8. Günden önce test yapmış mıydınız peki
İnşallah bende görebilirim inşallahEvet 3. Gun yapmaya başlamıştım cok sabirsizim,
Erken gebelik testi ilee 5. Gun pozitifi gördüm.
8. Günde kaset test ile yaptim görüntüsünü paylaşıyorum hic görünmüyor neredeyse
Kim acaba etiketler misinizAşağıda biri daha aynı konudan açmış negatif gördüm diye ama şu an hamile cetveli var
Nedemek nolur sıkmayın canınızı, daha erken bir iki gun sonra kan verin inşallah istedgnz sonucu sağlıkla alınİnşallah bende görebilirim inşallahcok teşekkür ederim
Kana gitmeye cok korkuyorum başım ağrıdı hatta şu an 8. Gün test yapmayı düşünüyorum ya da belki 10. Gün direk kana giderim inşallahNedemek nolur sıkmayın canınızı, daha erken bir iki gun sonra kan verin inşallah istedgnz sonucu sağlıkla alın
amiinnnn ....umarım ilk transferinde güzel haberler alırsın teşekkür ederim inşallah yenebilirim bu halimi ben galip gelirim inşallah ne diyeyim
İnşallah teşekkür ederimamiinnnn ....
inşallaaahhh, en önemlisi senin iyi olman canım ...
guzel hayırlı haberlerını beklıyorum üzme kendini
Peki 10. Günden önce hiç kaset test yapmış mıydınız direk 10. Gün erken gebelik mi yaptınızKızlar taze 5.gün embriyo transferimden tam 10 gün sonra yaptığım testi atıyorum aşağıda. İmkansız gibi bir şey 5.gün çıkması. Yaptığım da normal test değil, hassas erken gebelik testi :)
Evet tek embriyo konuldu inşallah görürüm pozitifiCıkması mumkun degil bosuna uzulup bebişi de kendini de strese sokma. Suan en sakin rahat olman gereken bir zamandasın. Dualarını oku, sevdiğin seylerle mesgul ol.. En erken 8.günde kan verirsen cıkar o da tek embriyo ise 50lerde bir deger anca olur..iki gunde bir kan verildiği için en guzeli 10-12 gibi vermek
Hayırlı olsun canımKızlar taze 5.gün embriyo transferimden tam 10 gün sonra yaptığım testi atıyorum aşağıda. İmkansız gibi bir şey 5.gün çıkması. Yaptığım da normal test değil, hassas erken gebelik testi :)
Peki 10. Günden önce hiç kaset test yapmış mıydınız direk 10. Gün erken gebelik mi yaptınız
Hayırlı olsun canım
Bu durumdan pek anlamiyorum ama bildiğim kadarıyla en az 7-8gun sonra pozitiflesiyor kendinizi üzmeyin lütfen bir kac gün daha sabırKızlar 5. Gün embriyosu 5. Gündeyim test yaptım yine dayanamadım negatif kendimş daha önceden hazırlayayım diye yapmıştım oysaki insan hiçbir zaman hazır olmuyorağlamamak için kendimi çok zor tutuyorum
Me güzel yapmışsınız keşke bende duyabilseydim10.gün direkt yaptım. Çok sevdiğim eskiden izlediğim bir dizi buldum. Transferden sonra ona başlayıp bitirdinm. O yüzden çok düşünemedim transferi. 10.gün kan verdim ama 2 saate çıkacaktı. O yüzden gidip idrar testi yaptım. Hiç kaset test yapmadım daha önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?