• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün sonra yaşayacagım evim...

evine bayıldım çok zevkle döşenmiş renk uyumları harika rabbim mutlu ve huzurlu günlerde oturmayı nasip etsin inşallah darısıdaaaaa ben gibi bekarların başına inşallah:CüvCüv:

hersey cok guzel ..
ıyı gunlerde oturmanız dılegıyle a.s.

güle güle otur ama yatak odan beyaz tozunu sık sık alman gerekecek temizliği zor gibi eğer çalışıyorsan yorulursun çok beğendim hani sadece temizliği için dedim allah evinden huzuru mutluluğu eksik etmesin

güle güle iyi günlerde kullan canım mutluluklar

GüLe güLe oturun evin çok hoş huzurlu ve mutlu bi ev oLur inşallah :)

evin çok güzel olmuş huzurla ve sevgiyle oturman dileğiyle...

Allah mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.Herşey çok güzel canım.

Güle güle mutlulukla otur canim, huzurunuz eksik olmasin inş.
çok beğendim evini yatak örtün harika....:nazar:

evin çok güzel maşallah canım allah mesut etsin seni inşallah ağız tadıyla mutlu mesut yaşar ve güzel bir aile kurarsın çoluk çocuk yaşarsınız inşallahh

herşeyden önce ömür boyu mutluluklar dilerim canım allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.sevgi saygı muhabbet dolu bi evliliğiniz olur inş. evine gelince eşyaların çok şık havalı duruyo ufak tefek süs eşyasıyla kombine edersen daha şık olcağına inanıyorum .kapıdan içeri girince insanlar için ilk izlenim önemlidir girişte duvara bi tablo yada gösterişli bi ayna veya bi köşe çiçeği değişik bi hava katacaktır ama bunlar tabi evine geçtikten sonra yapman daha ii olur.sadece fikir vermek istedim eleştri değil yani yanlış anlama.tekrar güle güle kullan

canım güle güle otur ve eşinle bir yastıkta koca emiiiiŞeniz

Back
X