5 gün sonra yaşayacagım evim...

herşey çok güzel canım ama yatak odası takımın süper duruyor güle güle kullan sağlıkla.

Eşya seçimin süper hepsi de gerçekten çok şık

ama oturma odana gerçekten köşe koltuk takımı sanki daha iyi giderdi

bu arada yatak odasına bayıldım, beyaz bir takım böyle mi şık dururmuş, gerçekten çook güzel hele yatak örtün, tam çekmemişsin örtüyü ama gördüğüm kadarı bil yetti

Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin inş

çok gûzel evin varmis, güle güle otur canim. O koltuklar bende olucak, saolsunlar benim veletler saniyelik mahvederler. Arti yatak örtünü çooookk begendim.

canım hayırlı ugurlu olsun evin.ben bunu yazdıgımda evlenmiş olacaksın ALLAH ömür boyu mutlu etsin.bir yastıkta kocayın.herşeyin çok güzel eşyalar çok şirin.hele yatak odası mobilyan süper.salon takımın da öyle çok modern.çok zevklisin canım.ALLAH agız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.bir detayı söylemeden geçemeyecegim.herşeyin muhteşem.ama salondaki ortada duran pufun üzerine örtü koymaman daha iyi olur bence.ama tabi sen bilirsin tatlım.ben olsma koymazdım.pufun modern görünümünü almış.şimdi artık sehpalara bile koyulmuyor örtü.öptüm canım saglıcakla oturun.:1hug::nazar::nazar::nazar:

Allah mesut etsin,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin canım.Evin çok güzel...

çooookkk güzel olmuş cnm evin güle güle huzurla oturun sevginiz daha da güçlensin inşallah:asigim: özellikle antredeki halıya ve yatak odanın tümüne hayran oldum..

canım evin süper olmuş mobilyalardan belliki zevkli kızsın eşyalarına bayıldım özelliklede yatak odası eminimki çok ferahtır bende beyaz düşünüyorum mutlulukla ve huzurla oturman dileğiyle insallah bir ömür boyu mutlu olursun... ben mobilyaların markasını merak ettim bende Ankara'da oturuyorum sitelerden mi aldın?

evin çok güzel iyi günlerde huzurlu mutlu otur
özellikle halıların çok güzel markasını ve nerden aldığını mümkünse yazabilirmisin

1003659pj5.th.jpg

valla bendee çok begendım özellikledee salonu hangi magazadan aldın bı markası varmı canım yazarsan cvplarsan sevinirimm bendee bakıyorum da :D

ÇOK GÜZEL EVİN VAR MUTLULUKLAR DİLERİM.ALLAH HUZUR İÇİNDE OTURMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH:nazar::nazar:

evin cok guzel ıyı gunlerde otur.

salondakı halıyı nerden aldın? senace sende benım halının aynısından demıssın.benım de o tarz ve tonlarda halıya ıhtıyacım var salon ıcın.

Back
X