• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 gün sonra yaşayacagım evim...

canim cok gzl güle güle otur allah mutlulugunuz bozmasin huzur sevgi bereket evinizdene ksik olmasin cok hos yapmisisn canim yatak odana vee salonuna bayildim cok gzll...toruum odanda bnmki gbi yesil yesil cok hos...

şimdiden hayırlı olsun canım.Allah güle güle oturmaklar nasip etsin...

misafir odası halıların çok hoş...ve galiba misafir odada ki koltuğun siyah kumaşından perde fonu diktirmişsin...güzel bi seçim..uyum güzel...

oturma odan yeşil çok şirin..

yatak odan beyaz çok ferah..

mutluluklar:)))

Huzurla sağlıcakla ve de mutlulukla oturman dileğiyle...Halıların çok hoş :))))

çok güzel eviniz Allah mutlulukla doldursun.
o cici boncuklu örtülerinden bende aldım yeni dayanamıorum hala ne görsem alıorum, benden tavsiye ortadaki deri sehpanda örtü kullanma hem biraz büyük gelmiş uzun parça, belki kare parçalardan koyabilirsin. ben uzunu tv üniteme koydum ama benimki beyaz lake, eğer uzun parça sığarsa bi dene üstüne çerçeve biblo fln koyduunda dolabın çizilmez

gülegüle otur canım çok güzel ALLAHım bizlerede nasip etsin inşallah

canım mobilyalarından süs eşyalarına kadar herşey cok cok güzel bu arada yatak örtünüde çok begendim..allahım saglıklı huzurlu günler nasip etsin..

evlenirken evime karşı hissettiğim o güzel duyguyu hatırlattın bana..

ayyy çok guzel yaaaa Allah gule gule kullanmak nasıp etsın ınfanta cıgım hersey cok guzel valla super olmus evınız bu arada benım en merak ettıgım yer mutfak kısmıdır eklersen cok sevınırım kızzz-tatlicadiarzu-

sağlıkla mutlulukla ve huzurla oturursun inşallah yeni yerleşmiş ev gibisi yoktur

cok cici olmus güle güle huzurla oturursunuz insallah,benimde perdelerim böyle ama ben yikamada cok zorluk cekiyorum:( yatak odan daha bi güzel cünkü renkleri harika secmissin;)
keske banyonuda koysaydin,bende banyomu düzenlicem ama fikrim yok eccik tüyo alirdim ;)

yeni evinde güle güle otur Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın
düğününüzde şimdiden hayırlı uğurlu olsun

rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin perdeler ve mobilyalar çok ğüzel uyum saglamıs canım hayırlısı olsun

cnm hersey cok güzel valla bayıldım...
agzının tadı hiç bozulmasın inş güle güle otur.
bende bunun gibi bir ev hayal ederim hep harika inş olur

Back
X