Canim 5 kez tup bebek denedim eğer ikinci çizgi saatler sinra degilde yani terleme çizgisi değilse hamilesin ilaçtan bu kadar olmaz[/Qa
Ah be ktdesim allah tez zamanda evladina ya da evlatlarina kavustursun... İnslaaha oykedir birazdan acimden test yaptirmaya gitmeyi istiyirum bilmem olir mu kiCanim 5 kez tup bebek denedim eğer ikinci çizgi saatler sinra degilde yani terleme çizgisi değilse hamilesin ilaçtan bu kadar olmaz
bence hamissin.kan testini yaptir artik.İlkinde hemen cikmadi bu sabah yine yaptim ilki 5 dk sinra slik ama gorunur durumda ikincisi 2 dakikada daha net durumda foto atiyirum
Yaprirsamm mi korkuyiruuuumm senin kacincu gunde cikti hamilelik takvimin de hayirli olsun :)bence hamissin.kan testini yaptir artik.
5.gun embriyosu 5.gunde cikti.Yaprirsamm mi korkuyiruuuumm senin kacincu gunde cikti hamilelik takvimin de hayirli olsun :)
Yaaaa benkm de aynen 5. Gun ve iki transfer bebisler ama korkumdan baktiramiyorum ki testler de yapip esime veriyorum ilk o bakiyor ne zman di transferin yoksa gecen pazartesi mi senin de :)5.gun embriyosu 5.gunde cikti.
5.gun 23.52
6.gun 47.48
7.gun 82 cikti degerlerim
Bi de doktora gityin mi degerlerinle saglikli gebelik dedi mi ?Yaaaa benkm de aynen 5. Gun ve iki transfer bebisler ama korkumdan baktiramiyorum ki testler de yapip esime veriyorum ilk o bakiyor ne zman di transferin yoksa gecen pazartesi mi senin de :)
saliydi benim.doktor icin erken.persembe arayip sonucu solicem.ona gore kese icin cagrilacak.Bi de doktora gityin mi degerlerinle saglikli gebelik dedi mi ?
Benden 1 gun de sonraymisiin ugun okul cicki gidecegim insallah bana da dua esin kizlar sonuc guzel olsun keyifle buraya yazarim :)saliydi benim.doktor icin erken.persembe arayip sonucu solicem.ona gore kese icin cagrilacak.
Atkadasim sana ozelliklie tesekkur etmek istedim :) bugun test sonucumu aldim ilk senin sonucunla gaza gelip evde teat yapmistim ve o silik ciGiyi gormusmustum bugun de 9. Gunde 112 degeeim sukur oldu insallah cumarteai tekrar gidecegim allah tez zamnda ikimizi de bebekleeimize saglikli sihhatli.kavustursun :))5.gun embriyosu 5.gunde cikti.
5.gun 23.52
6.gun 47.48
7.gun 82 cikti degerlerim
cok sevindimmm.allah tamamina erdirsinAtkadasim sana ozelliklie tesekkur etmek istedim :) bugun test sonucumu aldim ilk senin sonucunla gaza gelip evde teat yapmistim ve o silik ciGiyi gormusmustum bugun de 9. Gunde 112 degeeim sukur oldu insallah cumarteai tekrar gidecegim allah tez zamnda ikimizi de bebekleeimize saglikli sihhatli.kavustursun :))
Senin 9. Gun degerin var mi en son kacti degerlerin benim de 2 embruyo acaba ikiz mi?cok sevindimmm.allah tamamina erdirsin
yarin 9.gunum benim.yarin yapicam.benim tek embriyoSenin 9. Gun degerin var mi en son kacti degerlerin benim de 2 embruyo acaba ikiz mi?
Selam,benim 10. Gün değerim 823 tü ve ikiz,13. Gün 3335 olmuştu.senin ikiz olmayabilir yani arkadaşım.Atkadasim sana ozelliklie tesek etmek istedim :) bugun test sonucumu aldim ilk senin sonucunla gaza gelip evde teat yapmistim ve o silik ciGiyi gormusmustum bugun de 9. Gunde 112 degeeim sukur oldu insallah cumarteai tekrar gidecegim allah tez zamnda ikimizi de bebekleeimize saglikli sihhatli.kavustursun :))
Tesekkurler arkadasim nasio bakalim meraldw bkliuiruzSelam,benim 10. Gün değerim 823 tü ve ikiz,13. Gün 3335 olmuştu.senin ikiz olmayabilir yani arkadaşım.
Maşallah seninkiler iyi tutunmus darısı hayırlısıyla başıma inşallah.Selam,benim 10. Gün değerim 823 tü ve ikiz,13. Gün 3335 olmuştu.senin ikiz olmayabilir yani arkadaşım.
Arkadaslar bugün ilk kez ultrasona girdim ve minik bebisi gördüm cok sukur.!! 10 gun sonra yeniden giricem darısı sizlerin de basına.!! Transferin 25. Günüydü bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?