5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

5.gun embriyosu 5.gunde cikti.
5.gun 23.52
6.gun 47.48
7.gun 82 cikti degerlerim
Yaaaa benkm de aynen 5. Gun ve iki transfer bebisler ama korkumdan baktiramiyorum ki testler de yapip esime veriyorum ilk o bakiyor ne zman di transferin yoksa gecen pazartesi mi senin de :)

Yaaaa benkm de aynen 5. Gun ve iki transfer bebisler ama korkumdan baktiramiyorum ki testler de yapip esime veriyorum ilk o bakiyor ne zman di transferin yoksa gecen pazartesi mi senin de :)
Bi de doktora gityin mi degerlerinle saglikli gebelik dedi mi ?

Arkadaslar bugün ilk kez ultrasona girdim ve minik bebisi gördüm cok sukur.!! 10 gun sonra yeniden giricem darısı sizlerin de basına.!! Transferin 25. Günüydü bu arada

rkadaslar 9. Gunde kantesti sonucu 112 sukurler olsun... Yardimini esirgemeyen karfesler allah sizdem razi olsun...

M350 benim de ikizmiş keseleri gördük,yolk keseleri oluşmuş,içerde pıt pıt atıyordu kalpleri ama sesi duyamadık,sadece gördük :)artık ikiz anne adayları olarak dertleşiriz,birbirimize yardımcı oluruz arkadaşım :)

5.gun embriyosu 5.gunde cikti.
5.gun 23.52
6.gun 47.48
7.gun 82 cikti degerlerim
Atkadasim sana ozelliklie tesekkur etmek istedim :) bugun test sonucumu aldim ilk senin sonucunla gaza gelip evde teat yapmistim ve o silik ciGiyi gormusmustum bugun de 9. Gunde 112 degeeim sukur oldu insallah cumarteai tekrar gidecegim allah tez zamnda ikimizi de bebekleeimize saglikli sihhatli.kavustursun :))

cok sevindimmm.allah tamamina erdirsin

Selam,benim 10. Gün değerim 823 tü ve ikiz,13. Gün 3335 olmuştu.senin ikiz olmayabilir yani arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…