Amin canımBence güzel hayırlı olsun
Kızlar çok şükür kan sonucumu aldım 530,6 nasıl sizce
Aminnn canım inş seninde bir an önce herşey yoluna girer tüm dualarımız seninleMaşallah canım gayet güzel darısı başıma inşallah dua edin lütfen yarın yine kan vericem
Benimde tas gibi oldular ama adet dönemlerinde okur genelde benim inşallah bebislerim yüzündendir ufakliklar belirti veriyordu r inşallah bugün çok mutluyum nedense onlarla yaaiyirum sanki ve her gittiğiniz yeri tanitiyorum :)Kasık ağrım hiç geçmemişti,göğüsler şiş ve ağrılı hala.ve göğüs etrafında damarlar baya belirginleşti. Hatta test günümde damarlardan pozitif olacağını tahmin etmiştim. Çok şükür ki pozitifim :)
Benim de kurudu dudaklaeim ama ilaçlardan galibakizlar dudaklari kuruyup catlayan oldu mu hic?bakim kremi surmeme ragmen boyle bi durum var transferden beri
Buna doktorun cevap verebilir arkadaşım.ben 5 gün 1 er doz kullanmıştımArkadaşlar acil
Menogon iğnesi kac ampül kactane toz kullandiniz? Dr reçeteye birşey yazmamis.bugün yapıcam acil lütfen
Bende de olmuştukizlar dudaklari kuruyup catlayan oldu mu hic?bakim kremi surmeme ragmen boyle bi durum var transferden beri
Sabah esinle birlikte okuduk msajini bizim de 5. Gün embriyosu ve 8. Günümüz bugün zor tutum eşimi gidip test alaxakti zor ikna ettim :))kizlar bugun 5.gunum.5.gun embriyosuydu.sabah predictor erken gebelik testi yaptim ve silik cizgiyi gordum
Daha erken kızlar. Biraz bekleyin.dr demedimi kac gün sonra tesz yapmalısınız diye?Sabah esinle birlikte okuduk msajini bizim de 5. Gün embriyosu ve 8. Günümüz bugün zor tutum eşimi gidip test alaxakti zor ikna ettim :))
Dedi ama çok zor değil mi beklemek senin kacinci günün?Daha erken kızlar. Biraz bekleyin.dr demedimi kac gün sonra tesz yapmalısınız diye?
Tabiki simdinkonusmak kolay gelsin o günler nalayacaksin :))Evet beklemek zor.ama erken yapınca faydasi yokki. ? benim daha yumurta toplanmadi.hayirlisiyla dün bitti igneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?