5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

3 denemeyi 2 yıl sonra yaptık çok şükür pozitif hamileyim keseyide gördük
tebrikleer sevindim adina :)
Benîm dun doktorda rdv vardi doktorum tekrar yazdi ilaclarimi ve aralikta 3.cuyu deniycez yani dusukle arasinda 2 adet bile yok doktorum dondurulmus oldugu icin beklemeye gerek yok dedi yumurta toplama olsaydi 4 ay bekletecekti
Siz kac embriyo konuldu ?

2 Embriyo transfer edildi tek kese gördük dr bazen üst üste geliyor dedi bakalım haftaya kontrol

Canım benim degerimde yüksekti ikiz diye bekledik tek kese göründü,senin kaçıncı günde keseyi gördünüz
13. gün 3335 çıktığında tek kese gördük ama 9 gün sonra tekrar gittim ve 2 kese de göründü,birinde kalp atışı ekranda görülüyordu,diğeri görülmüyordu.daha çok küçükler dedi dr.ondan dolayı göremedik,3 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım inşallah görürüz kalp atışlarını da :) bu arada vajinal ultrasonda bu kadar görebildik.senin kesin tek kese mi?bi daha gittin mi kontrole?

Maşallah seninkiler iyi tutunmus darısı hayırlısıyla başıma inşallah.
işin hoş olan tarafı şu,4 tane 5. gün embriyom donduruldu,3 ü en iyi kalite,1 tanesi onlar kadar olmasa da iyiydi ve kıyamadık onu da dondurduk demişti embriyolog.ve transferde o ve iyi kalite 1 tane transfer edildi.yani o en iyi kalite olmayan da tutundu,yawrum çok istekli,dirençli çıktı :))))))inşallah devamını da getirebilir.tüm duam onlarla...

Bana tek kese dedi ama belli olmaz dedi 12. Gün kan tahlili yaptırdım 15. Gün konturole çagırdı normalde çok erken kese için o yüzden emin konuşmadı ısrarla tekmi diye sordum 15 gün sonra bebekleri ve kalp atışını aldıgımızda belli olur dedi

Embriyoları dondurmak icin hastaneye ne kadar ödediniz..embriyoların orda olduguna dair kac tane orda olduguna dair bir kagit felam verildimi size..

1300 tl dondurma ücreti verdik.evet bi kağıt verildi cnm.sonra her yıl için 550 tl bakım parası verilecekmiş.ikiz gebelik oldu,Allahın izniyle sağlıkla doğarlarsa başka çocuk düşünmeyiz ve dondurma işlemini sonlandırrız sanırım üzülerek

ikizden sonra bi daha düşünür müyüz bilemem,önce bi yaşamak gerek tabi.bi de cibnsiyetler önemli. iki erkek olursa kız olur mu diye dener miyiz bilmem
Nerde yaptirdiniz isleminizi maasallah daris basimiza benim de 2 embriyo ama senin degerlerin yaninda benjmkiler ikiz icin dusuk :))

Benimde ikiz gebelik çok şükür.Rabbim hepimize hayirliaiyla kucagimiza almayi nasip etsin ve bu duyguyu bütün isteyenlere en yakin zamanda yasatsin insallah.benim 13.gün1736 . 15. Gün 4332 di ve keselerimizi gördük.simdi kalp atislarini duymak icin heyecanla bekliyoruz

Allah saglıklı kucagınıza almayı nasip etsin keseyi hangi gün gördünüz 15. Gün mü

Sali sabahi kanamam oldu acile gittik hemen.19.Günüm dü doktor ultrasonla bakti gördük çok şükür

Sali sabahi kanamam oldu acile gittik hemen.19.Günüm dü doktor ultrasonla bakti gördük çok şükür
hayırlısı olsun bebisleriniz Allah tamamına erdirsin benim de 13.gün 1631di kan sonucun acaba bizde mi ikiziz henüz kese için git!edik sizin degerlerinizi görünce heyecanlandım birden

Olabilir canim insallah.ben çok severim ikizleri.çok da istiyordum ikiz.senin benden bile fazla insallah haberlerini bekliyoruz artik

Süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…