5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

Canım benim degerimde yüksekti ikiz diye bekledik tek kese göründü,senin kaçıncı günde keseyi gördünüz
Yarin 11. Gunum ve ikinci testi yaptiracagim bakalim insallah kocaman olmus benimle gorsumeyi dbekliyirlardiiir. Sizin bebisleriniz de saglikli ve sihhatyli olarak dogarlar insallah

Yarin 11. Gunum ve ikinci testi yaptiracagim bakalim insallah kocaman olmus benimle gorsumeyi dbekliyirlardiiir. Sizin bebisleriniz de saglikli ve sihhatyli olarak dogarlar insallah
Amin canım inş sizinde degerler artar saglıklı kucagınıza alırsınız

Benimde bugün ikinci tahlil günümdü ilki 62.8 ikincisi 116.5 çıktı 3. Denememdi 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Biraz tedirginim bende kese kalp atışı görsem bir nebze rahatlayacağım
Tebrikler allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben de 3 cuyu deniycem 2.ci kimyasal oldu acaba siz 2/3 arasi ne kadar beklediniz tekrar yaptirmak icin benimde 2 donmus var 5. Gun

Bende dün keseyi gördüm çok şükür tek kese sağlıkla dünyaya getiririm yavrumu inşallah

Tebrikler allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben de 3 cuyu deniycem 2.ci kimyasal oldu acaba siz 2/3 arasi ne kadar beklediniz tekrar yaptirmak icin benimde 2 donmus var 5. Gun
3 denemeyi 2 yıl sonra yaptık çok şükür pozitif hamileyim keseyide gördük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…