Canım benim degerimde yüksekti ikiz diye bekledik tek kese göründü,senin kaçıncı günde keseyi gördünüzSelam,benim 10. Gün değerim 823 tü ve ikiz,13. Gün 3335 olmuştu.senin ikiz olmayabilir yani arkadaşım.
Yarin 11. Gunum ve ikinci testi yaptiracagim bakalim insallah kocaman olmus benimle gorsumeyi dbekliyirlardiiir. Sizin bebisleriniz de saglikli ve sihhatyli olarak dogarlar insallahCanım benim degerimde yüksekti ikiz diye bekledik tek kese göründü,senin kaçıncı günde keseyi gördünüz
Amin canım inş sizinde degerler artar saglıklı kucagınıza alırsınızYarin 11. Gunum ve ikinci testi yaptiracagim bakalim insallah kocaman olmus benimle gorsumeyi dbekliyirlardiiir. Sizin bebisleriniz de saglikli ve sihhatyli olarak dogarlar insallah
İki transfee oldu 8. Gun degeri 112 ydi. Senin degerlwe nasil burda okuyorum ama surekli farkli farkli seyler okudugumdan hep unutuyorum :)Amin canım inş sizinde degerler artar saglıklı kucagınıza alırsınız
Tebrikler allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallahBenimde bugün ikinci tahlil günümdü ilki 62.8 ikincisi 116.5 çıktı 3. Denememdi 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Biraz tedirginim bende kese kalp atışı görsem bir nebze rahatlayacağım
4 gün sonra yaptırdık 3 tahliliTebrikler allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben de 3 cuyu deniycem 2.ci kimyasal oldu acaba siz 2/3 arasi ne kadar beklediniz tekrar yaptirmak icin benimde 2 donmus var 5. Gun
Hayırlı olsun inş darısı kalp atışını duymaya keseyi kaçıncı gün gördünüzBende dün keseyi gördüm çok şükür tek kese sağlıkla dünyaya getiririm yavrumu inşallah
3 denemeyi 2 yıl sonra yaptık çok şükür pozitif hamileyim keseyide gördükTebrikler allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben de 3 cuyu deniycem 2.ci kimyasal oldu acaba siz 2/3 arasi ne kadar beklediniz tekrar yaptirmak icin benimde 2 donmus var 5. Gun
Transferin 20. Günü inşallah kalp atışını duyacağızHayırlı olsun inş darısı kalp atışını duymaya keseyi kaçıncı gün gördünüz
8. Gün 188,4 10 gün 530,6. 12. Gün 1154İki transfee oldu 8. Gun degeri 112 ydi. Senin degerlwe nasil burda okuyorum ama surekli farkli farkli seyler okudugumdan hep unutuyorum :)
İnş canım bir an önce kucagımıza alırız bebişleri , Allah olmayanlarada nasip ettsin o duyguyu yaşatsınTransferin 20. Günü inşallah kalp atışını duyacağız
Amin inşallah Allah herkese nasip etsinİnş canım bir an önce kucagımıza alırız bebişleri , Allah olmayanlarada nasip ettsin o duyguyu yaşatsın
Hay maasallahbayagi bi yuksek degerlee8. Gün 188,4 10 gün 530,6. 12. Gün 1154
Süper gözünüz aydinAy kizlarrrr degerim 11. Gun 365 olmusss :)))
Saolasin canim rabbim.hepimizin bebeklerini kazasiz belasiz saglikli olarak zamani gelidifnde gelmelerini.nasip etsin amiiinSüper gözünüz aydin
Amin inşallahSaolasin canim rabbim.hepimizin bebeklerini kazasiz belasiz saglikli olarak zamani gelidifnde gelmelerini.nasip etsin amiiin
Aynen kasim.ayi bizim eve de cok ugurlu geldi aukurler olsun ev ala.niyetimiz vardi onda bi adim attik esim yurt disina gitmek.istiyordu onda bir adim atildi aukur bu ay cok.ugurlu geldi rabbim daim etsinKasım uğurlu geldi. Maşallah cok hamile var bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?