Senin gazina gelip test yaptim biraz önce asma çok çok silik cikti ne yapayim bilemedim :Skizlar 5.gun degerim 23.52 cikti.insallah katlanarak devam eder.
idrar silik cikar cnm.ama senin gunun benden ileri.silik gorduysem kani yaptir.ben durmadim yaptirdim.Senin gazina gelip test yaptim biraz önce asma çok çok silik cikti ne yapayim bilemedim :S
Ağlamak istiyorum yarin sabah AC bi daha yapacagsimidrar silik cikar cnm.ama senin gunun benden ileri.silik gorduysem kani yaptir.ben durmadim yaptirdim.
İnşallah güzel arkaasim inşallah dediign gibidir ve saglikli şekilde bebeklerimize. Lavabodan üzülerek cijtim olmamis gene diye esim teselli etti gitti vakti kiii silik cikmis çok sevindik :)))evet senin normal test.ve silik.sende hamissin:)duramazsan hastaneye git acilden yaparlar.ben ozel hastanede yaptirdim.1 saatte cikti
Allah YARDIMCINIZ ve yardimcimiz olsun inşallah bu kez sagsalim bebeginize kavusursunuz gönlüm sen tüm arkadaşlara her aklima geldiğinde dua ediyirumMerhaba arkadaşlar masallah pozitif sonuç alan alana bizlerde dua edin olurmu
bende yarın 6. Gun embriyo mu alicam 5. Denemem bu cgh de yapıldı Rabbim yardimciniz olsun
annelerin duasi gecermis bizleri unutmayın olur mu
Allah YARDIMCINIZ ve yardimcimiz olsun inşallah bu kez sagsalim bebeginize kavusursunuz gönlüm sen tüm arkadaşlara her aklima geldiğinde dua ediyirum
Bende jel nadiren belli belirsiz pembelikle geri geliyo.. Ama çok nadir yani,hatta ben hep yerleşme kanaması olur mu diye beklediğim için benzetirdim bazen:) ama siyaha yakın kahverengi biraz korkutucu geldi,inşallah bi sorun yoktur.
Kizlaaar bentest yaptim demis miydim bugun yine yaptim cizgi biraz daha belirgin oldu ama simdi kan testi zamani
Tahlil gunu cumartsiCanim masallah oldu bu iş kaç gün oldu ...tahlil günün ne zamandi
Tahlil gunu cumartsi
İlkinde hemen cikmadi bu sabah yine yaptim ilki 5 dk sinra slik ama gorunur durumda ikincisi 2 dakikada daha net durumda foto atiyirumMaşallah Can'ım resimleri varmı testlerin bende erken bakmayı düşünüyorum
Hemen ikinci çizgi çıkıyormu yoksa bekliyormusun Can'ım
İlkinde hemen cikmadi bu sabah yine yaptim ilki 5 dk sinra slik ama gorunur durumda ikincisi 2 dakikada daha net durumda foto atiyirum
Ayyyy insallah yaaaa korkuyorum bi de rkadasim dedi ki ilaclarin etkisidir fazla havaya girme sonra cok uzulursun. Ben simdiden uzuldum ve korkularim da artti ayrica kendi de tup bebek le cocuk sahibinolmus cok uzuldum ama kan testi yapmaya cok.korkuyirumAh Be canim masallah bildiğin hamilesin sen kaçıncı gün ılkini yaptın 5. Gün embriyosuydu dimi
Canim 5 kez tup bebek denedim eğer ikinci çizgi saatler sinra degilde yani terleme çizgisi değilse hamilesin ilaçtan bu kadar olmazAyyyy insallah yaaaa korkuyorum bi de rkadasim dedi ki ilaclarin etkisidir fazla havaya girme sonra cok uzulursun. Ben simdiden uzuldum ve korkularim da artti ayrica kendi de tup bebek le cocuk sahibinolmus cok uzuldum ama kan testi yapmaya cok.korkuyirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?