5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

Saolun kanamam kirmizi renkli basladi baya cogaldi ayni adet gibi artmaya baslamisti koyu renk oldu sonra iste acilde serum ve igne yaptilar.sonra 4 gün igne vuruldum simdi durdu cok şükür

Saolun kanamam kirmizi renkli basladi baya cogaldi ayni adet gibi artmaya baslamisti koyu renk oldu sonra iste acilde serum ve igne yaptilar.sonra 4 gün igne vuruldum simdi durdu cok şükür
Allah yardimcin olcun canim insallah ebbegin iyidir kalp atisini duydun mj

Arkadaşlar nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz Balık yiyemiyorum ya çok kokuyor ağzımın tadı kötü oluyor eskiden balık yerdim.

Arkadaşlar nasıl besleniyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz Balık yiyemiyorum ya çok kokuyor ağzımın tadı kötü oluyor eskiden balık yerdim.
Ben balik dayiyorum bol bol meyce ve sebE yemekleri yiyirum kuruyemis kabak cekirdegi bol yuyirum bu sekilde ozellikle balik hapincimiyorum

Ben beklemelerdeyim yine tip bebekcilerin kaderi beklemek.galiba :)) 1 aralikta tup bebek.merkezi doktorum randevu verdi o tarihe kadar kimseye gitmebe gerek yok dedi ben de bekliyorum simdi :)

Ya ben geçen hafta gittim kontrole,2 keseyi gördük,birinde kalp atışı da görülüyordu ama sesi duyulmuyordu,diğeri daha geç döllenmişti o yüzden onda bi hareket göremedi.kontrolde muayene ücreti ödedim,250 tl gitti yani.ve 2 aralığa tekrar randevu verdi,bana biraz para tuzağı gibi geldi,aynı ay içinde kese kalp atışı derken 500 tl para gidecek yani.sizin merkezlerde bu muayeneler pakete dahil miydi acaba?

Evet ozellikle randevu alirkwn soyledi sekreter ilk.muayene kalp atisi kese cogul gebeliik horunteluleme icin de olacak sonraki.muayeneler isterseniz bu dokttira devamedebilirisniz o zmaan ucrwt geverli olavak dedi sen sordun mu neden pakette degil diye?

Evet sordum,artık tedavi bitip hamilelik başladı ve onun devamı dedi,pat diye aldı 250 yi,5 dakka baktı ve bitti,yani bi konuşma ,beslenme önerisi,dikkat edilecekler falan da konuşulmadı.ben öğretmenim,eşiniz de öğretmen mi dedi,mühendia diyince sanırım bunlar paralıdır diyip azıcık tırtıklayalım demek istedi.bi de 12.haftaya kadar ben takip etmek istiyorum dedi...naapsam bilemedim..

Neden ek ücret ödüyorsunuz bende konturole tüp bebek merkezine gidiyorum ama hiç muayene ücreti almadılar

Ozel aaglik var mi canm bnm de ben ogretmenim esim muhendis ozel saglik var avantajli oluyir oyle durumlarda

Özel sağlık yok..bana şu saçma geldi,kan testi pozitif +kese görme+kalp atışı duyma pakete dahil olur,betahcg pozitif çıktığı andan itibaren herhangi biri gibi görülmek ve yolunmak hiç hoş değil.muhasebeye mail attım gündüz,geri dönmediler henüz.bakalım ne dicekler,2 aralıkta yine ücret alıcaz derlerse normal kadın doğumcuma devam edicem.

İste baksana canim isi duseni bulmuslar yolmk icin firsat ayiyorlar bu surecte hep boyle olmadi mi zaten
Benden de tahlil deyip alıyorlar sizede yapıldımı keseyi gördükten sonra kan tahlili dediler 300 ney için dedim 20 ye yakın tahlil dedi bence gereksiz yada bu tesleri saglık ocaklarıda yapıyor ücrersiz

Egee bir tehdit yoksa devam edbilirsin. Bi yandan da icinden diyorum ki o kadar para doktuk varsin taip etmek isterse kwndi tuo bebek doktorum takip etsin. Ama yolunmayo da hic icinme sindirwmiyorum :)

Benden de tahlil deyip alıyorlar sizede yapıldımı keseyi gördükten sonra kan tahlili dediler 300 ney için dedim 20 ye yakın tahlil dedi bence gereksiz yada bu tesleri saglık ocaklarıda yapıyor ücrersiz
Ben daha hic gitmedim beta yi da baska bi hastanede yapturdim. Ama ozellikle sorsum para alinmayacagini soykedi test isterse de artik sizden tecrube olur disardan yaptiririm artik

B
Ben daha hic gitmedim beta yi da baska bi hastanede yapturdim. Ama ozellikle sorsum para alinmayacagini soykedi test isterse de artik sizden tecrube olur disardan yaptiririm artik
bencede geçen sene hamileligimde de istedi ama saglık ocagı ücretsiz yapıyor dedi orda yaptırmıştım.doktordan doktora degişiyor kendi vicdanlarına kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…