Kaç çıktı ilk değerin? Bakalım ikiz ihtimalin var mı:)kızlar selam bende dün hamile olduğumu öğrendim ilk denememdi 5. gün embriyosu konuldu 2 tane. şimdi cuma günü tekrar kan testi vericem bakalım değerim yükselmişmi diye şimdi onun telaşı başladı
canım 10. gün değerim 52.17 çıktı. iyimidir sence yarın tekrarlıcaz artma varmı diye hala korku içindeyim..Kaç çıktı ilk değerin? Bakalım ikiz ihtimalin var mı:)
Canim insallah tutmustur.herkesin başka oluyor bende 14 gün her gün burada okuyarak gecirdim mesela benim ilk konuldugu günden hamile test günüme kadar her gün kahverengi lekelenmem vardi bazisinin hic olmuyor.çok dua et rahat olmaya calis seninledir melegin insallah
Can'ım maalesef değerim düştü kimyasal oldu sanırımBence normal,12. Gün 100 küsürlerde olacak.tekil gebeliktir senin ki.bugün mü tekrarlayacaksın testi?mmousee
Merhaba ben de dün doktora gittim ve kalp atışlarını duyduk çok şükür Rabb'ime .!!! Ikimizin aynı biliyor musun ben de dün 6+6 idim bugün 7 oldu aynıyız..Insallah cnmmmm ☺
Canım transferin kaçıncı günü kontrole gitmiştin acaba ben transferin 12. Günümdeyim hamileyimde onun için merak ettimMerhaba arkadaşlar;
İlk kontrole gittin. 6 hafta 6 günlük hamileyim. Tek kese gördük ve kalp atışlarını duyduk. O an çok mutlu oldum. Allah herkese bu duyguları nasip eder inşallah.
Senin kacinci gün belli oldu hamilelik. ?Canım transferin kaçıncı günü kontrole gitmiştin acaba ben transferin 12. Günümdeyim hamileyimde onun için merak ettim
1o. Gün bhcg 221 di 12. Gün 481 e yükseldi doktor hamilelik var dedi canım senin belliSenin kacinci gün belli oldu hamilelik. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?