5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

Benden de bazı kan testleri istedi,yarın sabah yaptırmayı deniycem sağlık ocağında.yazarım hangilerinin yapıldığını,size de fikir olur..özelde 200 küsür fiyat çıkardılar.

Benimde tüp bebek yaptirdigim yer şehir dışı oldugundan bulundugum sehirdeki özel bi hastaneye gidiyorum randevulari cok dolu doktor hanimin ayin 30 na verdi.heyecanla o günü bekliyoruz simdi.insallah hepimiz duyariz meleklerimizin kalp atışlarını

Benim gittiğim merkezde muayene ücreti 1kere alıyorlar 6 ay geçerli oluyor ama be. Şehir dışında olduğum için merkeze gidemiyorum özel hastanede gidiyorum keseyi gördük bu hafta tekrar kontrole çağırdı bakalım hayırlısı inşallah duyarız ama kendi Dr.um ay sonu duyarsınız demişti. heyecanla bekliyoruz

Kızlar banada destek olun 5 gün embriyo pazartesi transferim oldu evde dinleniyorum zaman geçmiyor 11 yıl. Önce yaptım 1 kızım var ikizler biri devam etmemisti

Son düzenleme:
kızlar selam bende dün hamile olduğumu öğrendim ilk denememdi 5. gün embriyosu konuldu 2 tane. şimdi cuma günü tekrar kan testi vericem bakalım değerim yükselmişmi diye şimdi onun telaşı başladı

Poliklinik testleri ücretsiz yapıyor,sağlık ocağı toxoplazma falan gibi testleri yapmıyor.bu arada muayene ücreti 3 hafta için geçerliymiş,bir sonraki gidişim ücretsiz olacakmış.mışmışmışşş :)

kızlar selam bende dün hamile olduğumu öğrendim ilk denememdi 5. gün embriyosu konuldu 2 tane. şimdi cuma günü tekrar kan testi vericem bakalım değerim yükselmişmi diye şimdi onun telaşı başladı
Kaç çıktı ilk değerin? Bakalım ikiz ihtimalin var mı:)

Merhaba kizlarrr...

Benim de 5. Gün transferim oldu. İnşallah bende zamanı geldiğinde sizin gibi burda güzel haberler verebilirim. Yerlesme belirtileri ne zaman basladi ve neler olmustu

Canim insallah tutmustur.herkesin başka oluyor bende 14 gün her gün burada okuyarak gecirdim mesela benim ilk konuldugu günden hamile test günüme kadar her gün kahverengi lekelenmem vardi bazisinin hic olmuyor.çok dua et rahat olmaya calis seninledir melegin insallah

Insallah cnmmmm ☺

Merhaba arkadaşlar;

İlk kontrole gittin. 6 hafta 6 günlük hamileyim. Tek kese gördük ve kalp atışlarını duyduk. O an çok mutlu oldum. Allah herkese bu duyguları nasip eder inşallah.

Merhaba arkadaşlar;

İlk kontrole gittin. 6 hafta 6 günlük hamileyim. Tek kese gördük ve kalp atışlarını duyduk. O an çok mutlu oldum. Allah herkese bu duyguları nasip eder inşallah.
Canım transferin kaçıncı günü kontrole gitmiştin acaba ben transferin 12. Günümdeyim hamileyimde onun için merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…