5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

Merhaba kizlarrr...

Benim de 5. Gün transferim oldu. İnşallah bende zamanı geldiğinde sizin gibi burda güzel haberler verebilirim. Yerlesme belirtileri ne zaman basladi ve neler olmustu
Benim göğüslerimlerimde hassasiyet ve ara ara kasïklarıma sancı giriyordu tabi hiç belirtisi olmayıp hamile kalanda var kişiden kişiye değişiyor canım seni as nlayabiliyorum bende kendimi çok dinliyordum .inşallah güze olur.bebişlerimizin bizimle olduğunu düşüp kendimixi rahatlatalım canım

Canım transferin kaçıncı günü kontrole gitmiştin acaba ben transferin 12. Günümdeyim hamileyimde onun için merak ettim

benim hcg 1.000i geçince kese görmeye gittim.daha önce dış gebeliğim var.keseyi rahim içinde görmek istedim bir an önce çünkü.4+5de karından kese görüldü.6+2 de kalp için çağırdı

benim hcg 1.000i geçince kese görmeye gittim.daha önce dış gebeliğim var.keseyi rahim içinde görmek istedim bir an önce çünkü.4+5de karından kese görüldü.6+2 de kalp için çağırdı
Benim ikiz,5+6 da birinin kalp atışını gördü,diğeri daha küçüktü göremedi.sonra 6+5 te başka bir doktora gittim ,karından muayene etti,yine birini gördü diğerini göremedi.yarın kendi doktorumla randevum var,7+4 olucak ve vajinal bakıcak,inşallah bu sefer ikisinin de kalp atışı duyulur. Daha küçükler dedi,karından duyulmaması normal dedi,bakalım ne çıkacak,inşallah iki yawrum da sağlıklı bir şekilde büyümeye devam ediyordur..

İnşallah canım inşallah testime son 5 Gün kaldı ama yüreğim pır pır. Korku heyecan hepsi bir arada... Senin sonuclandi mi ?

İnşallah canım inşallah testime son 5 Gün kaldı ama yüreğim pır pır. Korku heyecan hepsi bir arada... Senin sonuclandi mi ?
Test değerme göre doktorum hamilesin dedi 2 hafta sonra doktoruma gideceğim şehir dışında olduğu için geç çağirdı herhalde muayenede net görülsün diye ama çok merak ediyorum 2 tane transfer olmuştu acaba ikiside tutundumu kalp atışlarını duyabilmek için sabırsızlanıyorum. Bu sürecin her safhası ayrı bir korku ve heyecan. İnşallah sende hamilelik haberini paylaşırsın canım

Ayy süper bi haber harika bi heyecan olsa gerek ☺
Benim de cuma günü gebelik testi yapılacak nolur bana da hamis halinde dua et olur mu ☺

Kizlar selaamm...

Benimde 19 kasimda transferim oldu 5. Gun embriyosu transfer edildi. Doktorum iki tane istedi ama ben tek transfer istedim acikcasi korktum. Bugun 3. Gunum ama hic bi belirti yok tedaviden daha zormus beklemek neler yaptiniz beklerken gercekten cok skldm. En erken ne zaman cikar kanda bilen var mi???

7. Gün bile tahlil yaptıranlar var canım ama ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum ama 10.gün daha kesin sonuç alınıyor

ben en erken yaptırdığım kesinn transferin 5.günü kan testi yaptırdım tansiyonum düşmüştü yaptırdım iyi cesaretmiş valla bendeki :)))

Öncelikle gebeliğin hayırlı uğurlu olsun rabbim 2 evladınıda kuçağına sağlıkla almayı nasip etsin arkadaşim ,benim de 6 düşük sonrası 5 kasımda dondurulmuş 2 blast embriyo transferim oldu. transfer sonrası
10. gün bhcg:583
12,gün 1358
14. gün 4200 geldi. değerler yüksek olunca ikiz olabileceği söylendi ama bugün 5+2 de tek 6mm kese görüldü ama karından bakıldı. sen 2. keseyi ne zaman ve nasıl gördün vajinal mi karından mi bakıldı ? sence benimkide ikiz olabilir mi? bugün kontrolün olduğunu belirtmişsin 2. bebişinin kalp atışını duyabildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…