5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

Selam kizlar benimde 24 ekimde transferim oldu kan testim 31 ekimde 2 adet embriyo biri 5 gun blast öteki 4 gün morula ins olur bu benim 3cu denemem hepsi tutu hamileydim ama bir turlu ilerlemedi erken dogum ve bos gebelik oldu ins busefer hayirlisi olur

kızlar hamileyim sanırım 14. gün sonucum 2543 çıktı. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti
aaaaayyy çok ama çok sevindim,Allah tamamına erdirsin,bal gibi hamilesin kızım :) darısı başımıza inşallahhh

Evwt kızlar hamıleyımmm:)dua edin ama Gine bıraz kan degeri dusuk cıktı .2 gun sonra bıdaha kan verecegim. Insallah yükselir
çoook sevindim arkadaşım,ne güzel bi topik oldu burası,ne güzel bir gün :) darısı başımıza olsun inşallahh :) kaçıncı gün ve değerin kaç çıktı acaba?

çoook sevindim arkadaşım,ne güzel bi topik oldu burası,ne güzel bir gün :) darısı başımıza olsun inşallahh :) kaçıncı gün ve değerin kaç çıktı acaba?
Canım benimki baya dusuk 19 cıktı.zaten bebegın tutunmasi bı mucize ohss vardı bende bunu bilerek yerlestırılsın istedim. Yarın bırdaha verecegim doktorum dedıkı 33 tenyukarı olması gerek dedı.olmasssa kimyasal gebelık olusmus olabılır dedı.ınsallah yükselir .dua ya ihtiyacım var

Arkadaşlar bugün benim transfer günü hariç 11.günümdü. Dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç 140 çıktı. Sizce nasıl ? Ben hiç anlamıyorum bu sonuçlardan doktor da şehir dışına çıkmış yorumlatamadım. Nolur bi şeyler söyleyin bana.!!!

Hayırlı olsun canım hamilesin allahın izniyle

Ikiz olabilir mi sizce? Bu deger iyi mi 11.güne göre?

canım öncelikle tebrik ederim hamilesin, ikiz konusunda bence değil gibi ben bu aralar çok okuyorum ikiz gebeliklerin beta hcg sonuçlarını, ilk bakışta tek gebelik gibi duruyor fakat bu değerlerde olup ikizlerini kucağına alan onlarca insan var biraz kısmet işi sanırım

Çok teşekkür ederim canım ya çok sağol verdiğin bilgiler için..yine de korkuyorum sonradan degeri düşenler oluyor ya ondan biraz tedirginim

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim canım ya çok sağol verdiğin bilgiler için..yine de korkuyorum sonradan degeri düşenler oluyor ya ondan biraz tedirginim

bence korkma değerin gayet sağlıklı duruyor, doktor gibi konuşuyorsun çok bilmiş diceksin bana içinden ama benim dondurulmuş 2 adet blast transfer edildii dün 14. günümde ilk kez test yaptım 2543 çıktı doktorumda ikiz olabilir ama kesin bilgiyi ultrasonda anlarız diyince 2 gündür beta hcg değerleri manyağı oldum allah korusun 140 kimyasal için uzak ve fazla bir değer bence, gayette güzel hamilesin gibi duruyor

tebrik ederim canımmm :) Allah tamamına erdirsin,değerin gayet iyi bence hiç korkma maaşallah kızlar hepinize,darısı da başımıza,dua edin bizlere de:)

Ay ne güzell tebrik ederim Allahım bize de nasip et 7. Gün bitti benim de cumartesi test yapıcaz arada bir batar karnım var ama bana da öyle geliyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…