Amin inşallahsağolun canlar darısı tüm isteyenlerin başına
Evwt kızlar hamıleyımmm:)dua edin ama Gine bıraz kan degeri dusuk cıktı .2 gun sonra bıdaha kan verecegim. Insallah yükselir
aaaaayyy çok ama çok sevindim,Allah tamamına erdirsin,bal gibi hamilesin kızım :) darısı başımıza inşallahhhkızlar hamileyim sanırım 14. gün sonucum 2543 çıktı. 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti
çoook sevindim arkadaşım,ne güzel bi topik oldu burası,ne güzel bir gün :) darısı başımıza olsun inşallahh :) kaçıncı gün ve değerin kaç çıktı acaba?Evwt kızlar hamıleyımmm:)dua edin ama Gine bıraz kan degeri dusuk cıktı .2 gun sonra bıdaha kan verecegim. Insallah yükselir
Canım benimki baya dusuk 19 cıktı.zaten bebegın tutunmasi bı mucize ohss vardı bende bunu bilerek yerlestırılsın istedim. Yarın bırdaha verecegim doktorum dedıkı 33 tenyukarı olması gerek dedı.olmasssa kimyasal gebelık olusmus olabılır dedı.ınsallah yükselir .dua ya ihtiyacım varçoook sevindim arkadaşım,ne güzel bi topik oldu burası,ne güzel bir gün :) darısı başımıza olsun inşallahh :) kaçıncı gün ve değerin kaç çıktı acaba?
12 cı gundu canmKaçıncı gündü bugün senin arkadasım ?
Dualarım seninle,inşallah yükselir. Güzel haberlerini bekliyorum canım..12 cı gundu canm
Sayılır sayılır hayırlı olsun canım inşallah pozitif haberini de alırız yakında :)Benim ki 4. Gün embriyosu kızlar sayılır mı Bugün altıncı günüm burda güzel haberler var sevdim ben burayı
Hayırlı olsun canım hamilesin allahın izniyleArkadaşlar bugün benim transfer günü hariç 11.günümdü. Dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç 140 çıktı. Sizce nasıl ? Ben hiç anlamıyorum bu sonuçlardan doktor da şehir dışına çıkmış yorumlatamadım. Nolur bi şeyler söyleyin bana.!!!
Ikiz olabilir mi sizce? Bu deger iyi mi 11.güne göre?Hayırlı olsun canım hamilesin allahın izniyle
Ikiz olabilir mi sizce? Bu deger iyi mi 11.güne göre?
Çok teşekkür ederim canım ya çok sağol verdiğin bilgiler için..yine de korkuyorum sonradan degeri düşenler oluyor ya ondan biraz tedirginimcanım öncelikle tebrik ederim hamilesin, ikiz konusunda bence değil gibi ben bu aralar çok okuyorum ikiz gebeliklerin beta hcg sonuçlarını, ilk bakışta tek gebelik gibi duruyor fakat bu değerlerde olup ikizlerini kucağına alan onlarca insan var biraz kısmet işi sanırım
Çok teşekkür ederim canım ya çok sağol verdiğin bilgiler için..yine de korkuyorum sonradan degeri düşenler oluyor ya ondan biraz tedirginim
tebrik ederim canımmm :) Allah tamamına erdirsin,değerin gayet iyi bence hiç korkmaArkadaşlar bugün benim transfer günü hariç 11.günümdü. Dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç 140 çıktı. Sizce nasıl ? Ben hiç anlamıyorum bu sonuçlardan doktor da şehir dışına çıkmış yorumlatamadım. Nolur bi şeyler söyleyin bana.!!!
Arkadaşlar bugün benim transfer günü hariç 11.günümdü. Dayanamayıp kan testi yaptırdım ve sonuç 140 çıktı. Sizce nasıl ? Ben hiç anlamıyorum bu sonuçlardan doktor da şehir dışına çıkmış yorumlatamadım. Nolur bi şeyler söyleyin bana.!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?