5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

bahçeci güvenç bey, en başından beri ondayım 2 kez negatif alsamda hep çok memnun kaldım doktorumdan
Benimde bu 4.denemem de doktor değiştirdim Güvenç Bey ile Bülent Bey arasında kalmıştım sonuç olarak acıbadem maslak Bülent Beyi seçtim bakalım bugün transferde 3.günüm inşallah tutmuştur daha önceki mesajları okudum 8.güne kadar belirti olmamış,benim de çok bi belirtim yok sadece çok nadir hafif bir ağrı hissediyorum kasıklarımda inşallah sonum senin gibi güzel olur arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

sağol arkadaşım allah hepimizi mutlu etsin

Bugün dokuzuncu günüm yarın test yapıcam inşallah güzel haberler veririm ilk günler müthiş gaz sancısı çektim sonra adet sancısı gibi sabahları biraz ağrıdı dün ve bugün 8. Ve 9. Gün rahimde bi hassasiyet hissediyorum okadar ilaçlara devam göbekten yaptığım bi iğne var çok can yakıyor ama olsun ben razıyım yeter ki hayırlısıyla gelsin bebeklerim

İnş iyi haberler verirsin , bendede gaz sancısı çok kasık karın agrısı var ara ara demekki bi çok kişide olan agrılar aynı

ben
Allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin darısı bizlere
çok sağol arkadaşım,bakalım 2. test ne çıkacak ve keseyi görebilecek miyiz şimdi bu telaş ve gün sayma başladı :) Allah isteyen herkese versin bebeğini inşallah...

Arkadaşlar benimde 4.denemem dün 2 tane blast transferim oldu . Burda herkes pozitifi görmüş çok mutlu oldum darısı başımaaaaa

10. gün bugün ve 823 sonucum :) çok şükür pozitifi bende gördüm kızlar Allah devamını nasip etsin ve herkese bu heyecanı yaşatsın inşallah.
Maşallah bu ne güzel sonuç Çok Mutlu oldum tebrik ederim her şey yolunda gider umarım darısı da bizlere olur inşallah

Arkadaşlar benimde 4.denemem dün 2 tane blast transferim oldu . Burda herkes pozitifi görmüş çok mutlu oldum darısı başımaaaaa
Hayırlı olsun ilk günlerin heyacanı başka inşallah güzel geçirir güzel sonuçlar alırsın

10. gün bugün ve 823 sonucum :) çok şükür pozitifi bende gördüm kızlar Allah devamını nasip etsin ve herkese bu heyecanı yaşatsın inşallah.
Tebrik ederim cok cok..!!! Ben de kese olayını ve kalp atışını görene dek rahat edemeyeceğim.. Zaman hemen geçse de o anları da yasasak ..

Slm benim transferim 2 eylülde yapıldı, nisanda 28 yumurta toplandı 10 tanesi 5.gune ulaştı fakat ohss olduğum için riske atmadilar dondurdular, 5 ay sonra transferim yapıldı. 2 adet embriyo transfer ettiler. Rahim dinlenmiş oluyor ve 5.gun embriyo larını tutunma şansı daha yüksek oluyormuş. Dondurulmus lar geç sonuç vermiyor ben 10. gün pozitifi gördüm darısı bekleyenlerin başına inşallah

Soruma cevap veren yok mu?

herkezin kullandığı ilaçlar farklı çünkü tüp bebeğe başvuran her çiftin sıkıntıları aynı değil. ama genel olarak yumurta geliştirme aşamasında gonal f kullanılıyor aynı etkiyi yapan farklı markalar var mı bilmiyorum. doz konusuda herkezde farklı yaşa yumurta rezervine ve en önemlisi doktorun uygun gördüğü ayara ayarlanıyor benden 2 yaş büyük bir arkadaşım 250 mm kullanırken ben 2 tedavide de 150 mg kullandım.

Teşekkürler verdiğin icin..günlük mü 150 lik kullandin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…