bahçeci güvenç bey, en başından beri ondayım 2 kez negatif alsamda hep çok memnun kaldım doktorumdanCanım tebriklerrr darısı bizlere olsun inşallah doktorun kimdi?
Benimde bu 4.denemem de doktor değiştirdim Güvenç Bey ile Bülent Bey arasında kalmıştım sonuç olarak acıbadem maslak Bülent Beyi seçtim bakalım bugün transferde 3.günüm inşallah tutmuştur daha önceki mesajları okudum 8.güne kadar belirti olmamış,benim de çok bi belirtim yok sadece çok nadir hafif bir ağrı hissediyorum kasıklarımda inşallah sonum senin gibi güzel olur arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bahçeci güvenç bey, en başından beri ondayım 2 kez negatif alsamda hep çok memnun kaldım doktorumdan
Benimde bu 4.denemem de doktor değiştirdim Güvenç Bey ile Bülent Bey arasında kalmıştım sonuç olarak acıbadem maslak Bülent Beyi seçtim bakalım bugün transferde 3.günüm inşallah tutmuştur daha önceki mesajları okudum 8.güne kadar belirti olmamış,benim de çok bi belirtim yok sadece çok nadir hafif bir ağrı hissediyorum kasıklarımda inşallah sonum senin gibi güzel olur arkadaşım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
İnş iyi haberler verirsin , bendede gaz sancısı çok kasık karın agrısı var ara ara demekki bi çok kişide olan agrılar aynıBugün dokuzuncu günüm yarın test yapıcam inşallah güzel haberler veririm ilk günler müthiş gaz sancısı çektim sonra adet sancısı gibi sabahları biraz ağrıdı dün ve bugün 8. Ve 9. Gün rahimde bi hassasiyet hissediyorum okadar ilaçlara devam göbekten yaptığım bi iğne var çok can yakıyor ama olsun ben razıyım yeter ki hayırlısıyla gelsin bebeklerim
11. Gun yapmıştım ve 140 çıkmıştı senin belli olmadı mı kan sonucun ?Sen kaçıncı gün yapmıştın ve kaç çıkmıştı?
Allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin darısı bizlere10. gün bugün ve 823 sonucum :) çok şükür pozitifi bende gördüm kızlarAllah devamını nasip etsin ve herkese bu heyecanı yaşatsın inşallah.
çok sağol arkadaşım,bakalım 2. test ne çıkacak ve keseyi görebilecek miyiz şimdi bu telaş ve gün sayma başladı :) Allah isteyen herkese versin bebeğini inşallah...Allah saglıklı bi şekilde kucagına almayı nasip etsin darısı bizlere
Maşallah bu ne güzel sonuç10. gün bugün ve 823 sonucum :) çok şükür pozitifi bende gördüm kızlarAllah devamını nasip etsin ve herkese bu heyecanı yaşatsın inşallah.
Hayırlı olsun ilk günlerin heyacanı başka inşallah güzel geçirir güzel sonuçlar alırsınArkadaşlar benimde 4.denemem dün 2 tane blast transferim oldu . Burda herkes pozitifi görmüş çok mutlu oldum darısı başımaaaaa
Tebrik ederim cok cok..!!! Ben de kese olayını ve kalp atışını görene dek rahat edemeyeceğim.. Zaman hemen geçse de o anları da yasasak ..10. gün bugün ve 823 sonucum :) çok şükür pozitifi bende gördüm kızlarAllah devamını nasip etsin ve herkese bu heyecanı yaşatsın inşallah.
arkadaşlar merhaba, 19 eylülde 19 yumurtam toplandı,9 u döllendi,6 sı 3. güne geldi,4 ü 5. güne geldi ve dondurulup 1 ay dinlemeye bırakıldım.dün(20.10.2015) 2 tane 5. gün embriyo transferim yapıldı. bugün kasık ve bel ağrısı,dünden beri de göğüslerde feci hassasiyet var.doktoruma sordum ,tabi ki belirti değil,normal bunlar dedi :) hani 5. gün diye belki hemen dün tutunup bugün başlamıştır değişim diye heveslendim kendimcebaşka kimler var bu aralarda transferi olan acaba,dertleşmek,paylaşmak en iyi yapılacak şey.bu arada bu hafta için rapor aldım,evde saltanat sürüyorum :)
Soruma cevap veren yok mu?
Teşekkürler verdiğin icin..günlük mü 150 lik kullandin?herkezin kullandığı ilaçlar farklı çünkü tüp bebeğe başvuran her çiftin sıkıntıları aynı değil. ama genel olarak yumurta geliştirme aşamasında gonal f kullanılıyor aynı etkiyi yapan farklı markalar var mı bilmiyorum. doz konusuda herkezde farklı yaşa yumurta rezervine ve en önemlisi doktorun uygun gördüğü ayara ayarlanıyor benden 2 yaş büyük bir arkadaşım 250 mm kullanırken ben 2 tedavide de 150 mg kullandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?