Teşekkürler verdiğin icin..günlük mü 150 lik kullandin?
Hayırlı olsun canım kaç embriyo konulmuştu?Bugun 12 gunumdu doktorum 15 gunde yaptirin demisti esim cok israr etti yaptirdik 1288 cikti. Anneligi yasayacagim icin cok mutluyum allah herkese versin.
Hayirlisi olsun canim.Bugun 12 gunumdu doktorum 15 gunde yaptirin demisti esim cok israr etti yaptirdik 1288 cikti. Anneligi yasayacagim icin cok mutluyum allah herkese versin.
M350 sen keseyi gördün mü ve kalp atışını duydun mu? Ben pazartesi günü tekrar test vericem,acaba kese görünür mü değer yüksek olduğu için?
Mas canim hayirli olsun tek embriyolulara umut oldun ikiz olmasin degerin cok guzelCok sagolun. 1 adet embriyo 5. Gunde konuldu.
4 adet embriyoyuda dondurduk.
Bende 3.gundeyim simdilik.hicbisey hissetmiyorum iki gundur kabizim o kadr su iciyorum sadece corba ve sebze kayisi kompostusu iciyorum sabahlari zeytinyagi iciyorum tik yokHayırlı olsun hamileliklerinizdarısı başımıza günler geçmek bilmiyor taşağa 3. Günüm belirti arıyorum ya
Yaa vala ayiptir soylemesi.girdim ikinmami gerektiriyo kalktim hemen yapamamdim korkudan napcam ben yaaBen kabız olmadım daha şükür Can'ım eğer geçmiyorsa ilaç kullan kabız olmayın diyor doktorlar dikkat et
her saat olabilir bulantı çok erken başlamış seninki :)Arkadaşlar bugün benim transferimin 14. Günü, dünden beri yemeklerden sonra midem bulanıyor hatta bu akşam kustum. Benim kafama takılan mide bulantılarının sabahları olması gerekmiyor mu? Bilginiz varsa benimle paylaşabilir misiniz?
Belki de midem bozukturHer
her saat olabilir bulantı çok erken başlamış seninki :)
Arkadaşlar bugün benim transferimin 14. Günü, dünden beri yemeklerden sonra midem bulanıyor hatta bu akşam kustum. Benim kafama takılan mide bulantılarının sabahları olması gerekmiyor mu? Bilginiz varsa benimle paylaşabilir misiniz?
kac embriyo canim hayirli olsunbugün test günümdü 9. günüm test sonucu 60 çıktı
Yaa vala ayiptir soylemesi.girdim ikinmami gerektiriyo kalktim hemen yapamamdim korkudan napcam ben yaa
Arkadaşlar bugün benim transferimin 14. Günü, dünden beri yemeklerden sonra midem bulanıyor hatta bu akşam kustum. Benim kafama takılan mide bulantılarının sabahları olması gerekmiyor mu? Bilginiz varsa benimle paylaşabilir misiniz?
bugün test günümdü 9. günüm test sonucu 60 çıktı[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?