5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

M350 sen keseyi gördün mü ve kalp atışını duydun mu? Ben pazartesi günü tekrar test vericem,acaba kese görünür mü değer yüksek olduğu için?

tek embriyo konulan gebeliklerde 5000 beta hcg den sonra kese görülebiliyormuş. ben 2 kez test yaptım hamiş olduğumuz kesinleşince doktor kontrole çağırdı 10 kasımdan sonra gidicem ilk kontrolüme ama ben 13 kasım gibi gitmeyi düşünüyorum. gittiğimde kese görülecektir ama olabildiğince geç gidiyorum ki kalp atışlarınıda duyalım. ben tekirdağda oturduğum için böyle oldu birazda ee merkez bahçeci, bakalım hayırlısı

Hayırlı olsun hamileliklerinizdarısı başımıza günler geçmek bilmiyor taşağa 3. Günüm belirti arıyorum ya

Hayırlı olsun hamileliklerinizdarısı başımıza günler geçmek bilmiyor taşağa 3. Günüm belirti arıyorum ya
Bende 3.gundeyim simdilik.hicbisey hissetmiyorum iki gundur kabizim o kadr su iciyorum sadece corba ve sebze kayisi kompostusu iciyorum sabahlari zeytinyagi iciyorum tik yok

Ben kabız olmadım daha şükür Can'ım eğer geçmiyorsa ilaç kullan kabız olmayın diyor doktorlar dikkat et

Arkadaşlar bugün benim transferimin 14. Günü, dünden beri yemeklerden sonra midem bulanıyor hatta bu akşam kustum. Benim kafama takılan mide bulantılarının sabahları olması gerekmiyor mu? Bilginiz varsa benimle paylaşabilir misiniz?

Her
her saat olabilir bulantı çok erken başlamış seninki :)

bugün test günümdü 9. günüm test sonucu 60 çıktı
kac embriyo canim hayirli olsun

Yaa vala ayiptir soylemesi.girdim ikinmami gerektiriyo kalktim hemen yapamamdim korkudan napcam ben yaa

Canım geçmiş olsun. çok kötü isen hamilelikte bile kullanılabilen bir ilaç var, doktoruna sorabilirsin. Ama ıkınmaktan bebeğe bir şey olacağını sanmıyorum. Yoksa kimse hamile kalamazdı.

Benin sabah uyandığımda, çok aç kalırsam yemekten önce, yemek yerken ve yemekten sonra midem bulanıyor. Hiç kusmadım ama sen daha hassas olabilirsin. Normalde miden bulanmazsa bence bu iyi bir belirti. Ne zmn test günün?

bugün test günümdü 9. günüm test sonucu 60 çıktı[/QUOTE

Canım hayırlı olsun, tebrik ederim

açmış olduğum sayfada sanırım negatif haberi hiç almadık,Allah herkese pozitif duygusunu yaşatsın dilerim.ve inşallah herkes kese kalp atışı gördükten sonra sağlıklı güzel hamilelikler geçirip kavuşur bebeklerine :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…