5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

bebeğin tutup tutmaması tamamen Allah'ın bileceği iş,ben beden eğitimi öğretmeniyim,4 gün rapor aldım sadece..günde rahat 2 demlik çay içiyorum(hala da öyle) tiryakiyim . ve mutlaka 1-2 kahve içerim.beslenme düzenim tamamen aynı ve antibiyotiklerimi bile 12 saatte bir almam gerekirken bazen 8 bazen 10 saatte bir alabildim.jelden sonra hiç yürümedim.bunları kasti yapmadım ama sanırım kafamı olaydan çok fazla uzaklaştırıp düşünmicem dediğim için böyle oldu ve çok şükür tutundu bebeğim. çok fazla şunu yapıcam bunu yapıcam şunları yicem diye kasmakta stres yaratıyor...benim opu öncesi ,sırası ve sonrasında kafamı aşırı derecede meşgul eden bişey oldu ve çocuk konusunda kararsız kalmıştım hatta bi ara..düşünmemiş olmak bana iyi geldi sanıyorum..şimdi çok şükür bol bol halsizlik uyku hali ve sağlıklı beslenme telaşım var :) bol bol ıspanak brokoli ceviz yoğurt peynir süt yumurta tüketiyorum.Allah sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik geçirmeyi nasip etsin hepimize.ve birbirimize de bol bol dua edelim arkadaşlar.8 tüpten sonra 5 kere kendi kendine hamile kaldı arkadaşım.Allah ne zaman ol derse o zaman oluyo..

Ben de 9 Kasım'da gidicem ultrasona ultrasonda görülebilmesi için 2000 lerde olması gerekiyormuş degerin.. O zaman transferin üzerinden 3 hafta gecmiş olacak. Bakalım hayırlısı artık...

Arkadaslar merhaba

Bugun 16. gunum testi tekrarladim sonuc 7100 cikti. Tek embriyo transfer edilmisti deger yuksek olunca ikiz olabilir dediler. Sizce ne kadar dogru?
Sonuc bekleyen tum arkadaslara rabbim hayirli haberlerle sevindirir insallah.

Canım aynen öyle kısmetinde varsa olur yoksa ne yaparsan yap tutmuyor. Bişey soracakmış belirtilerde göğüstr illa bir değişim olur mu şişkinlik dışında?

Canım aynen öyle kısmetinde varsa olur yoksa ne yaparsan yap tutmuyor. Bişey soracakmış belirtilerde göğüstr illa bir değişim olur mu şişkinlik dışında?
Benim göğüslerim şişti, uçları acıyor daha dogrusu cogu yeri dokununca acıyor bu yüzden üstlerine yatamiyorum ama baska bi şey yok kararma fln yani..

Arkadaslar merhaba

Bugun 16. gunum testi tekrarladim sonuc 7100 cikti. Tek embriyo transfer edilmisti deger yuksek olunca ikiz olabilir dediler. Sizce ne kadar dogru?
Sonuc bekleyen tum arkadaslara rabbim hayirli haberlerle sevindirir insallah.
Canım valla bu yüksek degerle ucuz bile olabilir Saka bi yana degerlerin cok hızlı ve buyuk oranlarda yükseldi bu yüzden ikiz olabilir sanki ama bilemeyiz tabi dur bakalım birazcık daha zaman geçsin öğrenirsin hayırlısıyla ..,

Be
şişkinlik dışında göğsüm ve etrafında damarlar belirginleşti.ucunda renk değişimi olmadı ama ağrı transferden beri aynı şiddette devam ediyor.

Be

şişkinlik dışında göğsüm ve etrafında damarlar belirginleşti.ucunda renk değişimi olmadı ama ağrı transferden beri aynı şiddette devam ediyor.
Arkadaşlar doktor benden progesteron testi istedi düşükleri önlemek için çok gerekliymiş.. Sonuç 24.97 çıktı.. Bu hususta bilginiz var mı?değer iyi mi sizce?

Arkadaşlar doktor benden progesteron testi istedi düşükleri önlemek için çok gerekliymiş.. Sonuç 24.97 çıktı.. Bu hususta bilginiz var mı?değer iyi mi sizce?
Önceki değerin 140 değil miydi? Karıştırıyor muyum yoksa? Eğer değerin artacağına düştüyse düşük yapıyorsun demektir

Arkadaşlar crinone jel kullanan var mı kahverengi tortu geliyormu sizde de

yarin 5.gunum.sabah predictorle yapcam test.agrilarim var ama regl olcam diye cok korkuyorum

Atkadaslaaaar beni de araniza alin :)) bugün 5. Günümüz 5. Gün embriyisu ve 2 adet bebisim var. İnşallah tüm form şakiler saglikli şekilde bebeklerini jucaklarina alırlar. Ben de ah an su gibi akinti ve ggsler kocaman olmu durumda. Başka belirti yasayan var mi ?

Bende jel nadiren belli belirsiz pembelikle geri geliyo.. Ama çok nadir yani,hatta ben hep yerleşme kanaması olur mu diye beklediğim için benzetirdim bazen:) ama siyaha yakın kahverengi biraz korkutucu geldi,inşallah bi sorun yoktur.

Kasık ağrım hiç geçmemişti,göğüsler şiş ve ağrılı hala.ve göğüs etrafında damarlar baya belirginleşti. Hatta test günümde damarlardan pozitif olacağını tahmin etmiştim. Çok şükür ki pozitifim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…