Aminnnnnnaçmış olduğum sayfada sanırım negatif haberi hiç almadık,Allah herkese pozitif duygusunu yaşatsın dilerim.ve inşallah herkes kese kalp atışı gördükten sonra sağlıklı güzel hamilelikler geçirip kavuşur bebeklerine :)
Canım sonucun ne oldu cumartesi demiştinBugün dokuzuncu günüm yarın test yapıcam inşallah güzel haberler veririm ilk günler müthiş gaz sancısı çektim sonra adet sancısı gibi sabahları biraz ağrıdı dün ve bugün 8. Ve 9. Gün rahimde bi hassasiyet hissediyorum okadar ilaçlara devam göbekten yaptığım bi iğne var çok can yakıyor ama olsun ben razıyım yeter ki hayırlısıyla gelsin bebeklerim
Yok canım işlerim yüzünden gidemedim bugün yakında giderimM mltmguneri sen ne yaptın,test tekrarı yaptın mı?
3 aşılama yaptırdım,ilki tuttu hemen düştü...ilk tüp negatif.2. tüp opudan iyi yumurta çıkmadı. 3. tüp 19 yumurta ve 4 tane 5. gün embriyosu 2 tane kondu,2 si ilerde lazım olur diye donduruldu.umudu kaybetmek yanlış.bence asla umudunu kaybetme arkadaşım :) ama ben kesinlikle bahçeci farkı diyorum...tüm ekip bir harika...Amiinbenim 4.denemem ve pozitif görmek imkansızmış gibi geliyor
Can'ım ben de bahçelideyim ama Diyarbakır şubesi bidaha olursa umut bahçeciye giderim diyorum ama inşallah gerek kalmaz ama benim hep blast embriyo transferi yapıldı ama tutunma olmuyor hiç problem yokken üstelik. Daha zaman ı var demek ki3 aşılama yaptırdım,ilki tuttu hemen düştü...ilk tüp negatif.2. tüp opudan iyi yumurta çıkmadı. 3. tüp 19 yumurta ve 4 tane 5. gün embriyosu 2 tane kondu,2 si ilerde lazım olur diye donduruldu.umudu kaybetmek yanlış.bence asla umudunu kaybetme arkadaşım :) ama ben kesinlikle bahçeci farkı diyorum...tüm ekip bir harika...
Canım sonucun ne oldu cumartesi demiştin
Eylulmeb bu sabah testi tekrarladım ve 1221 çıktı sonuc ultrason için randevu alıcam öğleden sonra bi de kese görsem senin gibi çok sevinicem ne diyosun sonuca?M mltmguneri sen ne yaptın,test tekrarı yaptın mı?
gayet güzel sonucun valla :) ben 3335 iken dün gördüm kese,ama minik bi keseydi,11 kasımda tekrar çağırdı,belki arkadan gelen bi kese daha vardır dedi :) yani 2 embriyo konduğu için öyle dedi :)Eylulmeb bu sabah testi tekrarladım ve 1221 çıktı sonuc ultrason için randevu alıcam öğleden sonra bi de kese görsem senin gibi çok sevinicem ne diyosun sonuca?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?