5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

Öyle umutsuz olma bence Allah'tan ümit hiçbir zaman kesilmez..bir zamanı vardır öyle düşün biliyorum ben de çok zor zamanlar geçirdim her ay aynı hayal kırıklığı, her bi umutla doktora gittiğimde bi sorunla geri dönmelerim bunlar çok zor ve insan gercekten bir noktada artık ümidini yitirebiliyor.. Inanır mısın benim kan testim pozitif çıktı ama hala inanamıyorum biliyor musun? Etrafımda herkes seviniyor ama ben hep bir kuşku içindeyim.. Beni kimse anlayamıyor ama su ana kadar hep olumsuzluklarla karşılaştığım için sevinip de yıkılmaktan korkuyorum.. Yani seni çok iyi anlıyorum.. Allah yardımcımız olsun...

Amin canım inşallah. Ben de seni çok iyi anlıyorum inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Bu çok zor bi imtihan Rabbim isteyen herkese nasip etsin ama hiç bişey hissetmiyorum sanki yine negatif oldu diye düşünüyorum bu duygudan kendimi alamıyorum

Arkadaslar cuma aksami test yaptirdim pozitif cikti. Bu sabah kahverengi leke geldi. Kahvalti yaparken herseyin kokusunu aliyorum rahatca yiyemiyorum. Sizlerin yorumu nedir?

Canım sonucun ne oldu cumartesi demiştin

13. günüm bugün ve test sonucum 3335 :S 1 kese gördük,10 gün sonraya randevu verdi,eğer varsa 2. o zaman görünür dedi dr :) Allah herkese yaşatsın bu duyguyu,ve bizlere de sağlıklı hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah :)

Amiinbenim 4.denemem ve pozitif görmek imkansızmış gibi geliyor
3 aşılama yaptırdım,ilki tuttu hemen düştü...ilk tüp negatif.2. tüp opudan iyi yumurta çıkmadı. 3. tüp 19 yumurta ve 4 tane 5. gün embriyosu 2 tane kondu,2 si ilerde lazım olur diye donduruldu.umudu kaybetmek yanlış.bence asla umudunu kaybetme arkadaşım :) ama ben kesinlikle bahçeci farkı diyorum...tüm ekip bir harika...

Can'ım ben de bahçelideyim ama Diyarbakır şubesi bidaha olursa umut bahçeciye giderim diyorum ama inşallah gerek kalmaz ama benim hep blast embriyo transferi yapıldı ama tutunma olmuyor hiç problem yokken üstelik. Daha zaman ı var demek ki

Kızlar ben hiçbişey hissetmiyorum ya hiç belirtim yok ne batma be göğüslerde şişme benim gibi olup hamile olan var mı

Arkadaşlar kaçıncı günde yumurtalar toplanıyor. ? Catlatma ignesi ne zaman yapılıyor. ? Lütfen bilen yardımcı olabilir mi? Sperm hangi gün veriliyor. ?

Canım sonucun ne oldu cumartesi demiştin
Sayfanın ahengi çok güzel o yüzden yazmak istemedim. Yorgunum acıyan bakışlardan bıktım muayenelerden bıktım kendimden tiksinmeye başladım umarım tekrar denemek için gerekli gücü bulurum. Güzel haber alan herkesi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla hayırlısıyla kucağınıza alırsınız

Yazsonu geçmiş olsun canım öyle deme benimde ilk bebekte çok yayıldı burası küçük bir yer senin halini çok iyi anlıyorum benim 3. denemem ama pek umudum yok negatifleri aldıkça hiç olmayacakmış gibi geliyor insana ama işin ucunuda bırakmaz olmaz elbet üzüleceksin ama kendini yıpratma tatlım allah başka dert vermesin

Benimde bugün ikinci tahlil günümdü ilki 62.8 ikincisi 116.5 çıktı 3. Denememdi 2 tane dondurulmuş 5.gün embriyosu transfer edildi. Biraz tedirginim bende kese kalp atışı görsem bir nebze rahatlayacağım

arkadaşlar inanır mısınız bilmem ama ben bu tedaviye başlarken kendimi kampa sokup bazı değişiklikler yaptım. Umudunu yitiren arkadaşlar var bu yapılanlar hem umut oluyor hemde iyi geliyor sanki, ben gerek merkezi gerek doktoru gerek olanları hep aracı olarak gördüm canı veren allahtır ol derse olur dedim ama insan elinden gelenide yapmalı dikkat ettiklerimi yazayım yeni deneyen arkadaşlara faydası olur belki.
benim yumurta toplamada hiç sıkıntım olmadı hep yüksek sayılar verdim o yüzden opu öncesi çok kampa sokmadım kendimi ama yumurta toplamadan sonra 2.5 ay boyunca çok dikkat ettim. opu sonrası yumurtalar dondurulup 1 ay adet görüp dinlendim 2. ay transfer çalışmalari başladı.

- her sabah aynı saatte kalktım her akşam aynı saatte yattım. ne az ne fazla uyuudum.
- ne ilaç içersem içeyim her gün aynı saatte aldım dakika şaşırmadım.
- fazla yağlı, fast foot, dondurulmuş gıda, hazır et ürünleri ve fabrikasyon yapımı ne varsa uzak durdum.
- bir yudum dahi (çok ciddiyim) cola, kahve,çay,soda, vs vs içmedim. içinde kafein yada asit olan ve doğal olmayan hiç birşeyi ağzıma sürmedim.
- sigarayı zaten daha önceden bırakmıştım ama içilen ortamda durmamaya gayret ettim.
- hususi köy yumurtası getirttim. her sabah 2 tane yumurta yedim. hazır süt içmedim. anneme her gün yoğurt yaptırdım onu yedim.
- ara öğünler yaptım. çiğ badem ve fındık, yoğurt, ballı cevizli sütlü bebe bisküviti gibi
- bol bol balık yedim.
- 2 günde bir taze ananas aldım. kamp boyunca (ki hala devam ediyorum) ananas kivi mandalina elma çok yedim.
- hiç ama hiç birşeyi kafaya takmadım moralimi bozmadım. olucak olmayacak diye kafaya takmadım yada düşünmedim öyle söyliyim.
- transferden sonra 170 km yol gitmem gerekiyor ilk iksiinde araçla gitmiştik malum istanbul trafiği işin içine girince 4-5 saati bulan yolculuklar oldu. bu sefer transfer merkezine en yakın otelde yer ayırttım (200 mt) merkezle konuşup yatabildiğim kadar yatmak istediğimi söyledim. merkezden çıkıncada küçük adımlarla otele gidip direk yattım. ertesi gün evime döndükten sonrada yatmaya devam ettim. yemek ev işi bulaşık temizlik hiç birşey yapmadım. 15 gün boyunca yatarak dinlendim evin içinde dolaştım olabildiğince az dışarı çıktım hiç ağırlık taşımadım uzanmadım zıplamadım vs vs.
- jel kullandıktan sonra en az 15 dk küçük adımlarla evin içinde yürüdüm. yürümeye başlayınca gördüm ki ilk 2 tedavide müthiş bir akıntı oluyordu jel resmen geri geliyordu sürüp 15 dk hareket edince akıntı yok denilecek kadar azaldı yani sanki ilaç daha bir tesir etti.
- ve bence en önemlisi, arkadaşlar yattık kalktık dua ettik. tüm tanıdıklarımıza da ettirdik. dua giden kurşunun yönünü değiştirir derler. elinizden geldiğince dua edin derim hatta bir de dilek duası var onu çok ettik biz isteyen olursa özelden yazsın yazıp gönderirim.
allahu teala hepimizin kucaklarını doldurur inşallah

Eylulmeb bu sabah testi tekrarladım ve 1221 çıktı sonuc ultrason için randevu alıcam öğleden sonra bi de kese görsem senin gibi çok sevinicem ne diyosun sonuca?
gayet güzel sonucun valla :) ben 3335 iken dün gördüm kese,ama minik bi keseydi,11 kasımda tekrar çağırdı,belki arkadan gelen bi kese daha vardır dedi :) yani 2 embriyo konduğu için öyle dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…