5.gün transferi ve gebelik belirtileri

doktorumla görüştüm ilaçlarımı kesmemi söyledi.Sorunun sperm dna'larından kaynaklandığını söylüyorlar.Eşim 6 ay boyunca iğne kullanmıştı ve tüpbebek tedavisine hazır olduğunu söylemişlerdi şimdide böyle denemeleri çok canımı sıktı.8000 tl para harcadım.Acırımda çektiğim eziyetlere,maddiyatlara acırım.Bu doktorlar böyle işte arkadaşlar.Yaptırana kadar herşey iyi diyorlar sonrasında olmadımı durumunuz kötüydü diyorlar..

Benimde 4. Denemem ve 7. Gunum 5. Gun embriyosu iki tane transfer edildi.4. Gunden beri bel agrim var arada adet sancisi gibi oluyo korkuyorum yine olmadi diye :KK12:

Her bel ağrısının adet ağrısı olmadığı söylenmekte bende buna inanmamıştım ama yinede moralinizi bozmayın bakarsınız pozitif bir sonuçtur.

Allahımdan başka kimsemiz yok elbette arkadaşlar.Hayırlısını istediysek bunada inanmamız lazım.Allahım hepimize hayırlısını versin.Hepinizden allah razı olsun.Hepimize allahım hayırlı evlatlar nasip etsin.Daha detaylı araştıran ve neden olmadığını detaylı şekilde inceleyen doktor ve merkezlere ihtiyacım var..

Allahımdan başka kimsemiz yok elbette arkadaşlar.Hayırlısını istediysek bunada inanmamız lazım.Allahım hepimize hayırlısını versin.Hepinizden allah razı olsun.Hepimize allahım hayırlı evlatlar nasip etsin.Daha detaylı araştıran ve neden olmadığını detaylı şekilde inceleyen doktor ve merkezlere ihtiyacım var..
Nerde tedavi oldun?
Hem sperm kötü hemde 5. Güne taşınıp en iyi embryo olmuş...
Demek ki o kadar kötü değil ki dönlenmiş...
Bazen gerçekten merkezin yada Dr.ların söylediğine anlam veremiyorum...

Merkeze dava açacağım.Biz insanlar onların oyuncağı ve kobayları değiliz.Başta çok iyi sonra kötü.Ne tür dava açabilirim bilgisi olan arkadaşlar varmı bu konuda?

Hala adet olmadım arkadaşlar bel ağrım devam ediyor ve çok aşırı baş ağrım var.Bazı kişiler yeniden bir test yaptır diyor ama gerek duymuyorum.

Back
X