5 gunde 10 kilo:))

ben buna benzer yapmıştım 4 günde 4 kilo werdim.simdi görünce sasırdım.sabah sütlü şekersiz kahve öğle haslanmış sarımsak yoğurtlu karnıbahar yada brokoli akşam da öğle aynısı bol su ama ben yürüyüş yapamamıştım 4 günde 4 kilo gitti...

Merhabaaaa bi süredir giremedim :)) başlangıç 90dı cnım.. Veriliyor içeriği az ama ben uzun sürede kilo vermeyi hiç sevmiyorum.. Şimdi çilek bollaştı brokoli bulamıyorum :)) brokoli yerine çilek yiyorum:) cidden bol yürüyüş önemli ben 3 km en az yürüyordum.. Bol su ve yürüyüş ve az yemek )) kahvede tok tutuyor insanı. 4 kilo mu verdin iyi vermişssin sen de karşı çıkanlara söylüyorum demek ki neymiş veriliyormuş:)) iyi yorum yapan herlese teşekkürler..:26:

tesekkürler cevaplarn icn bende haftaya baslicam 5 gün dayanmaya caliscam :)

5 günde 10 kilo demek günde 2 kilo vermek demektir kii hiçbirşey yemeyip sadece spor yapsan bile bu kadar kilo verileceğini hiç hiç sanmıyorum..

yarın bende başlıcam ya gerçekten 10 versem çok iyi olacaktabi başlangıç için çünkü benm durum biraz vahim iki doğumun kiloları da üstümde tabi üzerine biraz daha ekleyerek şuanda 94.5 kilom 5 gün yapıcam ve sonucu yazıcam hadi hayırlısı bakalım :)

ölüm diyeti bildiğin abimde yaptı bunu 1 ay sonra 2 katını aldı. mantık çerçevesinden bakanlara yorum yapmayın da diyemezsiniz ayrıca

inanılır gibi değil hadi diyelim ödem attı ama 10 kilo ya dile kolay, metabolizmanız çok hızlı galiba, ben bir ay bunları yesem gene 10 kilo veremem

fazlalık kilo +25 yada 30 falan ise belki verilebilir.. kuzenim 110kg den 100 e bir haftada dukan ın atak evresinde düşmüştü...
ama tabiki 5 günde yağlardan veremezsiniz 10 kiloyu...
önce ödemi atar,fazla suyu kaybedersiniz sonra kaslardan kaybedersiniz...
evet görüntünüz değişir ama sağlıklı bulmuyorum...
bir ayda kaybedilebilecek toplam yağ miktarı 5-10 kg arasındadır diye biliyorum...
çok gençsiniz bedeninize iyi davranın...

Merhabalar

Arkadaşımız evet 5 günde 10 kilo vermesi sağlıksız belki ama diyet listesine bakacak olursanız sağlıksız yediği bişey yok sebze yani vitamin ve protein bol sıvı tüketimi bu yiyecekler günde tüketmemiz gerekenler ve yanındada spor yapmış.Birde biz günde yediklerimize göz atarsak aslında biz her gün bu diyetten daha sağlıksız bir öğün tüketiyoruz.bence olur...

5 günde 10 kilo verilebilir ama çok sağlıksız bir şekilde. öğlen kola içiyorsun içinde kaç küp şeker var belli değil + karnın aç oluyo miden delinir yazık

Yahu diyorum ki ben verdim(!) anlamadığınız bu. Hala imkansız imkansız.. Pişman ettiniz yemin ediyorum keşke açmasaydım böyle bi konu.. Güzel site diye üye oldum bin tane laf. Bi yerden duyduğum bir şeyi söylemiyorum! Kendimin yaptığı ve başarılı olduğum bir şeyi söylüyorum. İyi yorum yapanlara teşekkür ediyorum beğeniyorum cevaplarını zaten. Yaptım oldu sen gelip burda imkansız diyemezsin! Ben oldu diyorsam yalan söyleyecek milleti kekleyecek halim yok sağlıksız buluyorsan yorumda yapmazsın ama imkansız diyemezsiniz. Biraz saygı koskoca insanlarsınız lütfen.

canım böle gereksiz konusanlara bende cok kızıyorum hoşuna gitmediyse geç git sayfadan ne gerk var yprum yazmaya milletin canını sıkıyorlar valla bende 5 aydır sağlıksız(başkalarına göre öle diyolar) bi şekilde kilo verdim o şişko halimden daha sağlıklıyım emin ol az yicen başka care yok eee bende az yiyorum zaten herkesin bünyesi farklı işte... sen bakma böle yazanlara cok güzel listen zaten ömür boyu yapmıcan yaa bi haftalık bende yapayım bari zaten suan böle besleniyorum sadece sabah kahvaltım var benim ekmeksiz peynir zeytin domates gibi...

seni ayakta alkışlıyorummmmmmm bosver canım yaa niye sıkılıyorsun bu kadar cvp bile verme ben kendi adıma teşekkür ederim bizle paylaştıgın için ister yaparım ister yapmam o bana kalmış gereksiz yorumlara gerek yok yani

ya bu saglıksız diyet die yorum yapanlara bi tav oluyorum burda kızlar madem saçmada mide kücültme ameliyatı olan arkadaşlar neden 1 ay sırf sıvı beslenio olmuyo demi saglıksız da dehill eee buna neden saglıksız diyosunuz ki cok bilincsiz insan var ya al ben gnde 4 portokal yiyerek 2 hafta 11 kılo verdim verdimmi verdim bitti saten midem kuclüyo herseye saldırımıyom ha bire bi tutturmusunux saglıksız die bence burda kilo veremiyenler saglıksız diip gecyo hehehe :d diyeti degerlendircem bu arada tskler arkadasm

ağzına sağlık valla ne güzel konuştun canım yaaa onlar kıskançlıklarından öle konusuyorlar kendileri veremiyorlar... bunlar sağlıksız olsaydı dünyada adam kalmazdı bee millet hep böle şeyler yapıyo cevremdeki 10 kişiden 7si inanki bu tür diyetlerle zayıfladı cok şükür hiçbirisi de ölmedi valaaa...

bişey sölicem şimdi kimseye saçma gelmesin,bu kadar kısa sürede 10 kilo verip görüntü değişiyomu değişiyo,yani ödem olsun yağ olsun bende 10 kilo eksilmek isterim 5 günde,sağlıksız konusuna gelince belki dayanamayacak kişiler olabilir,bu liste çokta sağlıksız diil sadece az ben bu öğünlerle bi gün geçiremem diyen kişileri anlarım..meyve var yoğurt var sebze var sonuçta 5 gün yani aylarca yapılıcak bişey diil,e zaten yemeği kesmeden kim kilo verebilmişki...Bende bi kaç gün içinde başlıyorum arkadaşım burayı gördüğüm iyi oldu5 gün dayanıcaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…