- Konu Sahibi farbenreich
-
Merhabaaaa bi süredir giremedim :)) başlangıç 90dı cnım.. Veriliyor içeriği az ama ben uzun sürede kilo vermeyi hiç sevmiyorum.. Şimdi çilek bollaştı brokoli bulamıyorum :)) brokoli yerine çilek yiyorum:) cidden bol yürüyüş önemli ben 3 km en az yürüyordum.. Bol su ve yürüyüş ve az yemek)) kahvede tok tutuyor insanı. 4 kilo mu verdin iyi vermişssin sen de karşı çıkanlara söylüyorum demek ki neymiş veriliyormuş:)) iyi yorum yapan herlese teşekkürler..:26:
5 günde 10 kilo demek günde 2 kilo vermek demektir kii hiçbirşey yemeyip sadece spor yapsan bile bu kadar kilo verileceğini hiç hiç sanmıyorum..
inanmıyorsanız yorumda yapmayın hanımefendi.. Denedim ve olan bir şeyi yazdım beğenmiyorsanız bakmayın olsun bitsin.
Pardon ama saçma yorumlar yapmasanız? Ben kendim denedim ve oldu. Kilo vermek istiyorsan az yiceksin oldukça ve yoğun spor ben de öyle yaptım. Ve başardım kendi gözlerimemi inanıcam sizin yorumlarınızamı?? Sağlıklı veya sağlıksız bu sitede yazılan her diyet çok mu sağlıklı? Bi tanıdığım yaptı 6 kilo verdi biri 7 biri 5. Denediğim bir şeyi paylaşmak istedim.
Yahu diyorum ki ben verdim(!) anlamadığınız bu. Hala imkansız imkansız.. Pişman ettiniz yemin ediyorum keşke açmasaydım böyle bi konu.. Güzel site diye üye oldum bin tane laf. Bi yerden duyduğum bir şeyi söylemiyorum! Kendimin yaptığı ve başarılı olduğum bir şeyi söylüyorum. İyi yorum yapanlara teşekkür ediyorum beğeniyorum cevaplarını zaten. Yaptım oldu sen gelip burda imkansız diyemezsin! Ben oldu diyorsam yalan söyleyecek milleti kekleyecek halim yok sağlıksız buluyorsan yorumda yapmazsın ama imkansız diyemezsiniz. Biraz saygı koskoca insanlarsınız lütfen.
ya bu saglıksız diyet die yorum yapanlara bi tav oluyorum burda kızlar madem saçmada mide kücültme ameliyatı olan arkadaşlar neden 1 ay sırf sıvı beslenio olmuyo demi saglıksız da dehill eee buna neden saglıksız diyosunuz ki cok bilincsiz insan var ya al ben gnde 4 portokal yiyerek 2 hafta 11 kılo verdim verdimmi verdim bitti saten midem kuclüyo herseye saldırımıyom ha bire bi tutturmusunux saglıksız die bence burda kilo veremiyenler saglıksız diip gecyo hehehe :d diyeti degerlendircem bu arada tskler arkadasm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?