- 22 Mart 2013
- 1.428
- 15
- 88
- 37
- Konu Sahibi farbenreich
-
bişey sölicem şimdi kimseye saçma gelmesin,bu kadar kısa sürede 10 kilo verip görüntü değişiyomu değişiyo,yani ödem olsun yağ olsun bende 10 kilo eksilmek isterim 5 günde,sağlıksız konusuna gelince belki dayanamayacak kişiler olabilir,bu liste çokta sağlıksız diil sadece az ben bu öğünlerle bi gün geçiremem diyen kişileri anlarım..meyve var yoğurt var sebze var sonuçta 5 gün yani aylarca yapılıcak bişey diil,e zaten yemeği kesmeden kim kilo verebilmişki...Bende bi kaç gün içinde başlıyorum arkadaşım burayı gördüğüm iyi oldu5 gün dayanıcaz artık
cok dogru konustun canım ama böle ama değil insan kilo vermek istiyorsa az yiyecek baska caresi yok denemekte fayda var bende deneyeceğim belki 3 veririm belki 5 herkesin bünyesi aynı değil sonuçta...
tabi canım yani 3 olsun 5 olsunsabah kahvaltı olmaması belki zor olabilir,diğer öğünlerde dayanılabilir bence.Bu kadar kısa zamanda zaten yağlardan gitmez kilo ama görüntünün değişmeside bişeydir.Benim düşüncem böyle
Sizlerin yorumlarını görmek sevindiric.. :) çok teşekkürler!! yani ben kola içtim sevdiğim için içmeseniz tabiki olur :))) hepiniz başarılı olursunuz umarım!
kızlar bence arkadaşın verdiği bu diyette 10 kilo verilir çünkü çok güzel ssporla desteklemişl.bence sabah hariç diğerleri sağlıklı.zaten sizde sabah hafif dömates salatalık peynir yerseniz sağlıklı hale gelir.10 kilo değilde 7 kilo verirsiniz.bence sporun cok etkisi var
kızlarr?????:)))):44:
samara87 çok mutlu oldum çok teşekkür ederim yok ya sizin gibi iyi tepkiler veren arkadaşlarım yüzünden çok mutluyum ve aldırmıyorum.. Sizde yazdıklarıma değer verdiniz çok teşekkr ederimHepinizin snuçlarını bekliyorum heycanla hepimiz yaza fit girelim inş Maviboncukum bende seni kabul ettim arkadaşım dicem ama büyüğümsün sen sanırım :))) verirsin 3ten fazla bence canım.. Inanmayanlar da ayda bi versinler 2-5kiloyu :))
samara87 çok mutlu oldum çok teşekkür ederim yok ya sizin gibi iyi tepkiler veren arkadaşlarım yüzünden çok mutluyum ve aldırmıyorum.. Sizde yazdıklarıma değer verdiniz çok teşekkr ederimHepinizin snuçlarını bekliyorum heycanla hepimiz yaza fit girelim inş Maviboncukum bende seni kabul ettim arkadaşım dicem ama büyüğümsün sen sanırım :))) verirsin 3ten fazla bence canım.. Inanmayanlar da ayda bi versinler 2-5kiloyu :))
Yahu bu çok zor bir diyet nasıl dayanıcaz :18: Kilo da vermem lazım of of
canım bugün 2. günüm ve karnım indi resmen acayip hafifim üstelik bugün aksam yemeği yerine 2 kalburabastı tatlısı yedim saat 4 gibi... ona ragmen suan cok iyiyimMerhaba. Ben bu diyeti uygulamak istiyorum. 59 kiloyum 52 olmam gerekiyor ama bişeye takıldı aklım görünüşte bir değişiklik oluyor mu uygulayanlar arkadaşlar? Olmuyorsa yapmayayım boşuna :44:
kızlar ben bu diyeti yapamadım ya,son günler öğünleri kaçırıyorum baş ağrısı oluyo.Ya değer ama cesaret edemedim bi türlümaviboncuk sen ne yiyosun gün içinde mesela,aslında bende fazla bişey yemiyorum,ama bu diyette haşlama sebze falan yenilicek.Benimki yemek haliyle,haşlama hiç denemedim.Ben sabahları kepek ekmeği peynir domates yumurta,biber ve çay öle bi kahvaltı ediyorum,bazen öğlen yemediğim bile oluyo akşamlarıda,herhangi bi sebze yemeği,yada tavuk,et vs.yanında salata ve light yoğurtla.Ayda 4 5 kilo falan veriyorum bu şekilde.Artık sıkıntıda başladı,bir an önce zayıflıyım diye...sen deneyip güzel sonuç alırsan bildirirsin canım,yediklerini falan ona göre bende deniyim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?