- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.701
kızlar dün başladım patatesle bugün 1 kilo eksik çıktım inanmıyorum ya su kaybıdır ama demi..........................
arkdşlar merhaba bende bugün başladım dünden patateslerimi haşladım şimdiye kdr 2 tane yedim.. işyerindeyim ve 71 kiloyum.. tabi bu normal tartıda digital istiyorum bende önerdiğiniz bi marka varmı? 1.5litrede su içtim..
karşımda lahmacunları, pideleri götrdüler hatta bnde dalga geçtiler patates yiyorum die ama yılmıycammm.. boyum 1.75 60kilo olmak istiorum çünkü bu benm en şişman halimm
arkadaşlar bugün sebze günüm değişik birşeyler tavsiye edermisiniz salata hariç yenebilir şeyler,teşekkürler
FIRINDA BATLICAN BİBER KÖZLEYEBİLİRSİN.YAĞSIZ SALCASIZ SADECE KIRMIZI BİBERLE TAZE FASULYE YAPABİLRSN KABAH KARNIBAHAR LAHANA HAVUC KARISIK FIRIN POŞETİNDE FIRINDA GÜSEL OLUYO DENEYEBİLİRSN.
FAKAT SABAH HANGİ SEBZELER İLE BASLADIYSAN GÜNÜ O SEBZELERLE BİTİRMEN GEREKİO UNUTMA KOLAY GELSİN :icecream:
çok teşekkürler güzel tavisyeler hepsini canım çekti,sabah domates salatalık yedim öğlen karışık salata akşam patlıcan közlerim bu kurala ben çok uymuyorum uyamoyorum daha doğrusu akşamda salata yiyemem bıkkınlık geldi,çok önemli bir ayrıntımı bu sizce sabah neyle başlıyorsan onunla devam şekli,etken birşey mi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?