5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

slm kızlar öğlen diyet ton balığımla 100 gr kıymamı yedim aksamda aynısını yicem tartıldım az önce 63.5 olmusum yani aslında 64 gösteriyo ama sabahtan beri 1 bucuk litre su-2bardak cay içtim ve yemek yedim ondan yarım kiloda ben cıkarttım aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

kızlar dün başladım patatesle bugün 1 kilo eksik çıktım inanmıyorum ya su kaybıdır ama demi..........................

kızlar dün başladım patatesle bugün 1 kilo eksik çıktım inanmıyorum ya su kaybıdır ama demi..........................

hosgeldin canim ilk gunlerde mutlaka odem atiyoruzdur ama devam ettikce yagdanda gidiyordur diye dusunuyorum ben cunku yagsiz ve tuzsuz yiyoruz.opuyorumnanaktan

inaşallah canım ya ben aslında çok zor kilo veririm hayırlısı bakalım................................

arkdşlar merhaba bende bugün başladım dünden patateslerimi haşladım şimdiye kdr 2 tane yedim.. işyerindeyim ve 71 kiloyum.. tabi bu normal tartıda digital istiyorum bende önerdiğiniz bi marka varmı? 1.5litrede su içtim..
karşımda lahmacunları, pideleri götrdüler hatta bnde dalga geçtiler patates yiyorum die ama yılmıycammm.. boyum 1.75 60kilo olmak istiorum çünkü bu benm en şişman halimm

hayırlı olsun hoşgeldin umarım en kısa zamnda istediğin hedefe ulasırsın kolay gelsinkaydirigubbakcemile2

selam kızlar ben uzun zamandan beri giremiyordum catlaxxxxs kiloda yazmadım sana 10 gündür misafirlerim vardı annemler geldi
ben diyeti iki hafta yaptım biliyorsunuz 4 kilo verdim
ve sdece 1 kilosunu geri aldım önümüz pazartesi tekrar yapacam
beni tekar eklersiniz dimiiii
yani diğe diyetler gibi hemen kilo almıyorsunuz
tabi ben su içmeye ve yağsızyemeğe dikkat ettim yine
ama hafif tatlı falanda yedim
haftya zimle tekrar balayacammmmm
herkesi öptüm zalimi tebrikler tatlımm

arkadaşlar bugün sebze günüm değişik birşeyler tavsiye edermisiniz salata hariç yenebilir şeyler,teşekkürler

FIRINDA BATLICAN BİBER KÖZLEYEBİLİRSİN.YAĞSIZ SALCASIZ SADECE KIRMIZI BİBERLE TAZE FASULYE YAPABİLRSN KABAH KARNIBAHAR LAHANA HAVUC KARISIK FIRIN POŞETİNDE FIRINDA GÜSEL OLUYO DENEYEBİLİRSN.

FAKAT SABAH HANGİ SEBZELER İLE BASLADIYSAN GÜNÜ O SEBZELERLE BİTİRMEN GEREKİO UNUTMA KOLAY GELSİN :icecream:

çok teşekkürler güzel tavisyeler hepsini canım çekti,sabah domates salatalık yedim öğlen karışık salata akşam patlıcan közlerim bu kurala ben çok uymuyorum uyamoyorum daha doğrusu akşamda salata yiyemem bıkkınlık geldi,çok önemli bir ayrıntımı bu sizce sabah neyle başlıyorsan onunla devam şekli,etken birşey mi yani

MALESEF CANIM ÖNEMLİ VÜCUDUN BASKA SEY İSTERKEN SEN ONA HER ZAMNKİNİ VERMELİSİN.YA ACIKCASI İNCİLİDENİZ ABLA BUNUN MANTIĞINI ANLATMISTI AMA UNUTTUM BEN :1rolleyes:

kızlarrr hafta başından beri diyet yapmıyorum amaaaaa gram almamışım haftaya aranızdayım tekrar,yarın konyadayım bişey isteyen varmııııııkaydirigubbakcemile3

ben de bu diyeti yapıcam hatta yarın hemen başlamayı düşünüyorum.5 gün kendimi sıkarım ve sonrasında da dikkat ederim diye düşündüm ama bakalım becerebilirim umarım.

kızlar ben bu diyeti yapmak istiyorum ama konu çok uzun btün sayfaları okuyamıyorum bu diyetle kilo verenler ne kadar zamanda kaç kilo verdiklerini yazabilirler mi işe yaradı mı çok merak ediyorum

tatlım ameliyat olacağım pazartesi bademciklerimden şimdiden evi çok iyi temizlemem gerek dışarı işlerimizde çok yani diyeti bırakmam lazım dikişli olacak sanırım riskli kanama riski yüksekmiş yarın kesinleşmiştir sorcam yatıracaklarmı dikişlimi olacak bunları öğrenmem lazım adet olucaktım tam gelmeye başlamıştı aradılar bende jinekoloğumu aradım başla hemen dedi adet kesici ilaç içtim bi tane ameliyata kadar içeceğim artık oda ödem yapıyor amaaan yaa

2.haftamdayım iilk hafta 4 kilo verdim ama haftasonu hiç dikkat etmedim çok yedim 2 kilo aldım bu haftada 3 günümdeyim 3 kilo verdim bunu geri almayı düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…