5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

herkeşlere günaydın 1 kilo daha gitti arkidişler bu haftaya kupa alcam bende inat ettim

:hooray: ben şimdiden vereyim sana gönlümün kupasını tam olarak nasıl yapıyorsun cnm extra birşey yapıyor muusun? su anda kaç kilosunn ayy resimde ekleyeceksin canım çok heyecanlıyım :)

Son düzenleme:
tatlım 40 dk koşuyorum 20 dkk yürüyorum tempoda bu kadar başka bişey yapmıyrum sporumu yapıp akşama kadar oturuyorum tv karşısında tıkınıyorum o gün ne günüyse

günaydın canım kaç günde kaç kilo verdin.................................

canım ben diyete 67.700 le basladım 1 hafta yaptım 65 oldum 2. hafta hastalandım hastanede yattım sonta 66 ile tekrar basladım 3. hafta 63.200 oldm hafta sonu annemlerdeydm ve cok fazla yedim bu haftaya 64.700le basladım inş 60.700 le tamamlarım :Saruboceq:

meyvenull sendeki iradeye hasta oldum yaa süpersin valla,akannehir3 haftadır,aynı yiyeceklerle devam ediyorsun yani di mi....şoktayım valla tebrik ediyorum seni...ben kilomu korumaya devam ediyorum,sadece şu wc sıkıntım var yoksa iyiyim,bu diyetle verdiğim 2,5 kg.iyi geldi....:lepi:

tesekkkür ederim tatlım mutlu ettin beni opuyorumnanaktan

hasta olcak kadar bi iradem yok canm ya keske olsa ama hafta sonları tutamadım kendimi keske tutailseydim bu hafta tutmayı denicem zaten ben zayıflayana kadar yapcam bu diyeti baya baya alıstım cevremdekilerde alıstı artık eskisi gibi davranmıyorlar. zemuszemus

merabalar kızlarrr..

bende patateslerimi haşladım 2 tane yidimmm..4 bardak ta çay içtimm..suu içemedim daha hiç oğluş kucağımda uyuyoo uyanana kadar bekliycem..

ay hadi maşllah darısı başımıza bende ilk gün 68 le başladım 67 oldum,bu gün yine 67 ....yarın ne olacak bakalım hayırlısı....................

merabalar kızlarrr..

bende patateslerimi haşladım 2 tane yidimmm..4 bardak ta çay içtimm..suu içemedim daha hiç oğluş kucağımda uyuyoo uyanana kadar bekliycem..

ayşe başladınmı kız hadi hayırlısı bu gün et günündeyim haşlanmış tavuk yiyorum...................

başladı sevilaycım.şimdilik rahatımm acıkmadımm..sebze günü nü iple çekiom boll boll sebze yiycemmmmm:))

fırında közlenmiş patlıcan ve biber yapıcamm ohh misss..

selam kizlar, bu diyet gercekten ise yariyor mu? bende yapmak istiyorum, ama aksam yemeklerimizde ya misafir oluyor, ya da biz gidiyoruz. haftanin bir veya iki günü esimle evde basbasa yemek yiyebiliyoruz... nasil uygulayabilirim? bi hafta disari cikmamak gerek dimi?
ohaoldumsmile

bizde ofisten bi arkadaşla başladık bu gün bakalım ne olcak :)
patates yedik sabah 2 tane
şimdide öğğlen salata gibi kesip limonlayıp yiycez..

oh bugün de 1 kilo vermiştim sabah çıktım tartıya nasıda mutluyum yarın 1 daha versem değmen keyfime

Kizlar ben nitKmak zorunda kaldim hastalamdim tansoyonum dustu hala da kotuyum ama dikkat ediyorum yine de

ay hadi maşllah darısı başımıza bende ilk gün 68 le başladım 67 oldum,bu gün yine 67 ....yarın ne olacak bakalım hayırlısı....................

verirsin canım bu hafta 2 kilo bile versen yeter ama hedef 5 tabiki turkbayragi hafta sonu verdiğin kiloyu sabitlemeye calıs en zor kısmı bu cünkü diyetin a.s

cıtır olcaz cıtır :teytey: :dance: :lepi: zafer bizim olucaz kovucaz yağları vücudumuzdan sositososito sırnaşık şey

ben şimdi elimde bi tane galete kemirdim.. sebze günüm ama dayanamadmmm yaa kızlar ne güsel kilolar vermişsiniz... iş yerinde çok zorrrr :1no2::1no2:
ama ümitsizliğimi kaybetmeden dewam ediceeemmmmm.... lülülülülülü

canım aslında evde daha zor sürekli dolap açılıp kapanıyor caın bişey çekiyor işyerinde çalışınca oyalanıyor

bence ümitsizliğini kaybet ve ümidini kaybetme.. yerimseniben

ay inşallah canım yaaa....................

canım aslında evde daha zor sürekli dolap açılıp kapanıyor caın bişey çekiyor işyerinde çalışınca oyalanıyor

haklısın canım evde daha zor valla....................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…